Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
-
Kickass
őstag
válasz
Atomcsipesz
üzenetére
mindenek előtt unrootold

-
Kickass
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ez(ek) milyen widget(ek) ha meg szabad kérdezni?
-
Kickass
őstag
Ma megérkezett a kijelző védő fólia : [link]
nagyon jó cucc, két apró hibátó eltekintve sikerült egész jól felrakni de azok se a kijelzőre esnek
mosható bármennyiszer felrakható ha van hozzá türelmed
-
-
Kickass
őstag
OTG vitához
nethez se feltétlen kell, android 2.3-tól van wifi tathering minden androidos telón (ios, w7/8 opokat nem tudom), én így osztom a mobilnetet a tabra ha épp nem otthon vagyok és nincs free wifi sehol -
-
Kickass
őstag
ma én is elhoztam egy ilyen tokot, csak hurcolászni a tabot simán best buy ennyiért, és normálisan elfér benne

-
Kickass
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Működik, én pénteken budapestet navigaltam végig offline, jelet is elég hamar talált.
-
Kickass
őstag
Mai napon tulaj lettem én is. Biztos lesznek majd kérdések is, egyelőre nagyon tetszik a gép.
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Egy elég banális kérdésem lenne, hogy lehet megállípatni hogy van a tabletben amit kinéztem GPS vevő? Természetesen Memopadról van szó, de a webshopok leírásai elég gyatrák vagy tényleg létezik GPS nélküli verzió? Amit kinéztem az egy Memo Pad HD 7 (ME173X-1A010A).
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest