- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
LordRajZoL #4912 üzenetére
Nekem egyszer úgy tört be, hogy véletlen rátenyereltem a hátlapjára az edzős táskámban volt, meg egy gagyi szövettokban. Azóta kemény tokban hordom. Nagyon puha anyagokból van a tab, nem kell neki sok, hogy berepedjen.
-
gghrtz
őstag
válasz
CyberPunk666 #4860 üzenetére
Akkor jo. Csak azert irtam, hogy ha veletlen esetleg elalligatta a felbontast valami 1368x768-rol 1366x768-ra azt nehez kiszurni, mert a T100 felbontasa nem eppen szabvany.
-
gghrtz
őstag
válasz
CyberPunk666 #4858 üzenetére
Esetleg a felbontást nézd meg, hogy 1368x768-on van-e.
-
gghrtz
őstag
válasz
CyberPunk666 #4763 üzenetére
Meg driverek sincsenek hozzá.
-
gghrtz
őstag
Hát nem egy droid tab, az tény. Mókolni kell vele, mire használható lesz. Frissítések, driverek. A műanyag változat nagyon gyenge, én ha most vennék, tuti a fémre szavaznék. Cserébe brutál üzemidő, normális billentyűzet, x86, gyors, és most is a tévére van kötve, és ezen gépezek. Keveset fogyaszt, es nincs hangja, valamint nem fűt be. Ami külön tetszik, hogy nincs hátlapi kamera, csak előlapi, ami bár 1,3MP, cserébe rendes fénynél kifejezetten szép képet ad. Mostanában viszont tényleg sok a selejt sajnos.
-
gghrtz
őstag
Bizony, integrált frissítésekkel. (Ja, és a hibernálást, meg a pagefile-t ki se kapcsoltam!)
Nem, ez nem egy buherált Windows, ez egy hivatalos Microsoft megoldás, amit Windwows 10-re is lehet alkalmazni.
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
Ja varj, azt olvastam, hogy masfel eves. Ha masfel ev gari van ra akkor viszont megeri.
-
gghrtz
őstag
Nekem ez a T100 Chi egyebkent nagyon tetszik, kar, hogy drága lesz.
Pedig ezek olyan ujitasok a T100 szeriaban amik nagyon kellettek. Leginkább a szebb kivitel, és a FHD kijelző ami bejön. Mindenesetre azert nem szomorkodom, mert vegulis van egy jo gépem így is.
-
gghrtz
őstag
.
-
gghrtz
őstag
válasz
laccy88 #4399 üzenetére
Egyelore meg csak azt neztem.meg wifin, hogy viszi-e, de termrszetesen a wifi miatt a bd50 bitratajat nem tudja folyamatosan streamelni a routerem. Szerencsere van USB3.0>Gbps Ethernet atalakitom, azzal elmeletileg stabilnak kellene lennie. Szoval majd azt is megnezem valamikor.
-
gghrtz
őstag
Napi jó hír: A T100 átviszi HDMI-n a Blu-Ray 3D-t is a tévére. (Erre azért nem számítottam)
-
gghrtz
őstag
válasz
colos890721 #4394 üzenetére
gari
-
gghrtz
őstag
Sokat számít, hogy bekapcsolva tölti az ember, vagy kikapcsolva. Ha bekapcsolva töltöd, kb. majdnem dupla idő mire feltölt.
-
gghrtz
őstag
Megjött az új tok a tabletemhez! Nagyon baba. Kemény tok, zip-záros, és méretileg is a T100-hoz van tervezve.
[link] -
gghrtz
őstag
Egyébként a T100 ki tudja küldeni HDMI-n a Blu-Ray 3D jelet TV-re?
-
gghrtz
őstag
válasz
sanya67 #4124 üzenetére
Helló! Sajna nem vállalok ilyet, mert kitudja, hogy jó lesz-e a panel, vagy sem, de az ebay nem egy nagy művészet, esetleg kérd meg ismerősödet, hogy rendeljen neked, és kifizeted neki, utána már tuti találsz valakit aki kicseréli neked is. Egyébként milyen árat mondtak a cserére?
-
gghrtz
őstag
Végre megint jó a tabletem (törött érintő), szóval üdv újra itt! Történt valami nagy változás T100 fronton 3 hónap alatt?
-
gghrtz
őstag
Ma sikeresen berepesztettem a T100-am érintőjét. Szerintetek tudják javítani?
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2985 üzenetére
Felbontást átllítottad?
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
Azon gondolkoztam, hogy megosztok veletek pár hasznos billentyűkombinációt, mert biztos vannak olyanok, akik nem használják őket, pedig meg tudják könnyíteni az ember életét:
Böngésző:
ctrl+t: Új lap
ctrl+tab: váltás a lapok között
ctrl+shift+tab: váltás a lapok között visszafele
ctrl+esc: lap bezárása
ctrl+j: letöltések
ctrl+d: hozzáadás a kedvencekhez
duplakopp a touchpadon: előhozza az IE-ben az alsó menüt (utána tabbal lehet váltogatni benne)
ctrl+tocuhpadon dupla ujjas fel-lemozgatás: oldalak nagyítása (A hatás megmarad, én 135%-ra szoktam nagyítani)
oldalt balra jobbra húzás a kijelzőn: előző lapWindows:
win+tab: váltás a programok között
win+s: keresés
win+e: sajátgép
win+d: asztal (asztalon lenyomva tálcára teszi az összes programot)
ctrl+shift+esc: feladatkezelő
fn+f2: repülőgép üzemmód be/ki
fn+f1: alvás
fn+f5: fényerő le
fn+f6: fényerő fel
fn: f10-f11-f12: némít/hang le/hang felHirtelen ennyi, biztos van még több is, sőt tuti, de ezeket szoktam használni.
-
gghrtz
őstag
Típushibának csak a billentyűzetet mondanám. Nekem meg egy másik srácnak behalt a shift (kipattant félig állandóan), de azóta cserélték, és működik. Eddig rosszat nem olvastam a forumban a készülékről.
A HDD-s verzió csak akkor éri meg, ha tényleg sok adatot akartok tárolni. (sok film, kép), egyéb esetben nem. Ja és csak a 64GB-os verziót vegyétek, mert jobban megéri. -
gghrtz
őstag
Én a tableten kifejezetten szeretem a modern IE-t, de sajna tény ami tény, ez a funkció nem működik benne touch-csal. (meg pár nagyon apró bug van benne, de nem vészes)
Ezen kívül csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a sebességről, és a kényelmes használatáról. (Egyszerűen fasza. Persze az Androidos PIE-control sem utolsó a gyári browserjében az Androidnak.) -
gghrtz
őstag
válasz
LordRajZoL #2904 üzenetére
Ez leginkább a böngésző hibája.
-
gghrtz
őstag
válasz
LordRajZoL #2901 üzenetére
Remélem kijavítják majd, mert az tényleg übergáz.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2895 üzenetére
Írj az Asus supportnak, ők biztosat tudnak mondani ezzel kapcsolatban szerintem.
-
gghrtz
őstag
válasz
margithid #2883 üzenetére
Jaja. Sokan mondják mindig, hogy mert az Androidra 1000x több app van. Igen? És? Milyen appok? Szarok... Erre meg teljesértékű programok vannak, meg ugyanúgy vannak appok is (skype, facebook, posta, hyper for youtube, időjárás, dropbox, onedrive stb), és a böngésző olyan gyors, hogy felesleges lenne ez miatt bizonyos appokat használni. (index, dulingo, men.hu, stb). Játékok = x86. Sőt meg program is van, amivel érintőképernyőre lehet konfigurálni az irányítást.
-
gghrtz
őstag
válasz
ImpersonatoR #2874 üzenetére
Igazából csak a fekete háttérnél lehet látni szerintem, így nem érdemes foglalkozni vele, mert ez ilyen és kész. Csomó monitor és telefon is ilyen sajna. Grat a géphez, 100k-ért már nagyon megéri ez a kis vacak.
-
gghrtz
őstag
Ilyen feladatokra már nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlanám a T100-at. SD kártyáról való programfuttatásról pedig ne is álmodj, mert max 10 MB/s az olvasási sebesség, és mire onnan betöltene a PS (ha betöltene) kb. egy örökkévalóság. Inkább vegyél egy laptopot.
De majd akinek volt már fent PS az kiokosít. Matlabot még nem próbáltam, szerintem nem is fogom felvenni azt a tárgyat. -
gghrtz
őstag
Explorerrel nekem teljesen jó a böngészés, 200 Euroért pedig ajándék az a gép.
Persze azért előtte nézd meg laposodon, hogy Win8.1 + IE kombóval mit érnél el sebességben.
Egyébként 11,6" méretben már lehet kapni T200-at is, amiben még egy picit gyorsabb a prockó, sajna 1,6 kg lett a cucc, de az is megfontolandó. -
gghrtz
őstag
válasz
flegga92 #2840 üzenetére
Nekem teljesen rendben van a wifi, még a 70nm-es házon kívül is vígan fogom a jelet. Persze ez a wifijel teljesen szubjektív dolog, de azt tudom javasolni, hogy ahova behúztad az UTP-t, oda rakj egy jelismétlőt, és királyság lesz. (Nekem pl van 2 tplink routerem, mind a kettőn openwrt van, és kábellel össze vannak kötve, egy alhálózaton vannak, és ugyanazt a wifit szórják, és az eszközök automatikusan roamingolnak)
-
gghrtz
őstag
válasz
lafaty80 #2805 üzenetére
Én egy ilyen kábelt vettem, egy 1 méteres HDMI kábellel, meg egy ilyen HDMI > DVI átalakítót. Teljesen jól működik.
Azért vettem ilyen kábelt, mert itt a forumon volt már tapasztalat, hogy ha túl széles a mHDMI rész, akkor nem lehet egyszerre használni a töltővel. -
gghrtz
őstag
mHDMI > HDMI, de ha a projektor nem tudja a HDMI-t, akkor kell még egy aktív HDMI > VGA átalakító is, az meg nem olcsó. HDMI > VGA
DVI bemenetnél, csak HDMI > DVI átalakító, de az 1000 Forint alatt van árban.
-
gghrtz
őstag
A billentyűzet gombjai, és a zsanérja, valamint a gép akksija nem ilyen távú (3-5 év) felhasználásra lett kitalálva. Ezek a dolgok, amiket csinálni akarsz rajta, pedig menni fogak 3 év múlva is.
(Bár ez mindenre igaz, de erre a készülékre tuti). A Helyedben valami masszívabb készüléket keresnék, bár sajnos tapasztalatom nem volt a többi készülékkel.
-
gghrtz
őstag
válasz
LordRajZoL #2782 üzenetére
Ez ilyen silverlightos cuccos volt, amikor nekem lejátszotta, neki akkor még nem.
-
gghrtz
őstag
válasz
LordRajZoL #2775 üzenetére
Az valami hardver hiba lesz akkor. Vidd vissza, és mond nekik, hogy már újra is raktad, de semmi változás.
-
gghrtz
őstag
válasz
Gabor970 #2742 üzenetére
Az a baj a 4GB RAM-mal, hogy (indokolatlanul) megdrágítaná az eszközt. Szóval kb 170 lenne az indulóára, az Asus meg szerintem nem akar (még) ebben az árszegmensben versenyezni. De ha van egy kis eszük, kidobják a T200 4GB-os verzióját is. (Mert ezzel a tömeggel kellene még valami pluszt adniuk, hogy valóban csábító legyen a cucc)
-
gghrtz
őstag
[link]
Itt egy teszt. Összességében jó kis masina, a nagyobb képernyő, a gyorsabb hardver, a jobb dokkoló, amin 2 USB van, és ethernetet is raktak bele.Ahogy látom szebb is lett, meg a tablet rész nem gusztustalan ujjlenyomatgyűjtő műanyag. De ahogy a teszt is írja, sajna csak 1366x768 maradt a felbontás, ÉS dokkolóval 1,6 kg, anélkül meg majdnem 80 dkg, szóval nálam ez miatt tuti felejtős. -
gghrtz
őstag
Hát ja. Nagyon nem mindegy... Kíváncsi vagyok, hogy 1-2 év múlva is lehet-e majd hozzá akkut kapni. Persze addigra már valószínűleg háromszor eladom.
(Már most is ért bennem a gondolat, hogy asztali + T100 kombót eladom, és venni kellene helyette egy Z3795+4GB-os tabit ami all-in-one lenne)
Egyébként nekem, ha HDMI-vel monitorra van dugva, nem tud elaludni normálisan a gép.
-
gghrtz
őstag
De gondolom maga a tablet rész az változatlan, csak a dokkoló a más, így én azt gondolom, hogy a sima verziónak is tudnia kell.
Más:
Ha feltöltődik a gép 100%-ra, és mondjuk asztali gépként használom, akkor utána az akkuból szívja a naftát, vagy a töltőről? Mert nagyon nem mindegy. -
-
gghrtz
őstag
Köszi a tippet! Akkor valószínűleg nálam is ez áll fenn!
3.5A-es töltő
Ki kellene próbálni.Ha ilyennel van töltve az csökkenti az akksi élettartamot?
-
gghrtz
őstag
válasz
Nikwillig #2694 üzenetére
fn+f2 és repulogep uzemmodbe kapcsol a gep. En ezt hasznalom. Ez egyszerubb, mint ki/bekapcsolgatni. Csak este meg tolteskor kapcsolom ki.. (tolteskor ti is kapcsoljatok ki, mert gyorsabban tolt, meg ugye azert is tolt lassabban, mert valamiert nem tud toltes kozben lemenni aladuni a gép, vagyis merul+toltodik, ami nem valami klafa az akksinak)
-
gghrtz
őstag
Másnak volt olyan problémája, hogy ha rá van kötve monitorra, akkor nem tud rendesen elaludni a cucc? (sokat eszik közben....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest