Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
hematomaI #1998 üzenetére
Real Racing 3 akadozás nélkül fut, filmek dettó, bár FHD-val még nem próbáltam (minek, ha csak 720p), a wifije közepes. Ott, ahol Lumiával még van egy csík, az Asus már dobálja. Ez kb. 20-25 méter itthon.
Szerk.: Game Boosterrel tolom a Real Racinget, anélkül szokott szaggatni, ha kanyarban sok autó van.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Valahol olvastam, hogy gorilla a kijelző, de rákerestem és hivatalosan sehol nem írják. Ettől függetlenül az ujjlenyomatokat simán a pulcsimmal törlöm le, vagy épp amiben vagyok, egyébként pedig papírtörlő és Clin MultiShine, ami többek közt LCD-hez is ajánlanak. Mikrokarc sincs rajta, szóval valami bevonat csak lehet az üvegén, ha nem is gorilla.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1982 üzenetére
Igen, olvastam, azért is teszteltem le, mert nekem nem tűnt fel ilyesmi. Eleve mobilra kapod Viber üzenetben a tabletes aktiválókódot, ergo muszáj kettőnek egyszerre futni.
Na mindegy, megerősítem, hogy működik egyszerre.Annyit vettem csak észre, hogyha be van kapcsolva a laptopom és azon fut a Viber, akkor nem tableten csilingel, ha üzenet jön, hanem gépen.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #1979 üzenetére
Ööö, már miért ne működne?
Most megnyitottam tableten is, meg a húgomnak szánt mobilon is, mindkettőn működik. -
MuzikJunkie
aktív tag
Valaki kérdezte a Vibert... Letöltöd, telepíted, megadod a telefonszámod és telefonra kapsz Viber üzenetben egy négy jegyű kódot (hasonlóan első Viber regisztrációhoz), azt tableten bepötyögöd és kész is.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
TechArtist #1584 üzenetére
Nálam egyszer fagyott le, mikor először bekapcsoltam. Frissítettem, mert rögtön felajánlotta, újraindult frissítés után, aztán Playből szedtem le egyszerre az appjaim és akkor újraindult magától. De azóta semmi, szóval rendben van.
Most nézem a Tied fehér. Fúúú, de kellene.
Csak már megígértem cimbimnek, akinek makulátlan, hogy átveszem tőle.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
TechArtist #1574 üzenetére
Hello!
Szín szerint változik a típusszám, a kéket szokták leárazni, de a link alatt fehérek vannak, szóval nem értem.
Valószínűleg az árukereső hibája.
Legutolsó verzió a 4.2.2, ami pár hete jött ki pont. Szerintem lesz még frissítés, bár itt megoszlanak a vélemények, ahogy olvasom.
Rakoncátlankodó memóriakártya olvasó, recsegő ház... kb. ennyit olvastam eddig, mint előforduló jelenség.
Enyémmel semmi gond, szóval saját tapasztalatot nem tudok írni.Épp most veszek másodszorra Atrix 2-t.
Nagyon szeretem, jó teló! UP a Tiednek!
-
MuzikJunkie
aktív tag
Valaki kérdezte, hogy hol olcsó... én a Nay Elektrodomban vettem 149 euróért (43k), 2 év garival, de utána derült ki, hogy bolti, szóval mehetek majd ki, ha baja lesz.
Na nem mintha belehalnék 50 km-be.
De a Ditech-nél is 149 euró és gyári garis, javítják itthon is.Amúgy a dobozán az van, hogy 2013.11 gyártási idő... baromi gyorsan Szlovákiába ért kínából.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Jóféle! Nagyon jóféle! Baráti ár, szép külső, kellemes tudás, 2 év gari... kell ennél több?
"Applikációk tömkelegét telepítette nekünk az ASUS"... ja és jöhet kapásból a root, hogy kigyomláljam a sok felesleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest