- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
-
Kickass
őstag
válasz
Atomcsipesz #3041 üzenetére
mindenek előtt unrootold
-
Kickass
őstag
válasz
Kicsirics77 #2965 üzenetére
ez(ek) milyen widget(ek) ha meg szabad kérdezni?
-
Kickass
őstag
Ma megérkezett a kijelző védő fólia : [link]
nagyon jó cucc, két apró hibátó eltekintve sikerült egész jól felrakni de azok se a kijelzőre esnek
mosható bármennyiszer felrakható ha van hozzá türelmed -
-
Kickass
őstag
OTG vitához
nethez se feltétlen kell, android 2.3-tól van wifi tathering minden androidos telón (ios, w7/8 opokat nem tudom), én így osztom a mobilnetet a tabra ha épp nem otthon vagyok és nincs free wifi sehol -
-
Kickass
őstag
ma én is elhoztam egy ilyen tokot, csak hurcolászni a tabot simán best buy ennyiért, és normálisan elfér benne
-
Kickass
őstag
válasz
Kicsirics77 #1589 üzenetére
Működik, én pénteken budapestet navigaltam végig offline, jelet is elég hamar talált.
-
Kickass
őstag
Mai napon tulaj lettem én is. Biztos lesznek majd kérdések is, egyelőre nagyon tetszik a gép.
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Egy elég banális kérdésem lenne, hogy lehet megállípatni hogy van a tabletben amit kinéztem GPS vevő? Természetesen Memopadról van szó, de a webshopok leírásai elég gyatrák vagy tényleg létezik GPS nélküli verzió? Amit kinéztem az egy Memo Pad HD 7 (ME173X-1A010A).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest