- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansi
csendes tag
-
khalox
őstag
válasz
Leon833 #4281 üzenetére
De van. De ahhoz rootolnod kell és az alább írt beállításokat tartalmazó fájlokat átszerkeszteni.
Enélkül nem fog menni, mert ahogy én is írtam és SztiviVander mondanivalójának is a lényege. hogy alapból ezt a lehetőséget a kedves fejlesztők elhagyták csak ők tudják, hogy miért.Keress vissza - a root valóban csak egy kattintás - a konkrét fájlokra, mert ebben sajnos nem tudok segíteni (a családban ME176C van).
-
emerzee
aktív tag
válasz
Leon833 #3519 üzenetére
Kifejezetten hozzá, nincs, de vannak programok, amik támogatnak különböző kontrollereket bluetooth-on. Szerintem a barátod segít benne, hogy melyik programok ezek, és mit támogatnak... Valamelyik emu támogatja a wii mote-ot, arra emléxem. Valamelyik komolyabb játéknál olvastam, hogy a ps3 kontrollerét támogatja.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Leon833 #2835 üzenetére
Vélemény: Nekem kb. 1 hete van meg. A tok tökéletesen illeszkedik a géphez. A tablet vastagsága csak minimálisat változik. A "fedlapot" teljesen hátra lehet hajtani, így állva lehet a gépet használni. Az Asus oldalán bemutatott "hajtogatós" módon lehet a Memopad-ot írásra vagy filmnézésre használni. Ami még tetszik benne - és ezt már korábban többen is megírták - kinyitod a tokot, bekapcsol a Memopad.
Beszerzés: Ez mos)t nehéz kérdés. Én több offline boltban kerestem, de sajnos feketét - akkor - nem találtam. Végül taknyí fórumtárs segített a beszerzésében (az Asus shop-on keresztül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest