- Apple Watch
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
umfrider #3228 üzenetére
Én speciel, azt javasolnám Neked, hogy privátban beszélj Zsadar vagy Airwawes kollégákkal, és kérd meg őket, hogy csinálják meg a tabod, mielőtt még nagyobb bajt csinálsz vele. Szerintem némi ellenszolgáltatásért (amit meg is érdemelnek a szakértelmükért), biztos segít valamelyikük. Nem tudom, milyen messze laktok egymástól, de tuti olcsóbban jön ki az egész, mint egy új tabot venni. (Hacsak nem Nyíregyháza-Nagykanizsa viszonylatról beszélünk...)
Sajnos ez a tanulópénz. A play-en is fent van: !! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !!
A root tényleg nem játék. Ha nem tudja az ember mit csinál hazavághatja a rendszerét. Reméljük a tabod még menthető. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest