Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
Sray500
üzenetére
Ezt találtam
Na, szereztem pengetőket. Az első túl lágy volt, úgyhogy mehettem vissza az üzletbe egy másikért. Szegény faszinak kissé kikerekedett a szeme, amikor megmondtam neki, mire is kéne. :-D
A hátlap lebontása relatíve gyorsan ment. A kütyü tetején, az USB csatlakozó mellett, a sarok felé lehet meglazítani annyira a hátlapot, hogy az első két fülecske elengedje. Utána határozott, de nem erőszakos mozdulatokkal egyenként ki lehet pattintani a füleket körbe.
Szóval a hátlap lekerült, de aztán itt be is fejeztem a részemről a barkácsolást. Ahhoz, hogy az SD foglalathoz hozzáférjek normálisan, gyakorlatilag az atomjaira kéne cincálni az egész cuccot, ennyit nekem nem ér meg ez az egész. A kütyü így is üzemel, a belső tárhelye majdnem 14 GiB, plusz OTG rá tudunk dugni pendriveot.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp
üzenetére
http://www.4shared.com/office/-TXliDkice/sys1.html?
sys fájlt cseréld ki.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem igo primo 2 van rajta. full eus.
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Videó kamerára gondoltam nem webkamerára.A kamera érzékeli ,hogy rádugtam ,de a tablet nem...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Ja és a kamerám is felismeri a tabletet, de a tablet nem csinál semmit...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Igo primo felbontás hiba van . valaki elküldené a sys-jét? mert a felbontással van valami baja mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nagyon jól bírja !