- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
yabba
aktív tag
A TV-n bekapcsoltam a wifi direct-et, a T100-on eszközök, új eszköz hozzáadása, megtalálja a TV-t kiválasztom, kiírja a T100 a pinkódot. Közben a TV kérdezi, hogy engedem-e a T100-at, mondom igen, beírom a pinkódot, "kész", majd némi tekerés után a TV-n "Nem lehet kapcsolódni az eszközhöz", T100-on "Probálkozzon újra a TV telepítésével, vagy kérjen telepítési útmutatást a gyártótól".
Ilyenkor hogyan tovább?
-
B.i.L
senior tag
Windows 10 frissítésnél : most már elegem van
: kib..szott xar" ,hogy a jó ég áldja meg - elszált úgy,hogy a "recovery" ugyan bejön,de elszáll az is....mehetek a szervízbe,hogy tegyék újra vagy csináljanak vele valamit.
De mit vétettem?
Valaki tud megoldást?Bekapcsolom és leáll...nem tudom mitől,kelett nekem Win10?Van valami visszaállítás külső tárolóról,mint pl:memóriakártya vagy penndrive,vagy cd,illetve dvd?Valaki segítsen ki!Megőrülök,régebben (Xp idején sem) nem voltak ennyire elszállós cuccok,vagy nekem nem volt hozzájuk szerencsém.
T100TA DK007H 64GB + 500GB -
LordRajZoL
aktív tag
-
LordRajZoL
aktív tag
Nekem a mezei 32 gigás winyo mentes változat van
Ebayröl rendelve 5000 az üveg, haverom most cseréli. Legalábbis remélem. Plusz nekem csak az üveg tört, kijelzö nem, s müködik igy is csak feszül
Szervizbe legolcsobban 30-40ezret-et irtak.
De akkor inkább veszek egy másikathttp://www.ebay.com/itm/10-1-For-ASUS-Transformer-T100-T100TA-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-Tool-/171749502370?hash=item27fd116da2
https://www.youtube.com/watch?v=IBo8QwfmYSM&feature=youtu.be
-
Torry
addikt
Noh igen, de nekem a win 8.1-t akarja visszatenni, amit friss telepítésként rátettem.
Közben utána olvastam, és 64gb-os verzió esetén a 8gb-os recovery partició nem különálló egységként szerepel, így azt nem fogom tudni visszatenni.
Lényegtelen, a windows10-re úgy is váltani kell. az meg másfél hónap.
-
-
Darko_addict
őstag
Az csak fényerő le (párja a fényerő fel).
Közben utánaolvastam és elvileg nem lehet gyárilag. Mókolással megoldható, de akkor sosem megy aludni magától, csak a képernyő lesz kikapcsolva, így nagyobb a fogyasztása nyugalmi állapotban.
Ezek után pihentetni csak Alvás paranccsal vagy kikapcsolva lehet. Hát nemt'om mennyivel lehet nagyobb a fogyasztása. -
Darko_addict
őstag
Ma vettem egy használtat helybeli eladótól. TA verzió, 64+64GB-os. Néztem a papírjait, az eredetileg vásárolt darabnak az alaplapja halt meg, aztán küldtek egy újat. Hihetetlen, hogy még az újtól is kell tartani. Eddig alapvetően szerencsés vagyok, mert habár nagyon sok elektronikai cuccot használok, sosem kellett szervizbe küldjek semmit. Kivéve egy áramcsapott XBOX-ot...
Asztali PC Windows-ról hogy tudom elérni a fájlrendszerét? Szeretnék tölteni rá cuccokat. Androidjaim voltak, ezt is rákötöttem USB-vel, aztán vártam, hogy történjen valami, majd leesett... LOL.
-
flegga92
senior tag
Attól függ milyen TV! Ha a teljes képet akarod kirakni akkor Samsungon Screen mirroringnak LG-n Second screennek hívják. Én Samuval próbáltam kis lagg van benne, max mutogatni jó dolgokat másoknak, játszani nem.
Régebbi TV-ken amik tudják a DLNA-t azokon csak a tartalmat tudod kirakni. -
margithid
veterán
Amit megfigyeltem, hogy itt tényleg nem fogy el a ram, ha böngészőben is 10 oldal nyitva volt, akkor max újratöltötte a legrégebbieket.
Igy tökéletesen elég a 2 GB Ram, én még azt hittem, hogy win7 Ram kezelés van win8ban is, ha elfogy a Ram ,akkor belassul a rendszer és magától nem zár be semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest