Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek vettem egy ilyen gépet csak az a baj hogy most kapcsoltam be először de azt csinálja ha belépek a menübe a programokhoz és álló módban van akkor belép de amint elfordítom fektetve akkor (az alkamazás működése leállt...)
Ha meg alapból vízszintesen van és úgy akarok belépni akkor be sem lép...
Mi a f@om van? -
Doner
aktív tag
válasz
umfrider #3840 üzenetére
Aha, végülis érthető...
Csak nekem úgy is jó lenne ha mondjuk nem lenne ilyen jó kijelzője meg szarabb hangszóró lenne benne csak mondjuk tudná ezt az otg dolgot...mer ami meg tudja az sokkal drágább...
És ilyenkor azt mondjátok pl hogy vegyek másikat ami tudja és mégis ennyibe kerül...a válaszom ez:
Az a baj hogy nincs normális! Ami ezt tudja az mind kínai szar akadós laggos szoftverrel vagy ha normálisabb márka akkor nagyon szar kijelzővel gyenge hardverrel...vagy mint mondtam a kibaszott drága gépek tudják..
De ebben a középső szegmensben tudok mondani olyant aminek olyan a szoftvere mint ennek, hasonló a hardvere..nem kínai, van rá garancia, ugyanennyibe kerül és tudja az otg-t?
De ez már beismerem igazán csak szőrszálhasogatás -
Doner
aktív tag
válasz
kovicska #3814 üzenetére
Haggyad pali
Nem lehet megoldani csak ha külső áramforrásról táplálod y kábelen, akkor eszik meg bármit is otg-n.. Hogy miért? Mert a népnek az kell hogy 10 óráig menjen a gép viszont ha bedugnál egy mobilinternet sticket akkor elég hamar lemerülne és nem jönni ki a 10 órácska...ezt én sem tartom igazságosnak mert hadd döntsem már el én hogy mire akarom használni(meg ezt am egy elég ócska reklámnak tartom, mert ennyi erővel akkor ne tegyünk bele wifit mert minek? Úgyis letöltöd gépen és rámásolod amit akarsz meg ne is tegyünk bele gps-t úgysem ezt használod navigációra arra vegyél egy külön gps-t és így elmehetne 72 órát is
) Talán kicsit túlzás de a lényeget érteni , pl egy pendrive-nak nemhiszem hogy akkora áramfelvétzele lenne.
De felesleges is ezen vitatkozni mert én is le lettem hülyézve "burkoltan"....
Ha erre kéne egy tab hogy teljes értékűen kihasználd az otg lehetőségeit akkor ez szopacska...
Remélem segítettem -
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3805 üzenetére
Akkor is belerakhatták volna szerintem simááán
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3789 üzenetére
Nem, nem válaszoltál minden kérdésre, és am egy szóval sem írtam hogy szar csak annyit hogy nem értem...ettől vagytok felháborodva
Nekem van egy kis listám amin kérdések vannak(szakmai kérdések majd ha azon végig értem akkor befejezem a hozzászólásokat
Pedig én már tök nyugodt voltam, valaki írta hogy hát igen 100k-ért vehetsz olyant ami már mindent tud, mire én: Igen, így van(ha valami olcsóbb akkor nincsen benn minden) de "am nem értem miért lenne drágább az előállítási költsége ha tudná rendesen, azt az otg-t....
És erre fel megint nekiálltok oltogatni engem??? Álljon már meg a menet.. Pali előbb talán válaszolj aztán akard a halálomat.
Más meg azzal érvelt hogy "Nekem nem hiányzik belőle így is tök jó akkor neked se kelljen bele" Most miezmár??
Addig is itt egy nagyon szép szám bár nem tudom az ilyen mai kori páwa kölyköknek mennyire tetszik (tisztelet a kivételnek) de szerintem egy nagyon vidám és jó zene:https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3774 üzenetére
Jó hogy nem azt mondod fogjam be a számat
Téged nagyon zavar ha bárkinek is válaszolok ha erről a dologról kérdez. Feleslegesen nem írok csak ha nekem címzik vagy úgy érzem hogy nekem szól egy komment akkor válaszolok rá.
Nem értem mire ez a nagy felháborodás "A francba a rohadt szemétláda már megint megkérdezte hogy de miért lenne drágább előállítani ha.....Én sem vagyok mindent tudó(sőt hülye vagyok) ezért kérdezek néha én is. Nektek meg sértődés helyett normálisan válaszolnotok kéne, hadd gyűljenek a hasznos kommentek, ha netán valaki idetéved okuljon is valamit. Ja és az sincs kiírva hogy csak az írhat ide akinek van ilyen készüléke.(Ez nem neked ment, de nem fogok ezért 2-t írni.) -
Doner
aktív tag
Hát igen, sajnos tudom miről beszélsz, épp ezért néztem ki magamnak ezt mert ennek legalább a szoftvere rendben van
Csak mindig ha egyik oldalról stimmel akkor van benne valami ami meg hiányzik..
Aztán lehet megelégelem a dolgot és veszek valamit 100k-ért amiből tuti nem hiányzik semmi -
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3764 üzenetére
Itt az egyedüli ember aki puffog az te vagy.
Nem tudom észrevetted e de csak válaszoltam egy embernek aki megkérdezte ezt az otg-s dolgot és kicsit megfűszereztem a saját véleményemmel azon kívül hogy gyakorlatilag elmondtam hogy nem, nem működik rajta..
És valahányszor valaki beír ide és erről a dologról kérdez ugyanígy el fogom neki is mondani hogy tudja mit vesz..azthiszem ehhez jogom van.
Te meg légy boldog vele és ne engem javítgass -
Doner
aktív tag
válasz
tgerry07 #3754 üzenetére
Haggyad pali
Nem lehet megoldani csak ha külső áramforrásról táplálod y kábelen, akkor eszik meg bármit is otg-n.. Hogy miért? Mert a népnek az kell hogy 10 óráig menjen a gép viszont ha bedugnál egy mobilinternet sticket akkor elég hamar lemerülne és nem jönni ki a 10 órácska...ezt én sem tartom igazságosnak mert hadd döntsem már el én hogy mire akarom használni(meg ezt am egy elég ócska reklámnak tartom, mert ennyi erővel akkor ne tegyünk bele wifit mert minek? Úgyis letöltöd gépen és rámásolod amit akarsz meg ne is tegyünk bele gps-t úgysem ezt használod navigációra arra vegyél egy külön gps-t és így elmehetne 72 órát is
) Talán kicsit túlzás de a lényeget érteni , pl egy pendrive-nak nemhiszem hogy akkora áramfelvétzele lenne.
De felesleges is ezen vitatkozni mert én is le lettem hülyézve "burkoltan"....
Ha erre kéne egy tab hogy teljes értékűen kihasználd az otg lehetőségeit akkor ez szopacska...
Remélem segítettem -
Doner
aktív tag
válasz
emerzee #3726 üzenetére
Meg lehet osztani csak akkor a teló olyan gyorsan lemerül mint állat, és ha már valaminek merülnie kell akkor az nehogymár a telóm legyen és ne tudjak majd telefonálni...
És még az is zavar hogy ha ma már szinte minden új telóban benne van ez a funkció akkor egy ilyen nagy kijelzős kütyübe is benne kéne lennie szerintem,..
Pedig jó lett volna, tetszik a kijelző, a sebesség..
Ez az aktív hub dolog hogy működik? Lehet táplálni árammal egy egyszerű usb-s töltőről valahogy? Milyen kábelek kellenek hozzá? Nem szeretnék kábeleket vagdosni ezért olyan megoldást szeretnék ami megvásárolható. -
Doner
aktív tag
Hát ez így elég érthetetlen miért ilyenre csinálták...sok egyszerű teló is ad áramot micro usb n...
Nekem nem is kéne hogy ílyen böszme nagy vinyók menjenek róla, hanem 2 dologra kéne. Pendrive és mobilinternet stick...
Így viszont hogy külső áramra kell kapcsolni hozzá, kitörölhetem vele... -
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy iylen készülék vásárlását tervezem de előtte pár kérdésre jó lenne ha választ kapnék1: Ez tud usb-otg-t kezelni? (Pendrive)
2:Ha belassulna a szoftvere akkor lehet valahogy újratelepíteni? Samsung és Sony-nak a sz.gépes kliensprogramjában van olyan hogy "helyreállítás" ekkor újratelepíti a szoftverét(nem összekeverendő a telókon is elvégezhető rendszervisszaállítással!)
Ill ha ilyet nem tud a gépes programja, akkor van rá azért mód hogy romot cseréljünk és ugyanazt a gyárit visszategyük, ezáltal újratelepítsük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest