- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
dauphin #2796 üzenetére
Plusz szempont: mivel tablet, passziv hutesu, nem zug. Ha eleg a 64-es (sztem siman eleg lehet a hasznalat alapjan, plusz microsd-vel, es kulsot me'g ugyis barmikor lehet tenni ra), akkor ott sincs mozgo alkatresz. En full netbook modban hasznalom, de nem venne'k helyette ugymond igazi netbook-ot, mert pont ezt a kettot nem tudjak.
-
válasz
dauphin #2796 üzenetére
Főleg, hogy szerintem meg tabletnek egyátalán nem nagy és nem nehéz.
Nekem a 8-as tablet volt kicsi, a T100 mérete feletti tabletek pedig nagyok.
A "nehéz" kifejezést úgy alapból nem értem. Ez 550 gramm, a 9,7-es ájpadAir 469 gramm, csak tablet, de 170k-ért, az Xperia Z2 a legkönnyebb (426), de az is csak tablet és 150k, a Galaxy Note 10.1 2014 (szintén csak tablet) ugyanilyen súlyú, mint ez, csak 150k. Arról meg nem is beszéltem, hogy a példák közül egyiken sincs normális oprendszer
Legegyszerűbb megnézni valamelyik boltban élőben.
-
Gabor970
addikt
válasz
dauphin #2794 üzenetére
Első kérdés mennyire hurcolássza, ágyba is szeretné vinni? (lehet fura kérdés, de mikor én 6 éve netbookot vettem, épp ezért akartam ennyire kicsit, póker miatt mindenhol kellett)
Azért a 11.X" méret szerintem használhatóbb, mint a 10,1. De tényleg az a fontos, neki kell-e, hogy a tabletje egyben a szgépe is legyen. Ha igen, akkor egyértelmű, hogy ez a T100 jó lehetőség. Ha csak olyan jópofa dolog, de évente kétszer lesz szükség arra, hogy tabletnek legyen használva, akkor szerintem szerencsésebb egy netbook. Mondjuk sajna nehezen gondolok bele, hogy mindenképp legyen oprendszer, hiszen megoldható egyéb módon.
Ha kell, hogy tablet is legyen, akkor venném csak ezt. Most, hogy használgattam a fiamét, az én igényeimnek inkább megfelel egy netbook, mint ez a T100. Nekem a T100 nehéznek tűnik az MSI Windemhez képest. (az csereérett amúgy)
De ettől még lehet, hogy nektek a T100 a jó
Na most nem lettél velem okosabb. De talán kiindulópontnak tényleg az kell, hogy tablet is ez legyen? Szerintem tabletnek nagy és nehéz. -
Gabor970
addikt
válasz
dauphin #2787 üzenetére
de nem a gyerekeknek lesz? Szerintem 16 év alatt nem szerencsés. Kis figyelmet igényel szerintem a szétkapás-összerakás, ráadásul szinte minden gyerek előbb-utóbb kiejti a kezéből a tabletet, ezt meg ha annak is van használva, meglehetősen súlyos és méretes tablet vonalon.
A fiamét néhány napig kóstolgatva azt gondolom tabletnek nagy/nehéz, netbooknak meg jobbat is ki tudok találni.
-
margithid
veterán
válasz
dauphin #2787 üzenetére
Szeritnem lassulásokra nem kell számítani, jól van optimalizálva a win8. Nyilván memóriaigényesebb dolgok ha lesznek a későbbiekben, akkor azokkal gond lehet, de az általad felsorolt dolgok nem azok
Aksi meg jó kérdés meddig bírja, nekem nexus s telefonom 3 éves és annyira nem veszem észre, hogy gyengült volna sokat az üzemidő. -
válasz
dauphin #2787 üzenetére
Bocs, tegnap lerobbant az időgépem, ezért 100%-os biztonsággal nem tudom azt mondani, hogy 2-3 év múlva az általad felsorolt dolgok lassulás nélkül fognak-e menni. 80%-hogy igen.
Előnyök-hátrányok felsorolása a fórumban. Te tudod, neked melyik hátrány, melyik előny.
Akik használják azt mondják érdemes megvenni. Én is így vagyok vele. Láthatóan fontos az ár neked, így azt tudom mondani, ezért a pénzért ez a legjobb választás kategóriájában.
Jótanács: ne a gyerekek használják, mert akkor rövidebb ideig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Október 10-én jelenik meg a Little Nightmares III
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged