Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Nekem mindeddig mumus volt föltenni akármilyen fóliát is, de ez nagyon simán ment. Először ablaktisztítóval áttöröltem, majd mikroszálas cuccal ( ezt a fóliákhoz 99,9%-ban adják ) ismét átmentem rajta. Közben néha meg kellett fújkálni a kis szöszök végett. Fontos, azért kell az alkoholos meg a franc tudja milyen kémiai anyag tartalmú ablak/tükör/üveg tisztító, mert portaszító hatása van.
Bankkártyával gyönyörűen rásimogattam, nagyon tuti lett rögtön elsőre! Még talán élveztem is az eddigiekhez képest
Ez, amit rendeltem nem befolyásolja egyáltalán az érintőt. Megfelelően és pontosan érzékel!
-
air76
tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Clin ablaktisztító,de nem a kijelzőre fújva hanem papír tölrőre.Ez zsírtalanít a legjobban!
-
alfa159sw
tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Én nem használtam semmilyen tisztítószert, a fólia mellé volt csomagolva egy törlőkendő és azzal töröltem le. Bankkártyával simítottam ahogy engedtem rá a fóliát a kijelzőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest