- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
-
taknyí
senior tag
válasz
moli.hu #5178 üzenetére
Szedted már szét? Csak a ragacs 1 mm amivel a keretbe ragad, amikor lefejti az ember egy tesco-s kártya is alá fér anélkül hogy megsértené az lcd-t, ami jóval alatta helyezkedik el. Bírom, amikor olyan ember szól hozzá, akinek fogalma sincs a dolgokról... Legalább a videót megnézted volna azon látszik is ahogy fejti le, no meg én már cseréltem is.
-
taknyí
senior tag
Szia!
Az érintőpanel és az lcd között van pár mm távolság. Szerintem ha az lcd sérül ott a színek terén észrevehető (pl foltosodás). Ha eltávolítod az érintőpanelt akkor győződhetsz meg 100%-ban, hogy sérült-e az lcd. Ezt olvasd el. Nem ti vagytok az elsők... Ha nem mered magad csinálni axlrose32-t keresd privátban. -
taknyí
senior tag
válasz
felic555 #5048 üzenetére
LG és Samsung nagy panelgyártó, más cuccokban is (pl. DELL-ben LG) ezen panelek vannak. Mivel a miénk IPS ezért LG. A samu amoledet gyárt saját fejlesztése. Innolux-ot nem ismerem. Sérült az LCD is?
Más: Képzeljétek, gari utolsó napján betoltam a szervízbe a tabot, érzékelési anomáliák és középen besárgult LCD miatt. Le a kalappal az ASUS hálózata előtt, alaplap, LCD+érintőpanel és 5MP kameramodul csere lett a vége...
-
taknyí
senior tag
válasz
teleahocipöm #5040 üzenetére
A törött kijelző előbb utóbb megadja magát. Én is így jártam. Olvasd el.
axlrose32 lehet tud segíteni, ha te nem tudod vagy mered. -
taknyí
senior tag
Csak úgy éri meg, ha rendelsz e-bay-ről, vagy máshonnan és lecseréled magad. ASUS 20+K-ért javítja, kivéve, ha még van rajta garancia.
Ezt nézd meg...
Sok sikert nem egy nagy ördöngősség... Ne félj a rendeléstől, ugyanolyan mint a gyári semmi különbséget nem vettem észre, majd 3 hónapja használom, még az @sus felirat is rajta van. -
taknyí
senior tag
válasz
Lasliegrand #4854 üzenetére
-
taknyí
senior tag
Nézd meg nincsenk-e sokan a wifi te általad is használt csatornáján, tedd át másik legüresebb (legjobb jelet adó) csatornára. wifi analyzer-rel meg tudod nézni.
-
taknyí
senior tag
Hali!
Megcsináltam! A hajszárítós melegítéssel könnyen elengedett a ragasztó, tényleg nem kell oldószeres fecskendő. A két érintkezőt a foglalatba egész az érintkező lapocskákon jelzett fehér vonalig be kell nyomni, egy kicsit jobbra-balra mozgatással. Ez egy kicsit megtréfált, mert először nem mertem határozottan belenyomni, illetve mozgatás nélkül csak félig ment könnyen, de úgy pontatlan volt (érthető).
Az általad linkelt üzlet minőségi terméket küldött. Kiválóan működik, ugyan olyan pontos és gyors, mint a gyári. Holnap tolom is rá a fóliát, hogy karcmentes maradjon.
Boldogság... -
taknyí
senior tag
válasz
HTCX715 #4631 üzenetére
Nálam is előfordult, hogy érintésre pontatlanul reagált az érintőpanel. 2 hét volt a gariztatás, az Asus honlapjan regisztráltam, és vitték-hozták ingyen. Nem írták le érthetően mit is csináltak, de a panel ugyan az volt, mikor visszahozták. Szerintem szoftveresen megoldották. Azóta ok. Lehet ez gyenge pontja a tabletnek. Volt már másnak is úgy emlékszem...
-
taknyí
senior tag
Mondjuk egy ilyen rátehető házilag?
-
taknyí
senior tag
F@szán betört a kijelző... Működik, érzékel. Valaki járt már így? Lehet, illetve megéri cserélni?
-
taknyí
senior tag
Csákány!
Szervizbe küldtem a cuccot, az érintőpanel néhány helyen nem, néhány, helyen meg pontatlanul érzékelt. Asus oldalon kértem a javítást, RMA formanyomtatványt kell kitölteni, ekkor ellenőrzi is a gyári gari meglétét (Extrem Digitalban vettem, ki is adta, hogy érvényes. Az Asus GTX 660 videokártyámra viszont nem lehet így garit kérni, a bolton keresztül csak: Aqua, igaz nem is kell, csak leellenőriztem.) Nos másnap már jött is érte a GLS futár ingyé. Kiváncsi leszek a javítás időtartamára. Apropo ez az érzékelés hiba kicsit kezd gyakorivá válni nem?
-
taknyí
senior tag
válasz
concret_hp #4052 üzenetére
sygic
-
taknyí
senior tag
válasz
DoItYourself #3953 üzenetére
Lehet, típushiba lesz?
-
taknyí
senior tag
Tapaszralt valaki olyat, hogy nem érzékeli az érintőpanel néhány helyen a tapizást, meg pl a szóköz érintésre a mellette levő .-ot adja be, illetve a kék gyertyalanggal nehezen tudom navigálni a megfelelő helyre a cursort? Attól tartok szervízbe kell vinnem 1 év hasznalat utan...
-
taknyí
senior tag
válasz
Obi Wan #3911 üzenetére
Nálam akkor csinalta ezt, amikor túl sokan voltak egy wifi csatornán. Át kell állítani, hogy másik csatornán üzemeljen. A tabodra rakd a Android Wifi analyzert , nézz ki egy csatornát, ahol egyáltalán nincs senki, vagy a legkevesebben, ezen az oldalon be tudsz lépni a számítógépen, felhasználó : admin jelszó : user, utána felül rámész a Wireless fülre és a channel számát átállítod arra ahol nincsenek, vagy a leg kevesebben vannak majd apply és kész.
-
taknyí
senior tag
Ajánlom figyelmedbe...
-
taknyí
senior tag
válasz
alfa159sw #3049 üzenetére
Látom megoldódott, de ellenőrizd azt is amit írtam.
Töltsd le a wifi analyzer-t nézd meg hol van a te wifid, és hol vannak a szomszédoké, ha túl sok van egy csatornán, tedd át oda, ahol kevés van zöld sávval jelzi is, ahová érdemes átrakni. Nekem így oldódott meg a problem, pedig már majdnem gariba vittem vissza.
-
taknyí
senior tag
Ha érdekel valakit TransCover 25% kedvezménnyel priviben keressen (2 db).
-
taknyí
senior tag
válasz
kisgabor87 #1357 üzenetére
A wifit set top box küldi, azon szerintem nem lehet állítani, de azt még elfelejtettem újraindítani...
-
taknyí
senior tag
Hali!
A frissítés óta az internetes kapcsolat megszűnik kb 10-20 percenként. A wifi kapcsolódási állapotot jelez. Ha kikapcsolom a wifit és utána be akkor megint ok 10 percig. Újraindítás, gyári visszaállítás sem segít. Előtte beton stabil volt. Ez gáz. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest