- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
Sray500 #4071 üzenetére
Ezt találtam
Na, szereztem pengetőket. Az első túl lágy volt, úgyhogy mehettem vissza az üzletbe egy másikért. Szegény faszinak kissé kikerekedett a szeme, amikor megmondtam neki, mire is kéne. :-D
A hátlap lebontása relatíve gyorsan ment. A kütyü tetején, az USB csatlakozó mellett, a sarok felé lehet meglazítani annyira a hátlapot, hogy az első két fülecske elengedje. Utána határozott, de nem erőszakos mozdulatokkal egyenként ki lehet pattintani a füleket körbe.
Szóval a hátlap lekerült, de aztán itt be is fejeztem a részemről a barkácsolást. Ahhoz, hogy az SD foglalathoz hozzáférjek normálisan, gyakorlatilag az atomjaira kéne cincálni az egész cuccot, ennyit nekem nem ér meg ez az egész. A kütyü így is üzemel, a belső tárhelye majdnem 14 GiB, plusz OTG rá tudunk dugni pendriveot.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp #4060 üzenetére
http://www.4shared.com/office/-TXliDkice/sys1.html?
sys fájlt cseréld ki.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp #4052 üzenetére
Nekem igo primo 2 van rajta. full eus.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
SztiviVander #4049 üzenetére
Videó kamerára gondoltam nem webkamerára.A kamera érzékeli ,hogy rádugtam ,de a tablet nem...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Ja és a kamerám is felismeri a tabletet, de a tablet nem csinál semmit...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Igo primo felbontás hiba van . valaki elküldené a sys-jét? mert a felbontással van valami baja mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest