- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
-
-
tpeti78
senior tag
válasz
Gabika7676 #4779 üzenetére
Nyomd hosszan a bekapcsoló gombot, akkor elvileg újra fog indulni.
-
tpeti78
senior tag
válasz
gerisz23 #4637 üzenetére
Nem hinném, hogy válogatós lenne. Nekem Samsung 32gb.-os van benne, de néha előfordul, hogy magától leválasztja. Olyankor vagy ki és bekapcs, vagy kártya ki és be.
De ezt a jelenséget már másnál is hallottam, hogy jelentkezett, más típusú kártyával, szóval ez a tablet hibája lehet. -
tpeti78
senior tag
válasz
Burning Sky #4612 üzenetére
Nincs most nálam a tablet, de a beállításokon belül, megjelenítés, ott nincs semmi erre vonatkozó beállítás?
-
tpeti78
senior tag
válasz
lesli.h #4590 üzenetére
Ennek elvileg nem szabadna, hogy köze legyen a frissítéshez. Ha manuálisan állítod be a helyet, vagy megkeresi magának, tökmindegy, frissítenie kellene így is, úgy is, szvsz.
Megpróbálnám törölni az alkalmazás adatait, gyorsítótárat, hátha. Így elsőre, hulla fáradtan ennyit dob ki az agyam....
-
tpeti78
senior tag
tonyrulez, MADcat: Nekem eszembe sem jutott, hogy plusz helyet kellene felszabadítanom ezáltal, elférek így is nagyon bőven. De hát más user, más igények, nyilván.
-
tpeti78
senior tag
-
tpeti78
senior tag
válasz
TheVeracLord #4511 üzenetére
Hehe, jó a hsz., grat.
A kérdésedre szerintem nincs válasz, használd, és kiderül.
-
tpeti78
senior tag
válasz
hirlevelem #4022 üzenetére
Megbízható forrásból érdemes csak, de én házilag nem fognék bele. Persze lehet, hogy te meg tudod csinálni, biztosan lehet valami útmutató videót találni hozzá.... A baj csak az, hogy kb. harmincezer forint körül van az ára, ennyiért veszel másikat, tehát nem sok értelme van....
-
tpeti78
senior tag
válasz
hirlevelem #4020 üzenetére
Szerintem elég nehéz lenne ezt elmagyarázni a szervízben...
-
tpeti78
senior tag
válasz
Lasliegrand #3943 üzenetére
Beállítások - A táblagépről - Rendszerfrissítés
-
tpeti78
senior tag
válasz
cseresznye5 #3883 üzenetére
Számítógéphez természetesen igen, a fileok oda vissza mehetnek. Viszont a pendrive, OTG funkció híján nem fog működni. Vagyis mókolással meg lehet oldani, de alapvetően nem megy.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Starann #3759 üzenetére
Nem torzít. Nekem halkabb lesz bekapcsolás után, bár ez eléggé kiszámíthatatlan, hogy mennyi idő után, főleg az, hogy miért. Egyszerűen lehalkul minden, a film max hangereje, az értesítési hangok is, játék hangja, stb. Újraindítás után megint hangos. Nem túl nagy gond, csak zavar, hogy nem értem a jelenséget, és nem is tudom konkrétan kötni sem semmihez.
-
tpeti78
senior tag
Találtam egy kis rendszerfrissítést, lessetek rá!
-
tpeti78
senior tag
Nem lesz rossz az utód sem, az ára is elfogadható.
http://napidroid.hu/64-bites-intel-processzorral-jon-az-asus-memo-pad-7-hd-utodja
( bocs a linkért, tabon vagyok
)
-
tpeti78
senior tag
Matt fólia valakinek esetleg nem maradt pluszban? Vennék belőle.
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene! Ki milyen launchert ajánlana, ami cseppet sem akad, jól testre szabható, és nem nagyon ram zabáló?
Köszi előre is a tippeket!
-
tpeti78
senior tag
Mi az a közelség érzékelő led?
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy novemberi, kék, hibátlan állapotú HD7-et? Van hozzá még két fólia, egy tok, alku szerint egy 32gb.-os class10-es Samsung memkari is. Edigitálos vásárlás, számla, doboz, minden.
Úgy néz ki eladó lett az enyém, csak az árral nem vagyok nagyon képben. De esetleg, ha valakit érdekelne, szóljon.
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Írtam az ASUS-nak KitKat ügyben. Sajnos negatív, nem tervezik a tabunkra a frissítèst.
-
tpeti78
senior tag
Abszolút warez mentesen, a Frontline Commando D-day elég jó, persze vásárolni kellene benne, hogy igazán tuti legyen. De igy is jó időtöltés.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Atomcsipesz #2845 üzenetére
Teljesen igazad van, de most gyári transcover- ről van szó.
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
+1 a cover-re, engem is érdekelne, ha talál valaki jó áron, ne tartsa magában a forrást!
-
tpeti78
senior tag
Fólia ügyben:
-
tpeti78
senior tag
Na akkor, fólia.
Három darab, háromrétegű fólia, törlökendövel, ajánlottan feladva 2000ft. Nekem mindkét tabomra ő küldte, hibátlan.
Itt tudtok érdeklődni: sandorsas@gmail.com
-
tpeti78
senior tag
Nincs valakinek értelmes variàciója a facebook és a messenger appok kiváltására?
Ugye muszáj volt telepitenem, nem engedett be az üzenetekbe másképp.... De ahogy megláttam, hogy mennyi ramot esznek ezek ketten, agyvérzést kaptam majdnem.... Na nem mintha ezen lógnék egész nap, de van akit így a legegyszerűbb elérni... De nekem ez a fos messenger nem kell. Szóval ki mit használ? -
tpeti78
senior tag
válasz
Kicsirics77 #1622 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, és elnézést kérek, hogy nem olvastam még át az egész fórumot, de pótolom.
Esetleg kérhetnék linkeket a leírásokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest