Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
exlepra
üzenetére
> "Ezt sok sz@r asus appot root nélkül le lehet valahogy törölni?"
igen, a recoverybol. Ennek modjarol ebben a topikban irtam, amikor egy brutto 35000 forintos, 3 eves tableten levo gyari 4.0-as androidot frissitettem 5.1-re, de mar keszul ra az android 6.0 is.
-
umfrider
senior tag
válasz
exlepra
üzenetére
Kb 7 hozzászólással lentebb olvashatsz ezzel kapcsolatban...
Peczek
Tokot eBay-ről érdemes rendelni, szerintem érdemes rootolni, ha szeretnéd az összes felesleges alkalmazást kilőni. A vírusirtó pedig szvsz felesleges.
Alap app?! Kinek mi. Én rögtön felttem egy másik billentyűzetet, Google Chrome, Advanced task killer. cca ennyi. -
SztiviVander
addikt
válasz
exlepra
üzenetére
a csíkszélesség nagyobb mint az mtk-é, ergo a fogyasztás is nagyobb kell(ene) hogy legyen. konkrétan ezt az atomot nem láttam még működni, de atomos asus netbook-ot már használtam (pár napig), ha jól emlékszem 10 colos kijelzőt hajtott a duál magos 1.66ghz-es atom benne. az xp egy kalap szr volt, kb úgy "hasított" mint anno a 2000-es évek közepén az első generációs celeron 600-asok, az akkut kb 3 óra alatt 100-ról nullára zabálta sima netezéssel. na akkor el is dőlt bennem hogy az atomot részemről meghagyom paksnak. jó persze ami a tabban van az már biztos valami modernebb, erősebb verzió. keress rá hátha találsz egy antutut eredményt, az elég sokat elmond hogy mit tud nyers erőben. fogyasztásra meg maximum gugli, hátha külföldi fórumon akad már ilyen tulaj. de nekem továbbra is gyanús hogy valami raktáron megmaradt fel nem használt óriási atom készlettel nem tudott micsinálni az asus és ezt a tabot lehetett legkönyebben és legolcsóbban úgy módosítani hogy bele lehessen rakni
de az is sokat elmond hogy jóval olcsóbb az atommal szerelt hd7 mint az ugyanolyan vas mtk-s cpu-val. nem lebeszélni akarlak ám, csak annyi hogy a régit már tudjuk mit tud (meg mit nem), ezt az újat meg csak találgatni lehet az elérhető adatok alapján. de majd ha veszel akkor el tudod mondani milyen 
-
SztiviVander
addikt
válasz
exlepra
üzenetére
ez az ME70C úgy tűnik hogy a 8GB-os típus intel procival szerelve. biztos túlrendelte magát az asus a netbook-okba, de sok megmaradt és el kellett valamibe használni
a 16-oshoz képest rosszabb kijelző és kamera, ez az atom cpu se egy erőmű, de cserébe még többet is fogyaszt mint az mtk. nekem nem kellene, még akkor sem ha olcsó. az "érdemes" meg elég relatív, az igények és a pénztárca függvénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de az is sokat elmond hogy jóval olcsóbb az atommal szerelt hd7 mint az ugyanolyan vas mtk-s cpu-val. nem lebeszélni akarlak ám, csak annyi hogy a régit már tudjuk mit tud (meg mit nem), ezt az újat meg csak találgatni lehet az elérhető adatok alapján. de majd ha veszel akkor el tudod mondani milyen