- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
úgy néz ki, csak az érintő repedt.
Van különbség az érintők között, van, amit ajánlott megvenni, vagy jöhet a legolcsóbb az ebay-ről.
Szerinted otthon könnyű szétszedni, vagy keressek valami szakit? -
teleahocipöm
senior tag
Köszi elolvasom, de az érintőpanellel minden rendben a gond az, hogy nem tölt föl, megáll 13%-on, én aksi hibára tippeltem a szerviz szerint alaplap vagy így van vagy nem. Sajna, a szerintem erősen hiányos árajánlat alapján, már nem tudok hinni a szerviznek.
Közben megnéztem, 10,46 USD az érintőpanelt, na ez korrekt ár.
Keresgéltem aksit is, de 7000 Ft környékén vannak, itt már bejátszik az áfa, vám meg még a kitudjami, persze még így is megérheti, ha tutira az aksi a rossz. -
-
HTCX715
tag
Nekem csak jó tapasztalataim vannak az asus szervizével. Tönkrement nemrég és intézni kellett volna a garit több mint 1 hétig halogattam aztán elintéztem és 2 nap alatt visszajött.(és messze lakok a fővárostól). Amúgy nemrég kijelzőt javítottak nekem, úgyhogy ezzel füghet össze.
-
nemespet
csendes tag
Sziasztok!
ASUS Memopad 7-esünk van. A feleségem a főfelhasználó és csináltunk 2 fiókot a srácoknak és nekem. Bedugtam egy SD kártyát a tabletbe, hogy filmeket másoljak fel, de csak a főfelhasználó esetében látszódik a külső SD és a többi fiók esetében pedig semmi.
Van valami megoldás, amivel meg lehetne osztani, vagy láthatóvá lehet tenni az SD kártyát a többi user számára?
Köszi! -
fabiandaniel
aktív tag
akkor ezek szerint a CORDON ELECTRONICS KFT. javítja ezeket a gépeket és nem küldi tovább mert ha Csehországba menne akkor közvetlenül odaviszik. Egy éve még a Csehek csinálták mikor én szervizeltettem de az is nagyon gyors volt, hétfőn vitte a futár és a következő hátfőn már nálam is volt.
-
disy68
aktív tag
Én ezt(e-bay) vettem, és a világon semmi baja nincs, nyílások a helyén és van benne mágnes (képernyő élesztés). Korábban linkelte is már itt valaki. A kinézet nyilván szubjektív, de szerintem abszolút igényes megjelenést kölcsönöz az eszköznek (feketét vettem).
De mindenki azt választ/vesz, ami neki szimpatikus.
-
kisgabor87
tag
Nálam nem jelentkezik ilyen hiba, pedig 4 különböző routeren is használom rendszeresen a tabletet. Szerintem ennek nem lesz köze a frissítéshez. Próbáld meg a csatornát átállítani a routeren, gyári beállítás visszaállítása a tableten, ha egyik sem jön be és a gép ugyan ezt a hibát produkálja másik router esetén is akkor szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest