- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sinick
senior tag
-
Peczek
aktív tag
válasz
umfrider #4809 üzenetére
Win 7 alatt ez így néz ki: telefonos kapcsolat létrehozása, (gondolom telefonos modem, bluetooth-on keresztül), még telefonszámot is be kell állítani, Telenornál: *99#,
tárcsázás, és a telefon érzékeli, hogy valaki csatlakozni akar bluetooth-on. Tehát a telefonon nem osztod meg az internetet, csak modemként használod. (bár lehet, hogy az okostelefonok korában ez úgy hangzik, mint ha az 56K-s modemről mesélnék).
A kérdés, hogy, az androidnál van-e ilyen telefonos betárcsázás (akár valami alkalmazással).
Lehet, hogy a Samsung S5610 fórumon jobban értenék ezt a kérdést, de ott nem válaszolt még senki.
-
patow
senior tag
-
disy68
aktív tag
válasz
umfrider #3846 üzenetére
A root akkor gond, ha a system partíción változott valami. Néz egy hash-t a fájlokról telepítés előtt, ha az ok, akkor felrakja, amúgy nem. Nekem az utolsó két frissítés nincs fent, de nem hiszem, hogy sokat vesztek vele - pláne semmi gondom az eszközzel, úgyhogy hidegen hagy a dolog.
-
Doner
aktív tag
válasz
umfrider #3840 üzenetére
Aha, végülis érthető...
Csak nekem úgy is jó lenne ha mondjuk nem lenne ilyen jó kijelzője meg szarabb hangszóró lenne benne csak mondjuk tudná ezt az otg dolgot...mer ami meg tudja az sokkal drágább...
És ilyenkor azt mondjátok pl hogy vegyek másikat ami tudja és mégis ennyibe kerül...a válaszom ez:
Az a baj hogy nincs normális! Ami ezt tudja az mind kínai szar akadós laggos szoftverrel vagy ha normálisabb márka akkor nagyon szar kijelzővel gyenge hardverrel...vagy mint mondtam a kibaszott drága gépek tudják..
De ebben a középső szegmensben tudok mondani olyant aminek olyan a szoftvere mint ennek, hasonló a hardvere..nem kínai, van rá garancia, ugyanennyibe kerül és tudja az otg-t?
De ez már beismerem igazán csak szőrszálhasogatás -
tibee77
őstag
válasz
umfrider #3706 üzenetére
Köszi a tippet, csak felek, hogy valamit elcseszek.Ket csatlakozot huztam ki a helyeröl a többit nem mertem nehogy elszakitsak valamit vagy eltörjek.Nem vältozott semmi töle.Nem tudnäd nekem egy kepen bejelölni, hogy melyik pontosan a kijelzö csatlakozoja, meg az erintö panele?
-
canniball
nagyúr
válasz
umfrider #3353 üzenetére
Levelezőkliens. De a kérdés alapján úgy érzem nem te vagy az én emberem.
-
tybsen
addikt
válasz
umfrider #3339 üzenetére
Nekem egy masik keszulek van, az ME175CG fonepad. Ebben van kozelsegerzekelo led es kozelsegerzekelo szenzor is (nem eliras). ezzel kapcsolatos lett volna a kérdésem is, hogy ennek a lednek villognia kell-e, ha bt headsettel beszelek? Mivel senkinek nincs ez a tipusu fonepad, igy gondoltam itt kerdezem meg, mert hasonlo keszulek. :-)
-
-
emerzee
aktív tag
válasz
umfrider #3228 üzenetére
Én speciel, azt javasolnám Neked, hogy privátban beszélj Zsadar vagy Airwawes kollégákkal, és kérd meg őket, hogy csinálják meg a tabod, mielőtt még nagyobb bajt csinálsz vele. Szerintem némi ellenszolgáltatásért (amit meg is érdemelnek a szakértelmükért), biztos segít valamelyikük. Nem tudom, milyen messze laktok egymástól, de tuti olcsóbban jön ki az egész, mint egy új tabot venni. (Hacsak nem Nyíregyháza-Nagykanizsa viszonylatról beszélünk...)
Sajnos ez a tanulópénz. A play-en is fent van: !! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !!
A root tényleg nem játék. Ha nem tudja az ember mit csinál hazavághatja a rendszerét. Reméljük a tabod még menthető. -
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #3227 üzenetére
Föladtam ezt a sz@rt.
Most megpróbáltam megcsinálni egy másik gépen (win7). Nincs fent semmi driver, ami bekavarhat, szépen feltettem a preloadert>reboot>eszköz csatlakoztatva, de meg sem jelenik az eszközkezelőben.
Leszedtem megint a drivert, rádugtam a tabot a gépre, ekkor érzékeli, hogy van valami MTxxx csatolva, de illesztőprogramot nem tudok hozzárendelni, mert nem engedélyezi az opciót.3 gépen próbáltam, eddig a win8-cal haladtam leg előrébb, de az is sz@r.
-
airwawes
tag
válasz
umfrider #3202 üzenetére
A készülék ha lehet ne merüljön le.
A driverrel én is sokat szenvedtem. Miután letöröltem az összes drivert újraindítottam a gépet, majd telepítettem a mellékelt drivert és megint újraindítottam a gépet, és utána lett jó minden, és kezdhettem neki az egész folyamatnak (én igaz recovery telepítésénél, de a lényeg ugyan az).A helyedben ha már végigszöttyögök ezeken akkor a custom recovery-vel próbálkoznék. Jobban jársz, mert gondolom teljesítmény növelésért próbálkoztál a chainfire-el.
A recovery telepítéséről emeerze blogján találsz leírást. -
airwawes
tag
válasz
umfrider #3202 üzenetére
Garanciába nem viheted, így neked kell megoldani.
Az normális hogy a készülék nem csinál semmit mikor csatlakoztatod a géphez. Ha a driver probléma van akkor menj másik számítógéphez és telepítsed fel a drivert vagy töröld le az összes eddigi drivert a gépről ami belekavarhat a folyamatokba. Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421. -
rb26dett
aktív tag
válasz
umfrider #2936 üzenetére
Isten ments hogy késsel feszegesse bárki is bármilyen műanyag készülékről legyen szó, van erre kialakított MŰANYAG feszítő, de sokan MŰANYAG gitárpengetőt használnak mobilok, távirányítók és egyéb összepattintott eszközök szétpattintására, aminek marha egyszerű oka van, a kés, csavarhúzó keményebb anyag, így kiperemezi a műanyagot, míg pl a gitárpengetőt végighúzza az ember az illesztésen belenyomva károsodás nélkül szétpattintható...
-
Levente75
aktív tag
válasz
umfrider #2934 üzenetére
Szőr!
Nem tervezed a közeljövőben, hogy ismet leszeded a hátlapot?
Csinálhatnál róla fotót, illetve megmérnéd, hogy hol vannak a fülek a hátlapon! De természetesen ha lehet majdnem mm pontosan.Ájpodban is anno így cseréltem akkut, csak akkor találtam róla méretleírást, hova kell beszúrni, hogy lepattanjon a hátlap, no meg video is volt róla.
Ha megtennéd, nagyot segítenél az otthon buherálókon
-
lorin
újonc
válasz
umfrider #2613 üzenetére
Biztos ami biztos ráírok az ügyfélszolgálatosokra a termékszámmal kapcsolatban (azért majd visszakeresem itt is ha lesz időm, köszi a tippet!).
Az usb-s dolog akkor mondjuk úgy működik ha maga az USB-s cucc külső áramforrásról kapja az energiát? Pont ilyen külső merevlemezem van, ezek szerint elméletben ez működik vele?
A pendrive-os probléma igazából annyira nem probléma már, én is találtam hozzá (azazhogy a Nexus hoz mert ahhoz keresem) egy ilyet.
-
canniball
nagyúr
válasz
umfrider #2613 üzenetére
3. És hol? Mert én sehol nem találtam, az Edigitalban pl. már a rózsaszín és a sárga is kifutottként szerepel, a kék is csak rendelhető, egyedül a fehér kapható...mintha kivezetnék a piacról...
Bár már mindegy, megrendeltem a kéket, legalább akkor a matt része rendben lesz.
4. Elsősorban gyári megoldásra gondoltam. De ha nem lesz ilyen akkor majd szétnézek az ebayen. -
-
Levente75
aktív tag
válasz
umfrider #2550 üzenetére
Jaja itt most Eger city-ben tűző verőfényes napsütés!
Viszonylag jó képeket csinál a gép. Gyakorolni kell. Legfőképp arra jó, hogy ha más nincs kéznél akkor kattintani vele egyet kettőt. én 100db-ot lőttem vele nagy hirtelen. hát a napsütéssel vannak gondjai, de alapjába véve a tabletten visszanézve akár élvezhetőek is a fotók. Nem ezzel szándékozom a kirándulásokat túrákat megörökíteni
-
bre1
csendes tag
-
Gorbesz
tag
válasz
umfrider #1775 üzenetére
en felraktam az RR3 graphics nevu appot, beallitottam mediumra es igy jo. igen, igy nincs lens flare meg fancy effektek, dehat...ez van
-
emerzee
aktív tag
válasz
umfrider #1773 üzenetére
Azt mondják van ilyen progi, szerintem, a play-on találsz. Amiket én próbáltam 2-3, azon nem tapasztaltam változást.
Ez honeycomb. Nekem tatszik, nem is értem, hogy miért tették vissza a régi megoldást, vagy mért nem hagytak választási lehetőséget... Remélem, van rá valami megoldás.
-
iff
senior tag
válasz
umfrider #1757 üzenetére
Rosszabbra számítottam a kamerát illetőleg. Szerintem vállalható képeket lehet készíteni. Persze, ha nagyon jót akarok, akkor előveszem a nikont. Több tabon is megnéztem ill. ismerősöm tabján is a kamerával készült képeket, hát kb. 8 évvel ezelőtti telefonnal készültek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple Ipad 10.generáció
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest