- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
alfa159sw #3055 üzenetére
Nálam is szokott fagyni a router. Júpíszí van egy Edimakszra körve meg ehhez még egy Tépélink. Az ejdimaksz nem szereti ha meg van húzva az adatmennyiség, így olyankor kifagy. Néha gyakran néha meg ritkán csinálja. Hozzá szoktam. Ezért kell ki be húzni ha net elmegy, vagy esetleg a központi vevőt a júpiszíset vagy amilyen van.
-
taknyí
senior tag
válasz
alfa159sw #3049 üzenetére
Látom megoldódott, de ellenőrizd azt is amit írtam.
Töltsd le a wifi analyzer-t nézd meg hol van a te wifid, és hol vannak a szomszédoké, ha túl sok van egy csatornán, tedd át oda, ahol kevés van zöld sávval jelzi is, ahová érdemes átrakni. Nekem így oldódott meg a problem, pedig már majdnem gariba vittem vissza.
-
-
-
Kicsirics77
veterán
-
Libretom
aktív tag
válasz
alfa159sw #2538 üzenetére
Gondolom sima tok alatt a Personal Covert érted!? Én olyat rendeltem, de iszonyúan megbántam. A tok jól védené a tabletet, jó a fogás rajta, de pontatlanul illeszkedik körbe a peremhez, a bal felső saroknál egy jó mm-el nagyobb a tok, mint kéne, ezért nem feszül rá a széle a tabletre. Lehet, hogy hibás, de ez sem biztos..... A sd kártya helye nincs szabadon hagyva, tehát ha ki akarom venni, a tokból, ki kell fordítani az Asus bal oldalát. Szóval én rendeltem is egy másik tokot, ami ráadásul tudja a sleepet működtetni és fele annyiba került.
-
Levente75
aktív tag
válasz
alfa159sw #2536 üzenetére
Vannak itt Alfisti-k?
(enyém Mütte)
Nem ismertem ezt az oldalt, viszont van ott egy kis csillag az ár felett, nem lehet hogy ez a 5900 péz csak nettó ár? Fel kellene bruttósítani, hogy úgy mennyi?
A héten az ASUS shopban fel lett töltve az összes tok. persona is elérhető már és a többi minden színben.
-
Hawk67
csendes tag
válasz
alfa159sw #1862 üzenetére
Nekem is ilyen billentyűzetes tokom van.
Csak akkor működik a billentyűzet, ha egy tápos usbhub-ot kötök a billenyűzet és a tab közzé.
Ekkor egeret is lehet rá kötni, pendrive-ot viszont nem.Elvileg, ha root-olva van a készülék akkor elég egy Y-kábel is, de áram akkor is kell.
Ezt csak a youtube-os videókból gondolom, még nem erősítette meg senki.
Emerzee-nek rootolva van a készüléke, írta is hogy beszerez egy otg kábelt és készít egy Y-kábelt.
Nem tudom, hogy sikerült-e neki.A bluetooth-os billentyűzet valószínüleg menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged