- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
#31816946 #5037 üzenetére
Igen,ez a wifidirect* a megoldás! Egy hálózaton kell lennie mindkét ezköznek : ez a router*.A tv kábelesen (a routerhez csatlakozik) vagy wifin,és a tv tudja a wifidirect* szolgáltatást.A T100 pediglen : kijelző opció,vezeték nélküli megjelenítő hozzá adása.Durván ennyi.
-
B.i.L
senior tag
Windows 10 frissítésnél : most már elegem van
: kib..szott xar" ,hogy a jó ég áldja meg - elszált úgy,hogy a "recovery" ugyan bejön,de elszáll az is....mehetek a szervízbe,hogy tegyék újra vagy csináljanak vele valamit.
De mit vétettem?
Valaki tud megoldást?Bekapcsolom és leáll...nem tudom mitől,kelett nekem Win10?Van valami visszaállítás külső tárolóról,mint pl:memóriakártya vagy penndrive,vagy cd,illetve dvd?Valaki segítsen ki!Megőrülök,régebben (Xp idején sem) nem voltak ennyire elszállós cuccok,vagy nekem nem volt hozzájuk szerencsém.
T100TA DK007H 64GB + 500GB -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4976 üzenetére
Nekem bejött a tab mód,asszonynak kell a Bill,mert azon nem hibázik
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4974 üzenetére
Hát szkeptikus vagyok,ugyanis az 500-gigás vinyót nem is használjuk.Ami belső 64-es,az meg félig üres...bagatel..
Elég lenne a tablet rész is,de külön persze nem kapok. -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4971 üzenetére
kösz,azért nem adom fel...
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4961 üzenetére
Szevasz!
Nem a csere a lényeg,azt piti pénzért megcsinálja a profi szerviz...hanem a kijelző!
Ezalatt azt értem,hogy van kompatibilis(az árajánlat 20.ezer forint,cakk-pakk,kijelző üveg+berakás),azt berakták,csak az érintést nem vette,de ugyanúgy működótt a billentyűzettel.Nekem meg az lenne fontos,hogy a touch'része is menjen - ugye - tablet módban,mert arra lett kitalálva.A szervizes,nos ott sem minden okés,mert az üveget megkértem,de nem hagyták fent,mert nem volt megfelelő ezért visszaszedte és a régi töröttet visszatette.Ezt egy fóliával orvosoltam és letiltottam a touch-részt,megy is minden billel.Viszont ha a barátod tudna szerezni (ha kell pontos típust írok)az enyémhez üveget,hát nagyon hálás lennék.
Kösz a törődést.Kellemes napot.
Bocsánat mégse PŰ lett -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4961 üzenetére
Ment PÜ!
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4956 üzenetére
Melyik tipus van neked,az üveg miatt kérdezem,mert Dk007H van és abban másfajta kell.Csak a szerviz(Asus) kér érte 65-körül.Más szerviz meg nem tudja javitani,ugyanis nem tudják melyik kell bele
-
B.i.L
senior tag
válasz
Kovács Zoli #4685 üzenetére
Az,bammeg!
No de sebaj,most a neten keresek infót,3k-ért kicserélik.Az a baj,hogy a kijelzőből nem mindegy a típus.Azt kellene tudnom,de ahoz meg szét kellene szedni és megnézni...van még egy kontaktom,bepróbálkozok ott is,hátha lesz végül működő érintőm.
Jó tanács - tegyetek rá akármilyen fóliát,nehogy így járjatok ti is -
B.i.L
senior tag
Én most(ma) jövök a szervizből^üvegpanel csere lett volna T100TA DK7 ,de sajnos az érintő nem reagál...aki tud segítsen.Jelenleg a taccsot letiltottam,így megy minden flottul,kijelzővédő fóliját"tettem fel,ne repedjen tovább a Marianna árok,ami rajta kelettkezett.Azthittem megúszom egy 20-asból,de félek Asusszerviz lesz belőle,56K...
-
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4633 üzenetére
há'jah"
Samsung S1mini - rádug - örülne...de nem,mert a laposom nem szeresse,előbb aktív partíciónak kell mókolni a DiskManagment-ben,hurrá !!! -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4631 üzenetére
SilverLine egérke,vezeték nélküli - W8.1
1. Egér megy
2. Egér kikapcs
3. Egér bekapcs - semmi - driver változás=0
4. Restart (változatlan feltételekkel,lásd "3.") Egér=0....
Aztán feltöltöm az egeret - és jó
vezetékesnél passz,valamiért instabil a driver,hiába szednéd le,rakod újra!Kerestem drivert,de ugyanaz a probléma...evvel kell együtt éljek -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4628 üzenetére
Gondolom menni fog - bár kizárólag otthoni környezetben a hálózat a 7 és 8.1 esetében "lejátszás hálózati eszközön - lásd tv és widi lejátszás tv-n" minimális késéssel,de megy.A hálózati nyomtatás-nyomtató megosztásról nem tudok nyilatkozni.Az Otthoni hálózat viszonylag könnyen és stabilan (több GB-adat másolása) ment stabilan kb:2-5 megával.Problem solved - ha a régi rendszerekkel a drivert meghagyod,ugyanis a futtatási környezet figyelembe fogja venni a kompatibilis hardvert,és drivert - ezeket át lehet emelni,azaz meg lehet hagyni a régi rendszerből.
T100 - bezzeg,mindent jobban tud,mint a laposom - a feleségemnek jó választás lett - várom a szervízt.Ha megjön - és vele együtt a W10 - felteszem.
Elötte biztonsági mentés a rejtett partícióról,W10 fel - a régi rendszer marad rajta - teszt !
Beszámolóban,pedig itt közzéteszem - blogot nem írok,bénaKázmér vagyok.
MaCS_70 : Nekem is beváltak a régebbi rendszerek,volt jó és rosszabb is - mindent összevetve a Vista - 7 - 8.1 ebben a sorrendben.Sőt XP is - de azon a gépen (HP dc7100) a hardver a gyenge pont,ahol makacskodott - illetve lassult igazán.
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4624 üzenetére
Ajajj lessz benne,de nem kevés - állítólag VM-en megy rendesen...
Viszont érdemes lesz a már kiforrott rendszert azoknak,akik több eszközt használnak.Nekem Notebook(Packard Bell ),asszonynak lapos/tab(T100) - akármilyen állományt egyből kezel a két rendszer - gondolom oda-vissza.Kép,videó,háló egyéb - ami nyűgöt okozott.Várom,de fenntartással. -
B.i.L
senior tag
Tegnap ezt kaptam :
Tisztelt Ügyfelünk,
Értesítjük, hogy az Ön HUB******* esetazonosító számú készülékét a mai napon bevételezték, és várhatóan 2-20 napon belül elkészül.
Ebbő az derül ki számomra,hogy GARANCIÁBA javítják a kijelzőt!
Viszont a másik alternatíva,amivel számoltam a linken elérhető(ismerősnek nem szóltam még,a javítás miatt,de ezen az áron is korrekt)
Úgyhogy akinek ilyen jellegű a problémája : ASUS
Úgy gondolom ennyiért ajándék a kijelző cseréje,de javítás ktgs_et nem írnak.Lehet avval még számolni kell.
AxBattler : Garis -
B.i.L
senior tag
Köszönöm szépen,de félre ertesz
,mondom is,hogy miért.Van laptop,azon LEGÁLIS WIN7,külön partición,amiről gyári visszaállítást tudok csinálni,ami szűz Win7-et erdményez.
Sajnos a a HDD-megsérült,ki kellett cserélni(120_ssd),de az MS-nem engedi,hogy a Win7-et letöltsem és az OEM kulcsot,ami a laptop alján van aktiváljam.Ezért berágtam és ment rá valami w8....
2 hétig próbálkoztam a legális w7-beszerzésével topikolva,aztán bedagadt a fejem
Azaz van legális OEM kulcsom. -
B.i.L
senior tag
Azt el is felejtettem mondani,hogy Win10 ikon már felajánlotta a regsztrációt,ha kész a végleges W10 frissíthetek.Kérdés,hogy mennyi bughalmazt kell elviselnem
Eddig a W10 gyatra volt,persze nem a végleges. -
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4559 üzenetére
Éppen a töltőért nyúltam jobbal(jobbos vagyok,de nem politikailag)ballal meg fogtam a tetején és picike reccsenés,végigfutott a kijelző aljáig - fekvő módba^.Amúgy a kép béna,és nem látszik külsérelmi nyom,azaz nem szilánkos,hanem 1 pontból indul a pókháló.Ennyit bírt.Megy gariba(rá kérdezek elötte),s ha nem,akkor megy ismerős megcsinálja.Volt már valaki,leveleztünk is,de jobbnak látom,hogy felveszem vele is a kapcsolatot és megcsinálják neki is.Így kettőt kell rendelni kijelzőből...
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4557 üzenetére
Nem,csak átlagon felüli
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4548 üzenetére
MegintcsakKÖSZ
Leginkább menteni szeretném,hogy a későbbiekben meglegyen,és ne akkor kelljen vele macizni^ -
B.i.L
senior tag
Na,fejlemények:beázás miatt nem töltött,bekapcsolni nem lehetett.Gondoltam okosba áttoljuk a Garis részhez,lett is volna segítség,de mivel esküvőm volt-hanyagoltam.Kb 1 hónap után rátoltam a hálózatira,és csodák-csodájára" felvette a töltést és el is indult a rendszer.
Tapasztalat használatkor:a túlzott lemerülés elhasználhatta a cellákat az aksiban,a rendszer nem sérült,bár vannak minimális anomáliák,de elhanyagolható mértékben.Mintha gyorsabban merülne.
T100 64+500.
Más:nem emlékszem,de ha valaki segítene : a Win_részt szeretném lementeni,amiről újrateszi magát a rendszer,illetve "all backup" vagy hogyishivják,nem találom mit is kellene,ha lenne leírás,meg köszönném. -
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4514 üzenetére
Sorry'
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4512 üzenetére
"Fn" + "F5" ? Laposon megy,de mivel most a T100 aaaaszik',ezért nem tudom kipróbálni.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Darko_addict #4500 üzenetére
lehet jobban járok egy garanciális, de használttal,biztos!
Nekem a laposom volt gari cserén,de az összes boltban,itt pesten csak egy darab volt raktáron,az is kiállított példány.Ha 500-an megtapogatták,lehet keveset mondok.Már lassan 5 éve nyúzom.Biztos emlékeztekB N970....NoProblem.
Most a T100-as nem tölt,bekapcsolni lehetetlen,megy gariba...ennyi,aztán jóárasítjuk. -
B.i.L
senior tag
Na előjött az első probléma:tőrténetesen a Számológép elindult és ki is lépett,az újra telepítés megoldotta.Bosszantó,hogy ez megtörtént,vazz°egy számológép program idejét sem tudom mikor fagyott
-
B.i.L
senior tag
válasz
MaCS_70 #4280 üzenetére
Ott a Pont"
Kereskedő vagyok,a hozzáállás mindkét oldalról,ha megvan....a bolt eljárhat a törvény értelmében a cseredarab vagy azonnali pénzvisszafizetés.A vevő elállhat a vásárlástól ! (?) cseredarab hiány miatt.Nekem nem kell a rossz hírnév,visszafizetem a pénzt a hibás cuccot,pedig a gyártó fogja kicserélni. -
-
B.i.L
senior tag
Valakinek van wifis tv-je*?Azt szeretném tudni,hogy a vezeték nélküli kijelző mit takar?Ki ad minden képet,vagy csak a tartalmakat,úgy mint például a router?
Holnap veszek wifi sticket - kiderül,de addig is izgulok. -
B.i.L
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #3142 üzenetére
Köszönjük
Első benyomások : remekbe szabott felület - villámgyors,aksi szuper.
Angolul keveset tudunk,így a beállításokban nem is tudom miket nyomtam,majd magyarosítás* után nem állítgattam.Viszont az Outlok bejelentkezési képernyőt állandóan kéri,jelszóval persze - ami lehet a későbbiekben nem is lesz baj.Frissítések megvoltak szoft szinten,de biost nem frissítettem.Egyenlőre minden működik,nincsen fagyás,nem fogy el a ram. -
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Ma fórumtárstól vettem asszonynak a 100-as modellből.
64 + 500-as verzió.Újrahúztuk,magyaritottuk.Köszönet az olvasnivalóért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest