- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Lasliegrand #4763 üzenetére
Többek között nekem is volt szerencsém találkozni vele; nem tudom mi ez de ha újraindítod a gépet akkor eltűnik.
-
canniball
nagyúr
válasz
Rigormortiis #3966 üzenetére
Ha leszeded őket sanszos hogy (amennyiben lesz) a következő rendszerfrissítés nem fog települni.
-
canniball
nagyúr
Ugyanúgy mint PC-re erre is fel kell tenni a Flash Playert.
torok6!
Épp a minap néztem, pont így jártam én is vele, aztán amikor este sikerült csatlakozni akkor kiderült hogy nincs frissítés. A Padfone-hoz vagy melyikhez jött nemrég update, gondolom amiatt vannak leterhelve. -
canniball
nagyúr
válasz
Rigormortiis #3867 üzenetére
Beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás - gyári adatok visszaállítása.
emerzee!
Ugyan ugyan! Nem muszáj elhagyni a topikot! A "mindenkinek válaszolok" és az "elhagyom a helyszínt" állapot között létezik egy olyan is, hogy "read onlyba kapcsolok és csak az értelmes kérdésekre postolok". -
canniball
nagyúr
válasz
SztiviVander #3858 üzenetére
Ha visszaolvasol láthatod hogy volt itt olyan kolléga aki rákérdezett Asuséknál és azt a választ kapta hogy root esetén ugrik a gari.
-
canniball
nagyúr
válasz
Rigormortiis #3835 üzenetére
Ha rootolod (gari ugrik) akkor igen, anélkül nem.
Normális. -
canniball
nagyúr
válasz
Rigormortiis #3831 üzenetére
Én éjszakára csak a wifit szoktam lelőni, így reggelig 1%-ot esik a töltöttség.
-
canniball
nagyúr
válasz
emerzee #3726 üzenetére
"Egyébként akinek ilyen tabja van, annak nagy valószínűséggel androidos a telefonja is, ami képes megosztani a netet..."
De legtöbbünknek gondolom korlátos a mobilnet, amiből nem mindegy mennyi pörög, ezt telefonon még kordában lehet tartani, viszont továbbosztva már nem igazán. Nem kötekedésképp írom, én csak itthon használom a tabot így nekem nem különösebben hiányzik az otg, de azt is meg tudom érteni aki szerint ez manapság alap; pláne annak fényében hogy az előd tudja. -
-
canniball
nagyúr
A telefonomon (Moto Defy) a Mobo Player gond nélkül viszi az avi-kat, a HD7-en nem mennek: hang van, kép nincs (más lejátszóval is ilyen) - van ötletetek mi lehet a probléma?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Hogy lehet beállítani a naptárat, hogy ha esemény van akkor értesítsen is? Érdekes módon az "ősrégi" telefonom lévő naptár felugró ablakkal, statusbar értesítéssel és hanggal is szól, ez viszont meg sem nyekken.
-
canniball
nagyúr
válasz
Lasliegrand #3405 üzenetére
Csak egy tipp volt...ami ezek szerint nem jött be.
-
canniball
nagyúr
válasz
Lasliegrand #3403 üzenetére
Esetleg az energiatakarékos mód kikapcsolása nem segít a problémán?
-
canniball
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3381 üzenetére
No, és melyik boltban lehet megvásárolni?
-
canniball
nagyúr
válasz
qwertly #3366 üzenetére
Lehet persze, Asus Transcover a becses neve és több bolt is forgalmazza.
-
canniball
nagyúr
válasz
umfrider #3353 üzenetére
Levelezőkliens. De a kérdés alapján úgy érzem nem te vagy az én emberem.
-
canniball
nagyúr
Nem Transcover lesz az (azon máshogy vannak a "hajlatok"), hanem valami TriCover féle toknak tűnik; bár semmi ilyesmit nem látok a tartozékok között a HD7-re.
-
canniball
nagyúr
válasz
DoItYourself #3296 üzenetére
Ha nem panaszkodnak akkor nem muszáj piszkálni.
Mindazonáltal amikor megvettem egyből jelzett hogy van frissítés, feltettem és én sem panaszkodok. -
canniball
nagyúr
válasz
donjohnson #3241 üzenetére
Igen, kinyitod feléled, becsukod elalszik.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
K9-t használ valaki?
-
-
canniball
nagyúr
Igen, ők kavarnak; az android topikban valaki linkelte a korábban kiexportált naptárat.
Más.
Fóliázás előtt mivel takarítottátok a kijelzőt? Illetve mivel vittétek fel a fóliát? A telefonra a bankkártyával raktam fel, de ez a kijelző ugye egy kicsit nagyobb, ekkora kártyám nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest