- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
bordi10 #2950 üzenetére
iszonyat hibatlan a tok, nem is tudom hogy lehet ilyen olcson adni
egy stylus tarto tok jo lett volna meg ra.
Rogue: Beyond The Shadows nem is rossz game, jol fut a vasunkon. -
Viper26
nagyúr
válasz
bordi10 #2699 üzenetére
Dolphin Browser van nálam, nagyon rendben van.
-
Gorbesz
tag
válasz
bordi10 #2470 üzenetére
szerintem itt sokan el szeretnenk kerulni a rootot, ezert is gondoltam hogy az OTG kabellel meg lehet-e oldani.
valahogy igy
a sixasis rendelkezik sajat akksival, tudjuk hogy a memopad nem ad aramot OTG-n, feltetelezem hogy mennie kellene.
az altalad emlitett pc-s programot hasznaltam akkor amikor laptophoz konfigoltam a sixaxist. -
-
bordi10
senior tag
válasz
bordi10 #2449 üzenetére
Kit-Kat téma
Hírolvasó..ez már csak úgy müxik, hogy Feedly-re is regelsz és oda be lehet húzni a régi google-os rss híreket egy bejelentkezés után, ami marha tetszik benne, hogy adhatsz itt a widgetnek keretet+hátteret is akár illetve gördíthető
Weather Galaxy S4-es időjárás témával+clock-al
Music widget -
Mr.Skynet
senior tag
-
Smith890
csendes tag
válasz
bordi10 #1811 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha mindkét cipzárt behúzod, vagy csak az egyiket körbe akkor valamelyik sarkánál feszülni fog, mert kisebb a belső mérete, mint a tabè. Így meg az a védőcsík semmit nem véd a cipzártól, ráadásul aggasztóan feszül a saroknál a gép. Ha valakinek addig nem recsegett a készüléke, az a tokba való beleerőszakolás után recsegni fog. Én legközelebb vagy belepròbálom az adott tokba, vagy netes rendelèsnél figyelembe veszem az adott tok belső méretét, és a tab mèretèhez igazítva veszem. Ez a tok nekem sajnos nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest