- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon833
tag
Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket. Ma este ügyes voltam és sikeresen ratenyereltem a tabletra a kijelző lcd része benyomodott és a képernyő fele nem látszik. Maga az érintő panel nem sérült.Ahogy olvasom nem olcsó a cseréje de érdeklődnék hogy volt e már valakinek hasonló és mit tudok tenni?Gondolom a garancia erre nem érvényes? Előre is köszi
-
Leon833
tag
válasz
sutilowits #4284 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget. Tökéletesen működik
-
Leon833
tag
Szóval sehogy nem lehet egy pendriveval összekapcsolni?Volt egy korábbi hozzászólás h.aktív hubbal lehet.
-
Leon833
tag
Sziasztok.Mai nap vettem egy aktív hubot.Sajnos hiába kapcsolom össze a pendriveal és a külső vinyoval nem ismeri fel a tablet.Mit kell tennem h.lássa?Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok.Vettem egy OTG kábelt és egy pendriveot.Sajna ha össze is kapcsolom ki se jelzi h.értékelné a pendriveot.Legyszives segítsetek h.mit kell beállítani h.működjön.Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok,
vettem a tablethez egy OTG kábelt. Sajnos mint kiderült a tablet nem ad le áramot, így a külső vinyót nem ismeri fel. Ha vennék egy aktív HUB-ot ez a probléma kiküszöbölhető lenne? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani nekem egy aktív hub-ot?
Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok,
vettem a tablethez egy OTG kábelt. Sajnos mint kiderült a tablet nem ad le áramot, így a küldő vinyót nem ismeri fel. Ha vennék egy aktív HUB-ot ez a probléma kiküszöbölhető lenne? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani nekem egy aktív hub-ot?
Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok.Érdeklődnek h.esetleg van vmi controller amit lehet használni a tablethez?
-
Leon833
tag
Sziasztok.
Fekete Transcover tokot keresnék.
Tudnátok véleményt mondani róla és hogy hol tudnék beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged