- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4772 üzenetére
Szerintem bőven elég még pár évig. Nem egy gyenge cucc az s600, előző telefonomban valamivel gyengébb s4 pro volt és az is szépen vitte a játékokat tv-re kötve is(Nexus 4). Snapdragonokra elég jól szoktak optimalizálni, szóval szerintem ettől nem kell félni. Szerintem az új nfs se fogja majd meg. Én is gpad-ot szerettem volna venni,de inkább vettem lg g2-t, kontrollerrel meg slimporttal már majdnem olyan játszani mint egy konzolon
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4768 üzenetére
Ha támogatást akarsz, akkor egyértelműen a gpad-ot vedd, szinte 100%, hogy lesz rá hivatalosan is 5.0. Mellesleg csak az lg támogatja a slimport-ot, ami hidd el sokkal jobb mint egy sima mhl-es csatlakoztatás. Ja és ha jól láttam az asus-nak intel procija van, amivel sajnos még jelen pillanatban is elég sok alkalmazás nem hajlandó működni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Micsurin #4766 üzenetére
Androidos tablet topic
szerk: látom már megtaláltad -
umfrider
senior tag
válasz
Micsurin #4766 üzenetére
Nem tudom, hogy jó hely-e, van-e topikja a 'Asus MeMo Pad 7 ME572C'-nek.
Antutu benchmark 40k-t mutat, az kifejezetten jó teljesítmény. Ez már az újabb verzió Intel procival + 2 GB rammal. Szerintem nem lehet nagy mellé nyúlás. A szoftver támogatást nem tudom. Nekünk még KitKat sincs. Szvsz nem is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest