- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
válasz
AxBattler #5548 üzenetére
Szia!
Szerintem a legtöbb felhasználó esetében nincs ilyen összefüggés.
Nincs olyan ismerősöd, aki használ Win/iOs/Android platformok közül legalább kettőt?Nekem is volt T100TA táblám csak az éppen aktuális igények úgy hozták, hogy egy iPad jobban kiszolgál.
A jelenleg mutatkozó igények pedig egy érintős Win táblát kívánnak meg. Ennyi a story.Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Ha valaki le szeretné cserélné az eszközét, keressen bizalommal. Az iPad AIR 2 utódjának szánom, így a cserének örülnék a legjobban!
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
válasz
CyberPunk666 #4923 üzenetére
Persze, ezért írtam, ha laptop módban fut többet akkor megérheti.
Én csak néhányszor pattintottam fel a billentyűzetet, táblaként használtam. -
b_alazs
tag
válasz
LordRajZoL #4920 üzenetére
Szia!
Ha tanácsolhatom ne a műanyag házas modellt válaszd (azthiszem t100TA), hanem a fém házasat. Illetve a 32GB-os modellt felejtsd el. 64GB már elegendő lehet akár táblagép módban is kényelmes (persze nem asztali felhasználásra), ha törlőd a recovery partíciót.
Az 500Gb beépített HDD modellt akkor válaszd, ha jellemzően laptop módban fog üzemelni.
Egyébként jobban jársz egy memóriakártyával pluszban véleményem szerint.Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
válasz
MaCS_70 #4903 üzenetére
Szia!
Két opció van.
1, Ha H&S office-t kaptál, akkor meg kell, hogy legyen hozzá az aktiváló kulcs.
Letöltötd ezt a verziót az MS-tól és beírod a kulcsot.
2, Ha 365-öt van akkor e-mail címhez kötött a reg.
Ebben az esetben ezen a linken belépsz [link] majd letöltöd a telepítőcsomagot.Üdv,
B -
b_alazs
tag
Elég mutatós a HA, volt t100-as eszközöm, de az anyaghasználata miatt megváltam tőle.
Ez viszont már egész jónak tűnik ezzel a hardverrel.Kíváncsi leszek, hogy mennyibe fog fájni.
-
b_alazs
tag
válasz
#82595328 #4887 üzenetére
Igen ezek működnek, de köze sincs a 8.1-es metrohoz.
Véleményem szerint a modern IE-en sokkal jobb volt a böngészés tableten.Sajnos ez a 10-es rendszeren ez megszűnt létezni.
Kicsit olyan érzésem van, hogy a W8 az a tabletek felduttatása miatt, elsősorban az érintős eszközökre lett megírva, míg a W10 inkább asztali/notebbok kategóriára fókuszál.
-
b_alazs
tag
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Egy ideje a Nortont használom védelemként, de rettenetesen meríti a gépet.
Ti mit használtok? Jelenleg kb. felére csökkent az üzemidő...Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra nem működnek a gesztusok a tapipadon. (dupla újjal scroll stb.)
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan oldjam meg?
Az egér driver újratelepítése nem segített.Köszi,
Balázs -
b_alazs
tag
-
b_alazs
tag
válasz
Kovács Zoli #4378 üzenetére
A felhasználói tapasztalatokat olvasva jó az ellenállósága a kijelzővédelemnek.
Én itthon használom, de a biztonság kedvéért kapott egy fóliát.Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
válasz
bounty123 #4216 üzenetére
Fura mód én sem preferáltam a modern felületet eleinte, de leginkább tabletként használom így megbarátkoztam vele. Nagyon ritkán váltok desktop módra.
Egyébként a charm bar-t behúzva látszik az akksi százaléka. Nekem nem jelent gondot, hogy nincs folyton szem előtt. Minden este használom 1 óra böngészésre plusz kb. 30p YT. Hétvégente lát csak töltőt.
Apropó, a cégnél kaptunk egy komoly virtuális támadást aminek hatására feltoltam rá a gyárilag csomagolt Nortont. Hát... nem volt fent sokáig, két nap múlva leszedtem mert a megszokott egy hét helyett 2(!!!) napot üzemelt mikor fent volt.
Valaki használja a Nortont? Ha igen akkor ott is jelentkezett a brutális akku-idő csökkenés?
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Két felhasználói fiók közül csak az egyiken lehet beállítani... Nem is értem.
A gyári beállításokat használom, nem mókoltam semmibe.
Frissítések telepítve.Win+space-re sem csinál semmit, mert gyárilag csak egy billentyűzet aktív.
Valaki esetleg találkozott már ezzel a problémával?
Balázs
-
b_alazs
tag
Sziasztok,
Valaki tudna küldeni egy képernyőképet arról, hogy mi jelenik meg akkor, ha rátappol a képernyőbillentyűzet billentyűzet váltó gombjára?
Előre is köszönöm,
Balázs -
b_alazs
tag
sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy 2 rendszergazdai fiók fut a gépen ugyan azokkal a beállításokkal és a billentyűzet kiosztásánál nem lehet kiválasztani a 'normál' kiosztást, ?
Az egyik fiókon gond nélkül váltogathatod a bill.kiosztását,de a másikon fiók esetén a normál kiosztás ikonja inaktív (szürke).Egy virtuális sört tudok felajánlani a segítőnek...
Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Egy hete vettem a gépet és nagyon nem bántam meg!
A magasabb órajelű szériának a magasabb ár a gép házának a minőségét is befolyásolja, ha jól tudom az már fémből készült. Ha időben tudom, talán költöttem volna rá plusz kb. 20 ezret.üdv,
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged