- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bre1
csendes tag
sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Kifolyt az LCD-m, mert sikeresen ráültem.Azt kicseréltem,de összerakás közben eltéptem az érintőpanel szalagkábelét.
A problémám az, hogy nem tudom melyiket rendeljem hozzá
Az enyémnek a száma:MCF-070-0948-FPC-v2.0
De ilyet nem találok Ebayen csak 076C3-0716A HMFS1424 találom.
Kompatibilis lehet?
http://www.ebay.com/itm/Digitizer-Touch-Screen-Glass-Spare-Replace-For-Asus-Pad-MeMo-ME173-HD-7-ME173X-/161860888124?hash=item25afa9263c:g:fA8AAOSwnDxUhECT -
bre1
csendes tag
Én a CPU Gauge-t hasznàlom aksi %-os kijelzésre.Bal felsö sarokba kirakja az akkumulátor %-os,hömérséklet fok celsius,proci %-os értékét.
-
bre1
csendes tag
Na ma reggel megjött a "drágaszág".Semmi extrát nem tudok róla elmondani,még belakjuk egymást.2013.12 hó.build 4.2.4_72702_2013.11.28
Tegnap előtt bohóckodtam egy Ipad Air-rel, féltem, hogy csalódni fogok ennek a felbontásában,de nagyon rendben van,nekem tetszik! -
bre1
csendes tag
Na ma leadtam a rendelést az MM online shopban a kicsikére.
Remélem nem fogok csalódni benne -
bre1
csendes tag
Van valakinek olyan fehér hátlapú HD 7-se ami nem lakkozott fehér, hanem olyan "anyagú", mint a kék csak fehérben?Mert a pécsi MM-ben az egyetlen tablet(ami rossz is volt) ilyen hátlapú volt,de nem néztem meg, hogy a gyári száma miben tér el a másiktól,azaz honnan tudom szám alapján, hogy melyik milyen.
-
bre1
csendes tag
Ma voltam benn a pécsi MM-ben, mondom veszek egyet.Egy darab volt, azt is kiállított darab.37.000,-ért,vissza csomagolva a dobozába.
Mondom ez jó ár, átnéztem, semmi külsérelmi nyomot nem találtam rajta,de rádugtuk töltőre és nem történt semmi.Nem vette fel a töltést,nem csinált semmit.Ilyen az én szerencsém...
-
bre1
csendes tag
Amúgy online tv-t lejátszik?Gondolok itt tv streamekre.Nézegettem van ami Java alapú,van ami flash alapú.Ja és nem a MindigTV alkalmazásra gondolok.
Online sport nézésére is kellene a Tab. -
bre1
csendes tag
szeretik ezek az akksi cellák ,ha töltőn van és úgy használom a gépet?(mint a mobilt)
-
bre1
csendes tag
Akkor ezzel kiküszöbölhető az OTG probléma?(ha még mindig nem működik)?
[link] -
bre1
csendes tag
-
bre1
csendes tag
Amúgy mi a helyzet most az OTG-vel?Kezel pendrivet vagy nem?
-
bre1
csendes tag
Hi.
Napok óta bújom a fórumot(okat), hogy milyen tabot lenne érdemes venni 50 körül.Nincs semmi xtra elvárásom: böngészés, fórumok, online tv, olvasás,film, a szokásos "ált." felhasználás,zökkenő mentesen gördülő rendszer,élvezhető kijelző.
Ami tetszett azt a fórumokon található negatívokból elvetettemConCorde Tab SLIM 16GB,ConCorde tab Q10 , WayteQ xTAB-79qci,Alcor Zest Q813IX,Alcor Zest Q813i)Ha sokat bújja az ember a fórumokat, akkor az lesz, mint nálam: sz@r az összes Tab;megállapítás.
Ami maradt az:
-Asus Memopad HD7(előny a felbontás)
-Palit Galapad 7(előny HDMI)
Első tabletes családapának mit javasolnátok???Vagy az általam elvetettek is kielégítenék az ígényeimet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged