Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
3. A kék és szürke matt. Nekem ez utóbbi van, tehát kapható!
4. Én nem előlap nélkül tokot rendeltem, de emlékeim szerint eBay-en volt síma "pattintós" tok.lorin: Memo pad HD 7 csak GPS-es kivitelben létezik. Meg kell kérdezni, hogy van-e gyári gari. Ha van akkor semmi gond. Viszont, ha még így sem vagy biztos a dolgokban, akkor keresd vissza a fórumban, hogy nekünk milyen termékszámúak lehetnek, majd hasonlíts össze az általad linkelt webshopban levővel!
Megoldható a pendrive csatlakozás, de csak 'Y' kábellel, szóval kell neki áram is. Így már nincs is értelme, mivel lekorlátoz áramforrás mellé.
Szerintem a legjobb variáció venni egy olyan pendriveot ( tulajdonképp microSD-t, amihez adnak usb foglalatot és/vagy SD adaptert is. Voilá!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest