- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek, vonaton (MÁV IC) van egy bejelentkező oldal, amit el kell fogadnod, ha wifizni akarsz. Nos az AUS HD7-esen sokszor nem jelenik meg, és ezért nem lehet netezni. (latopon nincs ilyen baj).
Másnál is előfordult-e, van-e rá gyógyír?
Megjegyzés: sokat vonatozom,jó lenne.
-
Peczek
aktív tag
üdv mindenkinek, lefagyott az Asus tabletem. Mi ilyenkor a teendő? Reset gombot nem találtam, kikapcsolni nem lehet .
Bocs, közbe rájöttem, sokkal tovább kell nyomni a bekapcs gombot
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
Hogy lehet beállítani, hogy csak akkor frissítse az alkalmazásokat, amikor én akarom ? Hogy ne az értékes mobilnetemet szívja le, hanem ezeket intézze el az otthoni wifin ?
-
Peczek
aktív tag
válasz
canniball #4857 üzenetére
Ők, köszi, már megvan: nem letoltest kell kérni, hanem mentést. És akkor a download mappaban lesz. Még egy lama kérdés: IC -n vonaton ahol van wifin, hogy kell leokézni, hogy legyen internet?
Lptoppal nem volt soha probléma, felugrott egy ablak, leokeztad, és lett internet. Tabletnél szinte soha nem kerül fel ez az ablak.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
Egy kérdés, az emailek csatolmanyat (letöltés után) hol kell keresni?
-
Peczek
aktív tag
válasz
Lasliegrand #4824 üzenetére
Letoltom pc-re, és onnan atmasolom a tabletre? Megpróbálom így.
-
Peczek
aktív tag
válasz
Lasliegrand #4822 üzenetére
Nos, nekem tabletre a simát (BlueVPN) nem engedi felrakni, mert azt mondja, hogy az csak telefonra jó, Tabletre nem.
A BlueVPN+osról írja, hogy jó, de az meg fizetős -
Peczek
aktív tag
válasz
Lasliegrand #4819 üzenetére
Bocs, egy kérdés. Az ingyenes bluevnc-t tetted fel, vagy a +os fizetôst ?
-
Peczek
aktív tag
válasz
Lasliegrand #4819 üzenetére
Koszi, kipróbálom
-
Peczek
aktív tag
válasz
Lasliegrand #4817 üzenetére
Erről még nem halottam, kipróbálom. Ez működhet egy tablet és egy nem okostelefon között is ?
-
Peczek
aktív tag
válasz
canniball #4813 üzenetére
Kérem nem cikizni. Vannak emberek pl. akik még zsebórát hordanak, meg postára mennek, ha levelet akarnak küldeni.
Egyébként: jó kis gép: egy hétig bírja az aksi, és gyönyörű képeket csinál. Netezni meg utálok telefonon, nekem baromi kicsi. Ezt meg hetente kell tölteni, egy okostelefont meg naponta.
-
Peczek
aktív tag
válasz
umfrider #4809 üzenetére
Win 7 alatt ez így néz ki: telefonos kapcsolat létrehozása, (gondolom telefonos modem, bluetooth-on keresztül), még telefonszámot is be kell állítani, Telenornál: *99#,
tárcsázás, és a telefon érzékeli, hogy valaki csatlakozni akar bluetooth-on. Tehát a telefonon nem osztod meg az internetet, csak modemként használod. (bár lehet, hogy az okostelefonok korában ez úgy hangzik, mint ha az 56K-s modemről mesélnék).
A kérdés, hogy, az androidnál van-e ilyen telefonos betárcsázás (akár valami alkalmazással).
Lehet, hogy a Samsung S5610 fórumon jobban értenék ezt a kérdést, de ott nem válaszolt még senki.
-
Peczek
aktív tag
válasz
canniball #4805 üzenetére
Bocs, a Samsung S5610 nem wifis, csak bluetooth-a van, meg 3G-je.
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt kollégák, nem tudja-e valaki, hogy egy sima telefon (Samsung S5610) tud-e kiadni netet bluetooth-on ASUS MeMO Pad HD 7 -ra ? Android alatt van-e olyan, hogy telefonos betárcsázás meg ilyesmi?
Kaptam egy tabletet, és szívesen neteznék ott, ahol nincs wifi. És a telefonomhoz van egy halom net, amit egyébként nem használok el, mert nincs okostelefonom.
WIN 7-es laptopra ez sikerült, bár ha nagy az adatforgalom állandóan lefagy, de ez már egy másik kérdés lehetne.
Köszi még egyszer is.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,most kaptam egy ilyen asus tabletet. Eddig nagyjából tetszik. Pár kérdés: tokot hol vetettek hozzá? Mert így lerakom az ujlenyomat gyűjtő hátlapjara, és már karcolódik is. Még valami: flash az ugye felejtős? Virusirtó kell valami, vagy android alatt nincsenek vírusok ? Még valami: milyen alap programokat javasoltok? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest