- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apooca
tag
válasz
moli.hu #5164 üzenetére
Nekem nem azzal van a gondom, hogy nem idul, hanem nem frissít.
Abban reménykedtem, valakinek már volt ugyanilyen problémája, és fejből tudja a megoldást.
Program elindítása után kis idővel az alábbi hibaüzenetet adja : Your current versionof the game is out of date.Please update the client. Van egy zöld UPDATE gomb, arra rányomok kijön a Google Play oldala a World of tanks Blitz-el, értékelések stb. és egy magyar felirat " az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval " felirat.
Ennyi. Ha közvetlenül a GP-en keresztül próbálnám megtalálni ki sem adja ezt a játékot, ezért nem próbáltam még törölni, és újra telepíteni, mert nem látom esélyét, hogy ettől megjelenik.
Sajnos én még oroszul tanultam, ha ez mond valamit, ehhez képest sok mindent megoldottam, ami angol ( eby, paypal stb) tudom hogy van google fordító, de azt is tudom mennyire nem jók az ilyen fordítások, plusz most nemigen van időm kinyomozni, hova kellene címezni a levelet stb. Gondoltam itt kapok ötletet egyszerűbben is.... -
Apooca
tag
Sziasztok !
Fiamnak van egy ilyen tabja, eddig tudott játszani a Word Of Tanks Blitz-el, de most updatet követel, de innentől az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval hibaüzenet miatt nem megy. Tudok ezzel valamit kezdeni ? Páromnak van egy régebbi sima Asus 7, azon fut....
Köszi
Gábor -
Apooca
tag
E-digitalban vettem a gépet, emlékszik valaki mennyi garancia járt rá ? Az egy év letelt, és megint előjött a nem lehet bekapcsolni probléma.....
-
Apooca
tag
RMA nekem 2 nap alatt megjavította, nem lehetett bekapcsolni. Gondolom hátlap le, akksi lehúz, visszadug, hátlap vissza....
-
Apooca
tag
Engem is utolért a végzet. Reggel levettem a töltőről akkor még üzemelt, két órával később már nem lehetett bekapcsolni. Mindegy meddig nyomom a power gombot, semmi.... Persze nyaralunk.....
-
Apooca
tag
Nos, ma megjött a január 6-án rendelt kávébarna tokom. Tökéletes, ajándék kis stylus pen kíséretében.
-
Apooca
tag
Jut eszembe tok. Január hatodikán rendeltem az ominózus kávébarna tokot, amit itt többen is megrendeltünk szerintem az e-bay-ről Még nem jött meg, kicsit aggódom. Van még valaki akinek nem jött meg, vagy akinek megjött mennyi idő alatt sikerült ?
-
Apooca
tag
válasz
emerzee #2367 üzenetére
Személyes átvétel - készpénzes fizetés (cím: 1171 Budapest, Nyomdász u. 59.) A személyes átvétel várható időpontját a 06/70-6-605040 telefonszámon kérjük az átvétel előtt minimum 1 órával jelezze.
Az hogy az ebay-hez képest drága, azzal nem vitatkozom. 1700 ft körül találtam legolcsóbban, és február 20-at garantálnak az ingyenes szállítással. Az viszont nem 2 hét... -
Apooca
tag
Nem reklámoznám a helyet, de [link]itt van némi választék tokból.....
-
Apooca
tag
válasz
devpernull #683 üzenetére
Nálam nem áll le....
-
Apooca
tag
válasz
dongokiller #674 üzenetére
4.2.1-re is jön lefele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged