- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Sziasztok az van hogy a két éve vett hd7-em visszakerült hozzám és sajnos semilyen pendrivet nem ismer fel vajon mi lehet a hiba. A választ előre is köszönöm
-
patow
senior tag
válasz
Levente75 #4157 üzenetére
Én vennék az ebay-on és keresnék egy hozzáértö szerelőt. Ebay:http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Ultra+Clear+Screen+Protector+for+8%22+inch+Asus+MeMO+Pad+8+ME180A+Tablet+PC&_osacat=0&_from=R40&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmemopad+hd7+screen&_nkw=memopad+hd7+screen&_sacat=0
-
patow
senior tag
válasz
rb26dett #4089 üzenetére
Megoldható , a tokba tudsz beépíteni mágnest, ami a legjobb egy neodym korong mágnes, elég egy 10mm x 1mm-es Ha állítva van a gép a bal felső sarokban érzékel,de a menüben aktiválnod kel az érzékelést,másképpen nem fog működni Én így oldottam meg
Mágnest én itt vettem:http://szupermagnes.hu/
-
patow
senior tag
Elfelejtettem leírni hogy ez egy hd8 amiben az aksi teljesítménye megegyezik a hd7-ben lévővel,korábban hd7-esem volt úgy egy évig, de már nem emlékeztem rá hogy az mennyit bírt.
-
patow
senior tag
válasz
IGO PRIMO ER #4063 üzenetére
Kösz de akkor ez elfogatható?
-
patow
senior tag
Heló, szerintetek kb 6 óra kijelző idő 2-3 nap készenlét alatt ,végig böngészéssel 60% fényerőn elfogadható,ha nem akkor nálatok menyit bír?
-
patow
senior tag
válasz
IGO PRIMO ER #4053 üzenetére
Heló ha megkérlek privátba elküldenéd a linkjét ami neked van fent,mert ami nekem van nem jó a felbontása,alul pár milimétert takar az alsó a fekete sáv.
-
patow
senior tag
-
patow
senior tag
Heló érdeklödnék hogy flash 10.1 .et használ valaki gyári böngészön ,mert nekem érthetetlen módon egy darabig lejátsza a videókat aztán valami történik vele és kéri flast holott fel van telepitve. Vagy valahol bekel állítani a böngészőben ,vagy valamit rosszul csinálok?
-
patow
senior tag
válasz
SztiviVander #4003 üzenetére
Kösz a 8-as is tudja ha a tok megfelelő
-
patow
senior tag
válasz
SztiviVander #3999 üzenetére
Szia én az általad leirt elsőre ajánlott tokot várom a hd 8-hoz, és azt szeretném kérdezni hogy müködik e a fedlap felhajtásánál a kijelző be és ki kapcsolás funkció.
-
patow
senior tag
Hd 7 tulaj voltam és nemrég váltottam hd 8-ra ,Keresek hasonlóan erre a készülékre váltott fórum társat akivel tapasztalatot lehetne cserélni.
-
patow
senior tag
Köszönöm a válaszokat , feltettem a flash t de valóban nem indul vele. Más az asus billentyűzetnél hogyan lehet eltüntetni a billentyűzet felett felugró betű sort.
-
patow
senior tag
Heló tudna valaki segíteni , hol lehet beállítani hogy a kijelzőt a mágneses tok kapcsolni tudja ki és be ,előre is kösz.
-
patow
senior tag
Heló ,ma ajándékoztam el szeretett hd 7 -emet ,hd8- ra váltanék van valakinek tapasztalata a 8-ról Megköszönném ha megosztaná velem.
-
patow
senior tag
Egyszer már törölni kellene az összes használati leírásból a formázást.
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #1883 üzenetére
Letöltöttem de fogalmam nincs mi változott ,viszont a memória kártya beolvasásával bajlódott egy darabig .
-
patow
senior tag
válasz
Tejes Pite #1410 üzenetére
Ha az asust felhivod és bediktálod nekik a készüléked gyári számát akkor megmodják neked hogy rendben van e a gari
-
patow
senior tag
válasz
Tejes Pite #1360 üzenetére
Valóban a frisités az elözö frisités hibáinak a javitása . Aztán ez igy megy tovább és tovább
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #939 üzenetére
Nekem annyit irtak hogy a hangerő hibát továbitották .
-
patow
senior tag
Nem én semilyen tipus nem vagyok,csak már ez a negyedik tabom egy év alatt az elözö három mayaudio,prestigio,-val azért volt tele a tököm mert álandoan ilyen hibákal volt tele,ezért vettem asust mert egy minöségibb tabot szerettem volna.,a frisités elött nem volt vele bajom,de a wiffi csak egy hiba a sokk közül. Ha neked semmi bajod vele akkor minden oké.
-
patow
senior tag
Én is ugy vagyok vele hogy nem rakom vissza gyárira töbször mert biztos hogy valami más romlik el. Jelenleg a hang jó, a wifi viszont lassaban csatlakozik. Én mondtam a suportnak hogy ez a frisités ugy rossz ahogy van. Kaptam egy választ tőle hogy a hang problémát tovabitotta ,de a többi problémáról nagy a csend. Tényleg énis azt kérem mindenkitöl hogy bármilyen gondot tapasztal irjon az asusnak mert ha többen nem jelzik nekik akkor nem fognak foglalkozni vele, mi meg itt egymásnak csak irogatunk ettöl a készülék még nem lesz jó
-
patow
senior tag
Nem vette észre még valaki rajtam kivül hogy a wifi 2-3 másodpercel késöb kapcsolodik? Több hálozaton tapasztaltam.
-
patow
senior tag
Ma sikerült beszélnem az asus suportnál azzal az iletővel akihez irtuk a panaszokat és ö továbitja a szoftveresek felé a problémákat .Elmondtam neki a gondokat részletesen . , hát majd kiderül mit lépnek ez ügyben Majd valami választ fognak küldeni
-
patow
senior tag
A wifi kicsit nehezebben kapcsolodik, az energia gazdálkodás nem jelenik meg, a hangerő gyengéb jelentősen, a böngészöben nem inditja el a videokat, és ahogy olvasom a kolégákat még van egypár hiba. És ahányszor ujra vissza állitom a gyárira hol az eggyik hol a másik nem jó. Az elözö verzio tökéletesen müködött.
-
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #780 üzenetére
Dobj egy linket hova lehet írni légyszives,.és érdekelne neked milyen hibák vannak
-
patow
senior tag
Nálam is kétszer volt gyári vissza és töbször sima újrainditás mire jó lett az akku figyelö és az energia felhasználási táblázaz .Hol az egyik hol a másik nem volt jó. Az előzö verzió tökéletesen müködött ,nem kellet volna frisitenem, Már töbször megszívtam ezekkel a frisitésekel az androidos telefonjaimmal is. Egyépként meg semmi nagy okosságot nem hozott ,a több felhasználási módon kivül, az meg amúgy nem is érint.
-
patow
senior tag
Több darabot fogtam valamilyen szinten mindegyik recseg, Nagyon megvagyok elégedve a készülékkel,de a háza valóban lehetne stabilabb, de mivel most már tokban hordom már nem hallom. Egyébként használok más asust is és hát ebben az irányban vegyesek a tapasztalatok.
A nexus valóban nem recseg.
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #744 üzenetére
Ebay- en
-
patow
senior tag
Megtaláltam és valóban úgy van 13395 -lett újra az antutu
-
patow
senior tag
-
patow
senior tag
válasz
devpernull #683 üzenetére
Nálam nem áll le
-
patow
senior tag
A több felhasználói módon kivül változott valami?
-
patow
senior tag
Nagyon hiányzik ithon egy komoly szintű tesztekkel foglalkozó honlap, mint pl: notebookcheck
-
patow
senior tag
A neexus7 foliája pontosan nem jó rá csak ha a sarkából levágsz egy hangyányit .Két külömbözö helyröl rendeltem mindegyiket szabni kellet Aztán rendeltem az ebay -töl pontos tipus alapján az meg olyan lett hogy körbe 2 mm-t nem takar a kijelzöböl . Az elsö nexus foliat azért vettem le hogy kiprobáljam a matt verziot , de az meg nem tetszet mert sokat elvesz a kijelzö éleségéböl. Úgy hogy most semmi nincs rajta ,maradt a bánat meg minusz 4000 ezer
-
patow
senior tag
Kiprobáltam ,úgy lehet visszakapcsolni hogy rádugod a töltöt megvárod amig átvált pirosról zöldre a töltés visszajelzö ikon aztán 1-2 másodpercig bekapcsoló gomb benyomva tart és simán indul.,töbször kiprobáltam . Ettől fügetlenül ez problémás lehet ha nincs nálad töltö mert nem tudod visszakapcsolni. már 30%-os akuszint alatt sem, Én 29%-ón teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged