- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crystalheart #5680 üzenetére
Oké, köszi!
-
válasz
Crystalheart #5678 üzenetére
Semmilyen papírt nem kell bemutatnom?
És ha valaki csak "fellelte" az adott készüléket? -
axioma
veterán
válasz
Crystalheart #5651 üzenetére
Nekem is tonkrement a sajatja, de mar tobb egyeb kabellel sikeresen toltottem (a toltofej az altalaban a sajatja, de a sonyZ3C-evel is ment, meg kinai wsken magneses kabellel). Sebesseget konkretize nem neztem, de a szokasostol nem volt eltero.
-
Torry
addikt
válasz
Crystalheart #4029 üzenetére
Egyébként a frissebb procis vagy a régi verzió van nektek?
-
bluekorall
újonc
válasz
Üdv!
Köszi a segítséged. Sajnos én vidéken lakok, így nem tudom bevinni a budai szervízbe, nekem érte jönnek és visszahozzák. Megpróbálom oda küldetni velük.
A központi ügyeletnek mindenképp írok, és hívatkozok a te esetedre
és a T. János által küldött fórum esetére is. .
Az ünnepek miatt nem intézkedtem eddig, meg kerestem a neten hasonló esetet.
Nekem is a kamera mellől 1.5 cm-re egy pontból először jobbra egy repedés majd 1-2 nap mulva balra is egy repedés történt amikor nem is használtam (van egy Fujitsu Amilo notbookom is).
Az én gépemnek ezen kivül semmi baja, szépen működik, mindent csinál, máshol nem repedt, csak a padot és a billentyűzetet használom amikor előveszem.
Majd írok mire jutok velük. Mégegyszer köszi a segítséget. -
vendingo
veterán
válasz
Nem lehet, hogy az akku púposodott fel és repesztette szét?
Találkoztam már ilyennel mobiloknál. Legutóbb az iphone 3g-ben úgy púposodott az akku, hogy szétrepedt az lcd. -
bluekorall
újonc
válasz
Crystalheart #3966 üzenetére
Szia!
Azért jöttem a fórumra, hogy hasonló esetet találok-e?
Ugyanígy jártam a géppel én is, kb 1,5 hónappal a vásárlás után. Elmentem a haveromhoz vidékre, bekapcsoltam, megmutattam, nem volt routere, kikapcsoltam, betettem a párnázott tokjába.
Lakásban volt meleg, normális helyen.
Másnap hazamegyek előveszem, nézem, a kamera mellett jobbra kb. 1 cm-re lefelé van egy repedés a széléig. Akár hogy vigyáztam v. 2 nap mulva balra is megrepedt keresztben (használaton kivül) az aljától vagy 3 cm-ig.
Nem tudom, hogy tudom bizonyítani, hogy magától repedt meg az üveg, nem ültem rá stb.
Egy itteni számítógépes szaki mondta nézzek utána a neten, hogy más nem-e járt így. Így találtam rád.
Ha tudsz tanácsot adni, vagy valaki, megköszönném. (trixnill@gmail.com)
Esetleg már ketten is tudjuk állítani, hogy magától repedt meg az üveg.
Az enyém ettől függetlenül rendesem működik. -
laccy88
senior tag
válasz
Crystalheart #3985 üzenetére
nem is tudtam, hogy van 1gb rammal.
nem tudom mióta használod, mennyit telepítettél rá, de egy tipp, hogy nézd meg mennyit foglalnak a rendszer viszaállítás fájlai. nekem 18gb volt kb 1 hónap után -
törölt tag
válasz
Crystalheart #3985 üzenetére
Azzal csak óvatosan, mert ha véletlenül megnyomod a képernyőt, akkor onnantól ugrik az esély a garis javításra
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3982 üzenetére
Lehet anyaghiba, az viszont garis. Határozottan megmondod, hogy ez bizony hibás darab, és javítsák ki
Azért is lehetséges, mert a tartóknál repedt meg, és ha nincs leejtésnek nyoma, akkor lehet gyári hiba.
-
laccy88
senior tag
válasz
Crystalheart #3982 üzenetére
75e Ft volt? Melyik konfig? 32/64? Hdd? jó ár volt.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3980 üzenetére
Használtan vetted? Amúgy a szervizben mindenképpen próbáld meg, az aksit még javíthatják is, de a kijelző az kérdéses. Ha garis javításra adod be, akkor nem kérnek pénzt azért, hogy megmondják, külső hatás érte. Olyan, mintha egy vékony, éles felület nyomta volna meg (a széles repedés alapján). Elvileg maga a tartó nem okozhatja, mert az bepattan a keretbe, az üvegen nincs nyomás (esetleg ott, ahol nyomva nyitod ki).
-
laccy88
senior tag
válasz
Crystalheart #3976 üzenetére
hát ez nagyon fura... :\ Esetleg nem maradt a dokkoló meg ez között valami, ami a következő kinyitáskor kieshetett? Amúgy ez az érintőpanel ragasztva van? Ha igen, akkor nem lehetséges, hogy összeszereléskor feszültség keletkezett benne, ami eddig bírta? Fura, hogy pont a "zsanérnál" indult...
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #3974 üzenetére
Most, hogy tudom használni a billentyűzetet, tudok képet is feltölteni a törésről. (Nem egyszerű autofókusszal tükröződő felületet fotózni...)
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3972 üzenetére
Annyiért tényleg jó vásár volt. Nem lehet, hogy valaki használta? A szerviz nagyon könnyen megmondja majd, hogy külső hatás érte, és bumm. De akkor ezek szerint a csati és/vagy a dokkoló is sérült -> leesett, ráültek, stb.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3970 üzenetére
A kettő nincs összefüggésben, hacsak nem egyszerre sérültek. USB (esetleg HDD) működik rajta? Touchpad? Valami akkor is volt, magától ezek nem történnek meg, főleg a repedés nem. Lehet, hogy ráültél picit, vagy leesett, túl durván raktad le, bármi.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3968 üzenetére
Ha ráülsz, akkor elhajlik/benyomódik minden a gépben, még ha kicsit is. Ha kirakod -20 fokba, majd hajszárítóval melegíted, és elreped tőle az üveg, annak is nyoma van. Magától csak úgy nem tud eltörni, a kérdés, hogy az oka a gépben keresendő-e. Nem neked kell bizonyítani, a szerviznek kell hitelesen igazolnia, hogy külső hatás érte, különben garis javítás van.
-
törölt tag
válasz
Crystalheart #3966 üzenetére
Ha elviszed szervizbe, akkor a szerviznek kell bizonyítania, hogy a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett a hiba. Az megint kérdéses, hogy egy ilyen repedésnél ez hogy fog zajlani, de egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest