- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
16-án késő este rendeltem meg, tegnap jelezték, hogy a UPS már átvette, de még nekem nem kézbesítették. Én az ára miatt, meg azért döntöttem mellette, mert vékony, alig növeli a tablet terjedelmét, és ASUS Shopos, tehát "hivatalos". Most, hogy felraktam a linket úgy láttam, hogy elfogyott. Egyébként a Transcover [link]is jó, de kétszeres az ára.
A szállítás 1990 Ft. -
Mr.Skynet
senior tag
Megmondom őszintén egyenlőre nem tervezek tokot venni, persze majd a jövő eldönti, hogy ez mennyire nagy hiba.
Igazából azért is lett kék és nem mondjuk zöld, mert úgy tudom csak ez a szín nem zongoralakk hatású műanyag, ami ugye még kényesebb lenne.
Igazából akinek majd ajándékba adom, az átlagosnál jóval óvatosabban bánik az ilyen sérülékeny műszaki ketyerékkel, továbbá elméletileg kizárólag itthon lesz használva, szóval bízom benne, hogy nem lesz indokolt egy tok beszerzése. Ha a nappaliban a földre lepottyanna a kanapéról, vagy az ágyban felejtődne és ráülünk, esetleg elalszunk és lecsúszik a takaróról / ágyról a földre, akkor szerintem aligha számítana, hogy tokban volt-e vagy sem, a gravitáció nem lesz kevesebbPersze ezzel az egésszel most biztos sokan nem értenek egyet, de majd meglátjuk, meg persze mindenki a saját hibáiból tanul a leginkább.
Szerk.: praktikusság miatt egy állványnak használható tok jó buli lehet, de egyenlőre azt sem tudom, hogy mennyit használnánk film nézésre.
-
Mr.Skynet
senior tag
MM-tól jött, 47.899Ft volt (szerencsémre 10% visszajárt ajándékkártyára) ingyenes kiszállítással. Eredetileg én is az Euroncs-ben próbáltam venni kb. 2-3 hete (mert az van helyben is), mikor 45-ért adták, de sajnos a pénztárnál szóltak, hogy akkor 50K lesz. Néztem, hogy miért is? Hát nekem az kimaradt, hogy Cetelem kártyával kedvezményes csak. Így aztán akkor sorry mégse kell alapon haza is kullogtam a kütyü nélkül.
Tapasztalat 1 nap után nem sok
, én még csak ott tartok, hogy a 3 nap cseregari idő alatt próbálok valami hibát felfedezni. Eddig elégedett vagyok vele, csak annyit vettem észre pár perc használat után, hogy a kijelző a káva széleihez képest nem tökéletesen középen van, de mivel másnak is van ilyen a fórumon és igazából nem is zavar, így ezért nem pattogok. tybeew kollégának már kicsit morcosabb problémája van a kijelzővel kapcsolatosan, ha minden igaz ma cserélteti, erről picit fentebb olvashatsz is.
tybeew: egyébként nálam sincs ilyen gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest