Új hozzászólás Aktív témák
-
bre1
csendes tag
sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Kifolyt az LCD-m, mert sikeresen ráültem.Azt kicseréltem,de összerakás közben eltéptem az érintőpanel szalagkábelét.
A problémám az, hogy nem tudom melyiket rendeljem hozzá
Az enyémnek a száma:MCF-070-0948-FPC-v2.0
De ilyet nem találok Ebayen csak 076C3-0716A HMFS1424 találom.
Kompatibilis lehet?
http://www.ebay.com/itm/Digitizer-Touch-Screen-Glass-Spare-Replace-For-Asus-Pad-MeMo-ME173-HD-7-ME173X-/161860888124?hash=item25afa9263c:g:fA8AAOSwnDxUhECT -
bre1
csendes tag
Én a CPU Gauge-t hasznàlom aksi %-os kijelzésre.Bal felsö sarokba kirakja az akkumulátor %-os,hömérséklet fok celsius,proci %-os értékét.
-
bre1
csendes tag
Na ma reggel megjött a "drágaszág".Semmi extrát nem tudok róla elmondani,még belakjuk egymást.2013.12 hó.build 4.2.4_72702_2013.11.28
Tegnap előtt bohóckodtam egy Ipad Air-rel, féltem, hogy csalódni fogok ennek a felbontásában,de nagyon rendben van,nekem tetszik! -
bre1
csendes tag
Na ma leadtam a rendelést az MM online shopban a kicsikére.
Remélem nem fogok csalódni benne -
bre1
csendes tag
Van valakinek olyan fehér hátlapú HD 7-se ami nem lakkozott fehér, hanem olyan "anyagú", mint a kék csak fehérben?Mert a pécsi MM-ben az egyetlen tablet(ami rossz is volt) ilyen hátlapú volt,de nem néztem meg, hogy a gyári száma miben tér el a másiktól,azaz honnan tudom szám alapján, hogy melyik milyen.
-
bre1
csendes tag
Ma voltam benn a pécsi MM-ben, mondom veszek egyet.Egy darab volt, azt is kiállított darab.37.000,-ért,vissza csomagolva a dobozába.
Mondom ez jó ár, átnéztem, semmi külsérelmi nyomot nem találtam rajta,de rádugtuk töltőre és nem történt semmi.Nem vette fel a töltést,nem csinált semmit.Ilyen az én szerencsém...
-
bre1
csendes tag
Amúgy online tv-t lejátszik?Gondolok itt tv streamekre.Nézegettem van ami Java alapú,van ami flash alapú.Ja és nem a MindigTV alkalmazásra gondolok.
Online sport nézésére is kellene a Tab. -
bre1
csendes tag
szeretik ezek az akksi cellák ,ha töltőn van és úgy használom a gépet?(mint a mobilt)
-
bre1
csendes tag
Akkor ezzel kiküszöbölhető az OTG probléma?(ha még mindig nem működik)?
[link] -
bre1
csendes tag
-
bre1
csendes tag
Amúgy mi a helyzet most az OTG-vel?Kezel pendrivet vagy nem?
-
bre1
csendes tag
Hi.
Napok óta bújom a fórumot(okat), hogy milyen tabot lenne érdemes venni 50 körül.Nincs semmi xtra elvárásom: böngészés, fórumok, online tv, olvasás,film, a szokásos "ált." felhasználás,zökkenő mentesen gördülő rendszer,élvezhető kijelző.
Ami tetszett azt a fórumokon található negatívokból elvetettemConCorde Tab SLIM 16GB,ConCorde tab Q10 , WayteQ xTAB-79qci,Alcor Zest Q813IX,Alcor Zest Q813i)Ha sokat bújja az ember a fórumokat, akkor az lesz, mint nálam: sz@r az összes Tab;megállapítás.
Ami maradt az:
-Asus Memopad HD7(előny a felbontás)
-Palit Galapad 7(előny HDMI)
Első tabletes családapának mit javasolnátok???Vagy az általam elvetettek is kielégítenék az ígényeimet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest