- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Mr.Skynet #1752 üzenetére
Hali!
Nekem ma jött meg a tab, screen-ről rendeltem. 45e volt, mint tudjuk, gyári Asus 2 év garit kaptam hozzá, kopp kopp remélem erre nem lesz szükség!
Más Nem kötekedbi szerernék, de egyáltalán nem vagyok elájulva a hátsó kamerától! Ami az elsőt illeti, az még elmegy, de a fő az szerintem sz@r. Félreértés ne essék, ennyi pénzért azt kaptam, amit vártam, meg vagyok elégedve, nem is vennék mást, de ha már beltesznek egy lencsét, akkor ez az asusra nézve lehetett volna egy kicsit menőbb. ( szerintem )
KérdésAsus Stido szinkronizálta a google+ os képeimet, amik a telefonomról kerültek a rendszerbe. Ennek már önmagában nem örülök, de a már meglevöket hogyan tudom eltüntetni? Természetesen az automat szinkront azt megtaláltam és kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest