- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorin
újonc
válasz
umfrider #2613 üzenetére
Biztos ami biztos ráírok az ügyfélszolgálatosokra a termékszámmal kapcsolatban (azért majd visszakeresem itt is ha lesz időm, köszi a tippet!).
Az usb-s dolog akkor mondjuk úgy működik ha maga az USB-s cucc külső áramforrásról kapja az energiát? Pont ilyen külső merevlemezem van, ezek szerint elméletben ez működik vele?
A pendrive-os probléma igazából annyira nem probléma már, én is találtam hozzá (azazhogy a Nexus hoz mert ahhoz keresem) egy ilyet.
-
lorin
újonc
A mobilnet megoldása akkor annyira nem is akadály . Mit gondoltok a külföldi vásárlásról? Van hely ahonnan megéri berendelni? Adó, vám, ilyesmik?
Egyébként idehaza az eMag-on találtam a legolcsóbban, viszont kérdés hogy EZ tényleg a GPS-es alapgép-e? Mert az oldalon nem írják a GPS-t, és ugyan a többi hardver az egyezik a tesztbeli leírással de nem vagyok biztos magamban.
A leírásban amúgy 5 ujjas multi touch szerepel, a legtöbb oldalon pedig 10 pontos multitouch van írva, hogy van ez?
USBs cuccokat akkor egyáltalán nem tudok - semmilyen átalakítóval - rákötni a masinára?
Köszi!
-
lorin
újonc
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne, épp vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni. Főleg arra szeretném használni a masinát hogy utazások során (amihez nem árt a GPS-sem) a fényképesőmmel készített képeket tudjam pakolászni/nézegetni stb. Most az Emag-nál látom hogy a nagy versenyátárs a Nexus7 (a 2012-es Tegra procis) is akciós és alig 5-10K-val lenne több mint ez. Viszont abba nem tudom átpakolni a memóriakártyámat (a fényképezőm meg nem wifi-s).
Szóval szerintetek Nexushoz valami külső csatlakozóval megoldható az Sd-kártya slot? Alapvetően melyik érné meg jobban, a Nexusról azt írják hogy csak referencia gép meg erősebb mint ez, de speciel sok helyen olvasni hogy bajok vannak a kijelzőjével.
Mobilnetet akkor egyikre sem tudnék varázsolni semmilyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest