- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
Sray500 #4071 üzenetére
Ezt találtam
Na, szereztem pengetőket. Az első túl lágy volt, úgyhogy mehettem vissza az üzletbe egy másikért. Szegény faszinak kissé kikerekedett a szeme, amikor megmondtam neki, mire is kéne. :-D
A hátlap lebontása relatíve gyorsan ment. A kütyü tetején, az USB csatlakozó mellett, a sarok felé lehet meglazítani annyira a hátlapot, hogy az első két fülecske elengedje. Utána határozott, de nem erőszakos mozdulatokkal egyenként ki lehet pattintani a füleket körbe.
Szóval a hátlap lekerült, de aztán itt be is fejeztem a részemről a barkácsolást. Ahhoz, hogy az SD foglalathoz hozzáférjek normálisan, gyakorlatilag az atomjaira kéne cincálni az egész cuccot, ennyit nekem nem ér meg ez az egész. A kütyü így is üzemel, a belső tárhelye majdnem 14 GiB, plusz OTG rá tudunk dugni pendriveot.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp #4060 üzenetére
http://www.4shared.com/office/-TXliDkice/sys1.html?
sys fájlt cseréld ki.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp #4052 üzenetére
Nekem igo primo 2 van rajta. full eus.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
SztiviVander #4049 üzenetére
Videó kamerára gondoltam nem webkamerára.A kamera érzékeli ,hogy rádugtam ,de a tablet nem...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Ja és a kamerám is felismeri a tabletet, de a tablet nem csinál semmit...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Igo primo felbontás hiba van . valaki elküldené a sys-jét? mert a felbontással van valami baja mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest