- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa159sw
tag
Tegnap óta dobálja a wifi jelet a tablet.Gyári böngészőt használok és mikor megnyitok egy oldalt elveszíti a jelet,majd rögtön újrakapcsolódik :-( Nem csak weboldalon csinálja, pl. Aldi alkalmazásnál is. Mi lehet vele? Egy rendszer visszaállítás segíthet? Volt valakinek ilyen jellegű hibája?
-
alfa159sw
tag
A bemutató videoban ami a tableten van gyárilag, meg tudná valaki adni a játék nevét? Ki szeretném próbálni.
-
alfa159sw
tag
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani ami a tabletet éjjelre kikapcsolja, reggelre vagy amire beállítom bekapcsolja. Rootolni egyenlőre nem szeretném.
-
alfa159sw
tag
Ebből a boltból rendelt már valaki tokot? (Nekem nem valami szimpatikus a webáruház.) asus transcover
-
alfa159sw
tag
Asus shop-ban-ban van, szerintem elég drága 12ezerért...
-
alfa159sw
tag
válasz
Stefi_dzsi #2411 üzenetére
Én nem használtam semmilyen tisztítószert, a fólia mellé volt csomagolva egy törlőkendő és azzal töröltem le. Bankkártyával simítottam ahogy engedtem rá a fóliát a kijelzőre.
-
alfa159sw
tag
A fájlkezelőből hogyan tudok egy mappát kirakni a kezdőképernyőre?
-
alfa159sw
tag
válasz
Viper26 #2267 üzenetére
Nemrég vettem én is. Van egy problémám vele amit csak 2 napja vettem észre,ha a szabadban vagy fény felé tartva nézegetem a tökéletesen tisztára törölt képernyőt alvó módban,tehát teljesen fekete képet akkor foltok, cseppnyomok és egyéb alakzatokat látok, olyan mintha belülről nem lenne letörölve a kijelző
Mi a véleményetek visszavigyem? Kicserélik ez miatt? Másnak volt van ilyen jellegű hibája? -
alfa159sw
tag
Képernyő feloldáskor néha előugrik egy plusz "menü" Asus, Munka stb profilokkal. Véletlenül át is mentem az egyikbe és alig tudtam visszaállítani.
Kérdés az ,hogy képernyő feloldás után mit,hogyan,merre kell nyomogatni,hogy bármikor elő tudjam hozni ezt a funkciót, ne csak véletlenszerűen? -
alfa159sw
tag
Érdemes vírusirtót telepíteni a tabra? pl:avast free mobile security a beérkező e-maileket átvizsgálja?
-
alfa159sw
tag
A micro usb-s tok,billentyűzet működne? Vagy csak bluetooth billentyűzettel?
-
alfa159sw
tag
Sziasztok! Hol tudok Magyarországon kijelzővédő fóliát vásárolni ami pont erre a tabra készült (asus memo pad hd 7 me173x) ? Esetleg aki tud rendelni ebay-ről attól vásárolnék. (pm-be üzenjen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest