- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
s.s.j.goku #5106 üzenetére
Szinte 100%, hogy nem lesz már rá semmilyen frissítés!
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Mit értesz az alatt, hogy 'A készüléket küldeni kell, ez okés'?
Szerintem mellékelj mindent. Kábel + adapter.
-
umfrider
senior tag
Nem nagyon értem. Mivel írtad, hogy WIN7-re sikerült, ezért feltételeztem, hogy már meg tudtad osztani a Samsung mobilnetjét, de csak Windowsra próbáltad.
Utóbbi kijelentésed kapcsán viszont nem is biztos, hogy meg lehet osztani az internetet bluetooth-on. A tablet szvsz tudja kezelni, itt kérdés az S5610.
-
umfrider
senior tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Nekem hasonló szitum volt. Annyival korrektebb helyzet állt fent, hogy a gép lemerül, hisz nem vette fel a töltést. Így tudtam csinálni egy mentést, majd egy gyári visszaállítást mielőtt elküldtem gariba.
Így, kikapcsolt állapotban nem fogod tudni lementeni az adatokat, a szervízben pedig 100%, hogy elveszik minden. Annyit tehetsz meg, ha van hozzá affinitásod, hogy szétkapod, leveszed a hátlapot és minden dugaszt lehúzol az alaplapról, 10 - 15 mp-re, majd mindent vissza. Hátha bekapcsol.
Ha ez sem segít, akkor garancia.
Szvsz alaplap cserés lesz a készülék, vagy kicserélik egyből egy újra, így nem buherálnak az adatokkal. Ahogy tudom van nekik amúgy adatvédelmi nyilatkozatuk, persze ez sok esetben talán csak formalitás... -
umfrider
senior tag
válasz
Micsurin #4766 üzenetére
Nem tudom, hogy jó hely-e, van-e topikja a 'Asus MeMo Pad 7 ME572C'-nek.
Antutu benchmark 40k-t mutat, az kifejezetten jó teljesítmény. Ez már az újabb verzió Intel procival + 2 GB rammal. Szerintem nem lehet nagy mellé nyúlás. A szoftver támogatást nem tudom. Nekünk még KitKat sincs. Szvsz nem is lesz
-
umfrider
senior tag
Igen. A szervíz szag...
ha eDigitalnál vetted, akkor meg kell kérdezni a supportot, hogy rád az a gari érvényes-e, ami háztól - házig terjed, vagy narancsékhoz kell befáradnod. Mellesleg a garifüzetedben mi van feltüntetve ?!A háztól - házig asussal amúgy jobban jár az ember. Az tényleg expressz.
-
umfrider
senior tag
Még december közepén elromlott az alaplapi microUSB foglalatom. Nem vette föl a töltést + a kijelzőn haloványan ugyan, de a képtől eltérő színű pixelcsoportok jelentek meg. Természetesen garis a tab, szóval kértem a futárt. Jött érte Január 2.-án. Tök jó, 1,5 hét alatt vissza is hozta a szerkezetet, komplett csere történt, bár azt nem tudom, hogy valóban mindent kicseréltek-e vagy csak szimplán kaptam egy új gépet. Az biztos, hogy ami a kezembe került, az már a ránc felvarrott, ugyanis a gombokon rajta vannak a jelek, a kamera körüli keret nem olyan fényes ( nincs akkora ezüst berakás ). Viszont amit észrevettem, hogy a kijelző minősége sz@rabb lett. Egyszerűen kicsit sárgás a kép. Ismerem ezt a jelenséget. Legalábbis annyit tudok róla ( egyszer jártam így ), hogy vásároltam egy mobiltelefonhoz utángyárttott LCD-t, nos az hitványabb minőségű volt, mint a gyári, így ez minőség rovására ment.
-
umfrider
senior tag
válasz
exlepra #4719 üzenetére
Kb 7 hozzászólással lentebb olvashatsz ezzel kapcsolatban...
Peczek
Tokot eBay-ről érdemes rendelni, szerintem érdemes rootolni, ha szeretnéd az összes felesleges alkalmazást kilőni. A vírusirtó pedig szvsz felesleges.
Alap app?! Kinek mi. Én rögtön felttem egy másik billentyűzetet, Google Chrome, Advanced task killer. cca ennyi. -
umfrider
senior tag
válasz
eladogeppc #4668 üzenetére
A betekintési szöge kitűnő! Nekem a telefonom ( HTC one S ) Super Amoled. Ahhoz képest elmarad az IPS panel, de nem vészesen. Ennyi pénzért megfelelő választás.
Amit kérdezel, az már az Intel procis volna?
A MediaTek MT8125 lapkészletesnek 12.000 párszáz az Antutu-ja, míg az Intellel rendelkezőnek pedig 33.000... ( meglepő a különbség számomra. Ez reális lehet?! ) -
umfrider
senior tag
válasz
biosphere2 #4489 üzenetére
Hello!
Próbálj meg rajta egy gyorsítótár, cache resetet ami törli a battery stats-ot is. ( bekapcsoló gomb folyamatos nyomva tartása cca 12 mp-ig )
-
umfrider
senior tag
válasz
IGO PRIMO ER #4072 üzenetére
Milyen okból szerettél volna hozzáférni az USB-hez?!
-
umfrider
senior tag
Miről folyik a vita?
Szvsz a laposokban jó választás lehet az intel, de csak és kizárólag i3-tól felfele. A Pentium széria nem volt rossz, az atom egyenesen szutyok. Kell hozzá min 2 gb ram, de még akkor sem lennék kompromisszum képes. Nem véletlen, hogy a hordozható eszközök ( tab, mobil ) piacán nem hódít annyira a gyártó.
patow
Rendellenesen? -
umfrider
senior tag
válasz
Rigormortiis #3849 üzenetére
Szerintem érdemes root-olni. Akkor ki tudod lőni a fölös dolgokat a háttérből. A droidnak egyetlen baja van véleményem szerint, az pedig hogy nagy a rendszerigénye
-
umfrider
senior tag
Engedelmeddel kijavítanálak. A kijelző szerintem erős közép. A hangszóró ok, de tulajdonképpen mono, hiába van 2 mini sugárzó a hátlap alatt. Persze a pénzemért azt kaptam, amit vártam, kifogástalan szerintem.
Jól ki van találva ez az OTG-s téma. Mellesleg az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha vesz valaki egy Y kábelt, amire ugyebár kell táp. Namost. 1000 féle pót-akkumulátor közül lehet már válogatni, kell venni egyet, ez lesz a táp. Így nem jöhet össze a cucc? Lehet, hogy hülyeséget mondok, mert annyira nem értek ehhez a részéhez. Kérdés, hogy a pót-akku tud-e annyi feszkót leadni, hogy az elegendő legyen egy pendrive-nak.
Frissítés
Root-tal gondolom nem megy fel a gyári frissítés, mi?! -
umfrider
senior tag
Komolyan ez már kabaré, ami az OTG-vel kapcsolatban megy.
Nem kell akkor ennyi pénzért egy olyan Asus gépet venni, aminek kitűnő a garija, megbízható gyártó és kitűnő az ár/érték aránya.
Katasztrófák vagytok néhányan... -
umfrider
senior tag
válasz
FaceThePro #3635 üzenetére
A kék és szürke kivételével a többi fényes.
-
umfrider
senior tag
válasz
FaceThePro #3625 üzenetére
Lehet, hogy 8 GB-os (!)
-
umfrider
senior tag
válasz
tpeti78 #3600 üzenetére
Ez komoly? ( nagyot akartak fingani, de besz@rtak kategória )
Semmit nem cseréltek benne csak a procit és a chipset-et? A kijelző középkategória, a RAM maradt 1 GB. Én ezt nem értem. Gondolom a kamera az megint siralmas lesz.
Minek dobnak ki egy ilyen koncepciót, ami csak egy parasztnyival lett jobb? Hülyék ezek( a kijelzővel még nem is lenne gubanc, de egy ilyen processzorhoz dukál a 2 GB RAM, különben nem megfelelő a kihasználtsága. Szvsz jobban jártak volna olyannal, ami kifejezetten mobil eszközökhöz gyárt hardvert )
-
umfrider
senior tag
válasz
smashup01 #3565 üzenetére
Szia!
Bármit veszel, sosem használhatod ki a brutto tárhelyet. Pl 16 Gb-os pendrive is csak cca 14,8-cal szolgál. A tab is ugyan ebben a cipőben jár, de a kb 14,8-ból még le kell vonni azt, amit az Android rendszer foglal.
Így megkapod a netto ~11,5-öt. Szerintem ez annyira nem gázos, főleg, hogy bele lehet pattintani már 5e forint körül egy 16 Gb-os sd-t, vagy 32-eset. Kinek melyik. Vagy 8-as -
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Én anno egy HTC-n cseréltem érintő panelt, LCD-t, minden szir sz@rt, össze vissza. Ha csak az érintőt fogod cserélni, akkor nagyon ügyelni kell arra, hogy hogyan ragasztod össze. Leírom a HTC-s tapasztalataimat, hátha segít. Persze lehet, hogy a memo pad-ra ez nem vonatkozik, de jobb tájékozódni egy ilyen akció előtt.
Eltávolítás nagy odafigyelést igényel, mivel gyárilag az LCD és a panel össze van ragasztva, tulajdon képpen műanyaggal összeolvasztva. Így érik el, hogy teljesen légmentesen zár és nem szivárog közép a kosz/por. Ezzel ott a probléma, ha ezt megbontod, mert meg kell, ha csak panelt cserélsz. Ennek kapcsán a ragasztás már ( semmilyen módon sem lesz tökéletes !!! ) porosodni fog belülről a cumó. Ezt lehet orvosolni, úgy, hogy vesz az ember egy házat hozzá, tulajdonképpen csak a keretet, melyhez nem tartozik hátlap. Ebbe gyárilag van ragasztó, viszont ez sem 100%-os összeszerelést biztosít.
Nekem anno úgy sikerült f@szán megoldanom a helyzetet, hogy vásároltam egy LCD-érintő kombót, így már ragasztva kaptam, s csak azzal volt macera, mire találtam olyan ragasztót, ami rendesen megfogja a keretbe. Azért választottam ezt, mert volt eBay-en egy nagyon jó ajánlat, olcsóbbra is jöttem ki, mint csak a panellel. ( nem tudom hogyan, ennyi volt az ára. Nekem megérte )Szumma: szerintem jól nézz körül eBay-en, ne kapkodd el a vásárlást!
-
umfrider
senior tag
válasz
canniball #3391 üzenetére
Privátban tudok segíteni a GPS programmal kapcsolatban!
Önálló GPS annyit tesz, hogy offline is megy. Vannak olyan készülékek, melyekbe csak egy alacsony kapacitású GPS filtert szereltek, ezek csak rásegítenek a pozicionálásban a net-használat mellett.
Google maps megy offlineba, de navigálni nem tud, valamint csak egyodd térképrész elérhető ( augusztusi update előtt jobb volt ) -
umfrider
senior tag
Ha letiltom a google szolgáltatásokat, egyéb eszközeit, akkor ezzel a játékok szinkronizálása sem fog a továbbiakban működni?
Természetesen a sallangot inaktiváltam ( szövegfelolvasó, könyvek, stb ), de a fentiek kérdésesek -
umfrider
senior tag
Smashit-ben kinek mennyi a rekordja? Csak kíváncsiságból kérdem
Nekem 6143
-
umfrider
senior tag
Nem tudom, hogy eddig is ilyen volt-e a tab, vagy csak most tűnt fel ( kétlem ), de ez normális?
Haveromnak is van ilyen készüléke ( kettőnek is ) és dettó. Valamelyen talán kicsit jobban el van tolódva a kép, másikon nem olyan vészes, de mindegyiken látszik. -
umfrider
senior tag
Nekem volt esedékes a Backup system fájl. Nem is ez a lényeg.
Rátettem az SD-re, recoverybe fel is tenném, de nincs ilyen fájl. nem találom. Nem tudom feltenni.
Ilyen van csak, hogy visszalépés egy mappát ( előző könyvtár ), System Volume Information mappa. Abban nincs semmi... -
umfrider
senior tag
Pécsett tanulok mellesleg
De meg tudjuk oldani TW-n is.Rainee
Nekem szürke van, itthon vásárolt. Benne van a hivatalos palettában a szín, semmi probléma. Ahogy nézem 44.900,- ról van leakciózva, szóval nem hinném, hogy átverés. Én 44.900,-ért vettem az enyémet.
( biztos, ami biztos szerintem írj nekik, hogy tuti gyártói-e a 24 hó gari ) -
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #3227 üzenetére
Föladtam ezt a sz@rt.
Most megpróbáltam megcsinálni egy másik gépen (win7). Nincs fent semmi driver, ami bekavarhat, szépen feltettem a preloadert>reboot>eszköz csatlakoztatva, de meg sem jelenik az eszközkezelőben.
Leszedtem megint a drivert, rádugtam a tabot a gépre, ekkor érzékeli, hogy van valami MTxxx csatolva, de illesztőprogramot nem tudok hozzárendelni, mert nem engedélyezi az opciót.3 gépen próbáltam, eddig a win8-cal haladtam leg előrébb, de az is sz@r.
-
umfrider
senior tag
válasz
airwawes #3211 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom feltelepíteni a drivert. Kiválasztom az illesztőprogramot, mely mappában lehet. Meg is találja, de azt mondja, hogy a telepítés során hiba lépett fel.
Ezt kapom.Másik gépen már az előző lépésnél elakadok. A drivert sem akarja föltenni ( win 7 ).
-
umfrider
senior tag
válasz
airwawes #3211 üzenetére
Rendben, ma megpróbálom. Az a baj az enyémen a win 8-cal, hogy felismeri kikapcsolt állapotban, ekkor van 8 mp-m, hogy az eszközkezelőben rá tudjak klikkelni jobb gombbal az eszközre, majd tulajdonságok, stb. Mire viszont odaérek, hogy illesztőprogram telepítése, kiválasztom, stb addigra eldobja a rendszer. Ekkor meg már hiába telepítem azt írja, hogy a telepítés sikertelen.
Annak a amúgy van jelentősége, hogy azok a mappák, programok, melyek kellenek ehhez a procedúrához hol helyezkednek el a gépen? Mert én az asztalon tartom őket, nem gondoltam rendszermappába másolni, stb.
-
umfrider
senior tag
1. Ezt próbáltam megcsinálni, de sajnos elakadok a driverek alatt w8-al.
2. Továbbá találok egy ilyet is, de ezt sem tudom végigvinni. Java felmegy, SDK szintén. CMD-ben már nem tudom mi lenne a teendő. A tabbal meg az a baj, hogy rácsatlakoztatom a gépre és érzékeli, mint USB eszközt kb 8 mp-ig, majd eldobja, elkezd bebootolni>loop. Ezt csinálja minden 2. alkalommal. Amúgy meg szintén érzékeli a gép, majd eldobja, de nem indul a boot, csak leáll. -
umfrider
senior tag
válasz
rb26dett #3194 üzenetére
Ja végül rájöttem
Nos, elvileg sikeres volt a root. Melyik alkalmazás kezelővel tudom kilőni az összes számomra fölösleges alkalmazást? Mert a beállítások>alkalmazások alatt nem engedi mindet letiltani a rendszer, pedig lennének még, amiket szeretnék kivonni a forgalomból.
-
umfrider
senior tag
No. Rootolásra szántam magam. emerzee blogjában nézem a videót, de nem értem. Azt nem értem, hogy ezeket az .apk-kat honnan szedjem le? Csak szimplán a play áruházból töltsem le?
Backup-ra melyik programot használjátok? ( ami megy root nélkül is )
-
umfrider
senior tag
válasz
Atomcsipesz #3067 üzenetére
Mikor én küldtem gariba, akkor DHL futár jött érte Szegedre. Kaptam trackinget is. Nos, a tabom 9 napon belül az alábbi országokba járt: Brno, Prága, Genf, Hamburg, Berlin, Bécs, majd Bp és vissza Szeged.
-
umfrider
senior tag
Tudtok esetleg olyan jó PC remote programot, amivel tudok kezelni két monitort is?
-
umfrider
senior tag
válasz
szotyika77 #2973 üzenetére
Szia! Üdv a klubban!
A keresőbe írd be kérlek, hogy OTG, vagy pendrive. -
umfrider
senior tag
válasz
rb26dett #2940 üzenetére
Évek óta így szedem szét a készülékeimet. Sajnos a műanyagpattintó/gitárpengetó semmit sem ér szerintem. Mindkettő van itthon, de nekem ez a leg praktikusabb megoltás a vékonyság miatt. Ha a műanyag lenne ilyen vékony, akkor az elhajlana, ha pedig keményebb lenne, akkor már fémnek hívnánk.
Külömbül szét tudtam volna szedni mellesleg, mint a szervizes kollega (!) -
umfrider
senior tag
válasz
Levente75 #2938 üzenetére
Sajnos nem terveztem, hogy leszedem. DE, ha ne adja Isten sor kerül rá, akkor mindenképp megörökítem ezt az ünnepélyes pillanatot
Amúgy azért mertem én is lepattintani, mert mikor visszajött a szervízből már láttam, hogy buherálták ( nyilván ). Biztos vagyok benne, hogy nem 100%-ban szakszerűen szedték le, mivel voltak kisebb, valóban kisebb külsérelmi nyomok. + az egyik sarka rosszul is volt visszapattintva. Marha jó. Az egyik belső pöcök el is hajlott, mire ezt óvatosan visszaegyengettem, vissza patentolgattam... Ekkor szedtem le először, rögtön aznap, hogy meghozta a DHL a gariból.
A másik eset pedig az előbbiekben leírt akció volt. -
umfrider
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2935 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem lehet leszedni
meg vannak a pattintási pontok, oldalanként 4, ha jól emlékszem, alul, fölül 3-3.
Nagyon vékony ( pl szalonnázó ) bicskával/késsel érdemes. -
-
umfrider
senior tag
válasz
trobi28 #2873 üzenetére
Természetes, hogy ez egy gagyi kínai cucc. 1600 Ft-ot viszont simán megért. A transcover tetszik, főleg h nem lesz tőle a tab 2x olyan vastag, viszont ennek a típusnak több állítási lehetősége van.
A 3. képen csak úgy tűnik, ugyanis ott hajlik vissza a tok. Az 5.-en már látszik is. -
umfrider
senior tag
válasz
csabiks #2867 üzenetére
Ja, ez így működik, bár nem olyan jó, mint a régebbi verzió. Augusztus végefele frissítették erre. Az előző azért volt jobb, mert nem a cache-ba tette be a térképet, hanem egy, kb 50 mb-os képet mentett el. ( Hiányolom. Mellesleg az iGo kifejezetten jó offline. Max pü )
-
umfrider
senior tag
Nézem, hogy off a topic, vagy mi a fene. Csak rákattintok már itt oldalt, mert nem jelezte, hogy érkezett új hozzászólás. Mit látok, telis tele... A többi téma, ahol eddig hozzászóltam az megy, jelzi is a rendszer. Csak azt nem. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tesla topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Metal topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest