- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon noob kérdés, de hogyan tudom letiltani, hogy ne frissítsen automatikusan, amint wifit kap a ketyere?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Miután rootoltam, hogyan tudom legyalulni a sok nem használt, előre telepített szemetet? Kell hozzá vali külön app vagy simán lehez, mint bármi mást?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
Próbálta valaki framaroottal rootolni a készüléket? Ez tűnik a legegyszerűbbnek.
-
Rigormortiis
veterán
A Nexus 7es gyári tok jó a HD7hez is? Ahogy néztem a gombok és a hangszóró ugyanott vannak.
-
Rigormortiis
veterán
Mitöl van az, hogy ha megnyitók egy oldalt, villámgyorsan letöltödik valami file, csak egy pillanatra tűnik fel. Megnéztem, a download mappában nem látszik. Lehetnek ezek vírusok, vagy csak akkor van gebasz, ha manuális telepítem öket?
-
Rigormortiis
veterán
Sikerült elkérnem kollégám nexus7esét, és meg kell mondjam, amaz sokkal smoothab működést kelt. Hogyan tudom visszaállítani a gép gyári állapotát? Ugye ez itt is azt jelenti, hogy mindent időkről a belső tárhelyböl, és gyári állapotba varázsol az eszközt?
-
Rigormortiis
veterán
Mekkora microSD kártyát kezel a gép? Ma akarok venni.
-
Rigormortiis
veterán
Hát, ez akárhogy is nézem, elég akadós. Lehet, hogy a frissítések miatt, vagy azért, mert alapból nincs sok tapasztalatom droiddal, de a rendszer fürgesége össze nem hasonlítható pl a 925ös lumiámmal. Mondjuk nen is egy árban vannak Félreértés be essék, jó kis cucc, antutu szerint minden rendben üzemel benne, egyszerűen szúrja a szemem, hogy böngészés közbeb, gyors mozdulatoknál megreccen. Meg az is, hogy állandóan benne van a memóriában minden szar, amiket nem is használok. Viszont az üzemideje nagyon nem gyenge!
-
Rigormortiis
veterán
Az normális, hogy a háttérben állandóan futnak olyan alkalmazások, amiket meg sem nyitottam? Ilyen az AmazonKindle és a Web Storage pl. Ezeket leszedni sem tudom, elég idegesítö.
-
Rigormortiis
veterán
Hát nem tudom, ez még mindig receg. Van valami diagnosztikai progi ami megnézi, hogy minden jol fut-e. Még benne vagyok a 3 napban, de fölöglegesen nem akarnám visszavinni.
-
Rigormortiis
veterán
Hát ez optimalizált mód nélkül is kissé darabos. Gondolom az akksiba itt is bele kell tolni pár ciklust, hogy erőre kapjon.
-
Rigormortiis
veterán
Az előre telepített alkalmazásokat pl kindle olvasó, tudom törölni valahogy?
-
Rigormortiis
veterán
Az mennyire normális, hogy play áruházazás közben akadozik? Azt hittem, teljesen smooth a rebdszer.
-
Rigormortiis
veterán
Érdemes kikapcsolni a gépet ha mondjuk fél napog nem használom, vagy nem fogyaszt annyit nyugiban, hogy ezt kelljen csinálni?
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet programokat eltávolítani? A másik, hogy kiírta a képernyő közepére, hogy takarékos beállítás bekapcsolva, és a fenéért nem akarja eltüntetni. Ezt hogyan tudom elérni?
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Megleptem magam egy ilyen masinával. Milyen videolejátszót/böngészőt ajánlotok hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9+ Tablet
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Pink, Karcmentes, Csak Kipróbált, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest