- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
rb26dett #4089 üzenetére
Megoldható , a tokba tudsz beépíteni mágnest, ami a legjobb egy neodym korong mágnes, elég egy 10mm x 1mm-es Ha állítva van a gép a bal felső sarokban érzékel,de a menüben aktiválnod kel az érzékelést,másképpen nem fog működni Én így oldottam meg
Mágnest én itt vettem:http://szupermagnes.hu/
-
emerzee
aktív tag
válasz
rb26dett #3480 üzenetére
Fizikailag nincs ilyen kapcsoló rajta. Gyakorlatilag viszont úgy látszik van ilyen. Próbáltam a pendrive-omat linux alatt, win alatt formázni, nem sikerült, mindig írásvédett maradt. A régi pendrive-nál, a gari maradt. Az 1g-snál, egyenlőre marad a dobozban, hátha találkozok valami megoldással, mert már nincs rajta gari, de a Te kártyád ha csak 2 hónapos, akkor menjen gariba, szerintem (Már ha nincsenek rajta személyes adatok. Mert ha igen, akkor jó drága volt a dolog... Én legalábbis, nem küldeném vissza a garizó cégnek, ki tudja mit nem csinálnának az adataimmal.)
-
disy68
aktív tag
válasz
rb26dett #3472 üzenetére
Nekem volt egy hosszú köröm egy pendrive-val, ami hasonlóan viselkedett. Azt mondta, hogy írásvédett és nem lehetett formázni se (windows, linux, mindegy volt neki). Próbáltam egy rakat programot, registry varázslás, semmi nem segített.
Azért próbáld meg te is a dolgot:
http://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/
http://www.techgeekandmore.com/tag/unable-to-format-sd-card/
http://en.kioskea.net/download/download-815-hdd-low-level-format-tool -
rb26dett
aktív tag
válasz
rb26dett #3471 üzenetére
Megvan a bibi, a memóriakártya gondolt egyet és úgy döntött hogy ő most bizony védetté teszi magát, és gőzöm sincs mit tudok vele kezdeni... van valakinek erre valami ötlete? Nagyon bosszús vagyok, alig használom a kütyüt, a 32 gigás kártya meg ugye nem volt occsó mulatság hogy csak úgy kidobáljam...
-
umfrider
senior tag
válasz
rb26dett #3194 üzenetére
Ja végül rájöttem
Nos, elvileg sikeres volt a root. Melyik alkalmazás kezelővel tudom kilőni az összes számomra fölösleges alkalmazást? Mert a beállítások>alkalmazások alatt nem engedi mindet letiltani a rendszer, pedig lennének még, amiket szeretnék kivonni a forgalomból.
-
-
umfrider
senior tag
válasz
rb26dett #2940 üzenetére
Évek óta így szedem szét a készülékeimet. Sajnos a műanyagpattintó/gitárpengetó semmit sem ér szerintem. Mindkettő van itthon, de nekem ez a leg praktikusabb megoltás a vékonyság miatt. Ha a műanyag lenne ilyen vékony, akkor az elhajlana, ha pedig keményebb lenne, akkor már fémnek hívnánk.
Külömbül szét tudtam volna szedni mellesleg, mint a szervizes kollega (!) -
emerzee
aktív tag
válasz
rb26dett #2892 üzenetére
ELVILEG nem.
Hozzátartozik: A root nem csak arról szól, hogy a programok jogot kapnak az olvasásra, de arról is, hogy az írásra, törlésre, és másolásra is. Ha egy szervizes baromira szemét akar lenni, akkor összehasonlítja a rootolt rendszerfilekat az eredetivel, akkor találhat hibát ha akar. De szerintem egy szervizes se xaraxik ezzel. Elég, hogy nincs su...
-
rantotta
csendes tag
-
emerzee
aktív tag
válasz
rb26dett #2297 üzenetére
lehet
írd be a paly-en, hogy launcher, és találni fogsz ezret... Csak győzz válogatni... Én a Nova-t, a Trebuchet-et, az ADW-t, és a Holot-t használtam. A telefonomon most MIUI-van, arra nem rakok launchert. (De lehet, még ma lecserélem, bár baromi hosszú az üzemideje, de nekem kicsit lassú. Majd meglátom...) A tableten Nova-van. Nekem most az jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest