- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem a Win8.1 boot idejére vonatkozik: mennyi idő alatt áll fel a rendszer kikapcsolt állapotból? Köszönöm.
-
dauphin
aktív tag
Persze, hogy jól látod a dolgot!
Biztos vagyok benne, hogy az asszony élvezné ezt a konstrukciót. Filmnézéshez, internethez a fotelben nagyon jól jönne a tabletfunkció, és amikor a word-öt vagy az excelt babrálná, akkor amúgy is asztalnál használná, ott meg a billentyűzet alap. Én magam a zajosságra érzékeny vagyok (az asztalim is full csendes megoldásra épült, csak éjszaka hallani egy susogást, de csak akkor, ha direkt erre figyelek), ezt tudom értékelni egy gépben, ha nem kell mellette megsüketülni. Köszönöm a soraidat!
-
dauphin
aktív tag
+1! Pontosan ez a szándékom. Mindenképpen megtapogatom, mielőtt bármilyen következtetést levonnék. De ugyanakkor a véleményetekre adok, hiszen nem véletlenül fordultam a fórum nagy öregjeihez.
Több szem többet lát alapon (vannak nálam hozzáértőbb emberek, akik utat mutathatnak egy jó vásárhoz) talán nem futok hiábavaló köröket a boltokban.
-
dauphin
aktív tag
Rendben, ezen nem veszünk össze, az évnek 52 hete van.
Nem vagyok nagyétkű - kicsivel is megelégszem!
(#2792) Gabor970: Nem a gyereknek lesz, a kis feleségemnek szánom, neki szerintem bőven megtenné. Te miben gondolkodnál max. 120k kereten belül (Win8.1 legyen benne)? Köszönöm.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok kollégák!
Holnaptól (vagyis már mától a reklámújság szerint
) az Euronics-ban jó áron (?) kapható lesz az ASUS Transformer Book T100 64GB-s háttértárral, és gondolkodóba ejtett a dolog. Nem lesz nagyon megterhelve a gép, az unalomig ismételt felhasználások fognak nála is szerepet kapni
, úgymint internet (email, böngészés, hírek, stb.), film és nem túl sok szövegszerkesztés (Word, Excel). Mennyire megbízható gép? Szerintetek úgy 2-3 évig elfog futni ezeken a hardvereken komolyabb lassulás nélkül a gép? Nem tudunk előbb váltani, ebben biztos vagyok, lehet hogy még rá is húzunk egy-két évet, ahogy a gyerekek nőnek és egyre többet kérnek enni!
Mik az erősségei-gyengeségei, és egyáltalán érdemes komolyan fontolóra venni a megvásárlását? Ha tudnátok erről néhány szót mondani és jótanácsokkal ellátni azt megköszönném. Előre is hálás köszönet a segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest