Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansi
csendes tag
-
khalox
őstag
válasz
Leon833
üzenetére
De van. De ahhoz rootolnod kell és az alább írt beállításokat tartalmazó fájlokat átszerkeszteni.
Enélkül nem fog menni, mert ahogy én is írtam és SztiviVander mondanivalójának is a lényege. hogy alapból ezt a lehetőséget a kedves fejlesztők elhagyták csak ők tudják, hogy miért.Keress vissza - a root valóban csak egy kattintás - a konkrét fájlokra, mert ebben sajnos nem tudok segíteni (a családban ME176C van).
-
emerzee
aktív tag
válasz
Leon833
üzenetére
Kifejezetten hozzá, nincs, de vannak programok, amik támogatnak különböző kontrollereket bluetooth-on. Szerintem a barátod segít benne, hogy melyik programok ezek, és mit támogatnak... Valamelyik emu támogatja a wii mote-ot, arra emléxem. Valamelyik komolyabb játéknál olvastam, hogy a ps3 kontrollerét támogatja.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Leon833
üzenetére
Vélemény: Nekem kb. 1 hete van meg. A tok tökéletesen illeszkedik a géphez. A tablet vastagsága csak minimálisat változik. A "fedlapot" teljesen hátra lehet hajtani, így állva lehet a gépet használni. Az Asus oldalán bemutatott "hajtogatós" módon lehet a Memopad-ot írásra vagy filmnézésre használni. Ami még tetszik benne - és ezt már korábban többen is megírták - kinyitod a tokot, bekapcsol a Memopad.
Beszerzés: Ez mos)t nehéz kérdés. Én több offline boltban kerestem, de sajnos feketét - akkor - nem találtam. Végül taknyí fórumtárs segített a beszerzésében (az Asus shop-on keresztül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő