- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
densoft #3090 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam egyesekenél, a pdf az nem feltétlenül egy jól ismert állatfajta, még annak se, aki amúgy használja is naponta. Annyi megvan, hogy duplán ráklikkel és megnyílik ("az adobé igaz ?").
Az Asus-nak nincs saját pdf olvasója, az egyebeket nem rakja rá alapból, így a használati utasításhoz, mielőtt elolvashatnánk kellene egy google fiók, azt be kell állítani, majd a play-en találni egy pdf olvasót, ami annyiból állna, hogy bepötyögi a keresőbe az illető, hogy pdf, de ez sokaknál az "ááá én ehhez nem értek.." felszólalást váltja ki. Más kontextusban ezzel már találkoztam
.
Tehát nem lehet az embereket eléggé alábecsülni
, de, vagy inkább pont ezért, meg lehetne természetesen oldani, hogy egy kis ikont kiraknak a kezdőoldalra, ami akár egy helyi html fájlra mutat, ami tartalmazza a használati utasítást.
-----
(#3089) Monochrome
nagyon találó a leírás -
Libretom
aktív tag
válasz
densoft #2543 üzenetére
Én az ASUS Shoptól rendeltem, mert Karácsony előtt engedményesen adták a P.Covert. Így még a magasabb szállítási költség mellett is viszonylag jó vétel volt. Viszont utóbb derült ki, hogy Hollandiából küldték!! Szóval nem merem blindre visszaküldeni, mert lassan többe kerül a leves, mint a hús. Egyelőre emailben reklamáltam, meg küldtem hozzá pár fotót. Meglátom mit válaszolnak. Legfeljebb lesz két tok a géphez. Azért a sd kártya hozzáférés hiánya zavar a P.C-nél.....
-
emerzee
aktív tag
válasz
densoft #1527 üzenetére
Már elmúltak azok az idők amikor még minden kötelező volt. Szerencsére nem kötelező "mókolt" romot felrakni. De vannak, akiknek igényük van más dolgokra is, nem csak a gyári "+extrás" dolgokra, hisz nem mindenki ugyanarra használja a készülékét. Én a beépített +extrás programok közül egyedül a mylibrary-t használtam. A többi (még a galéria is), számomra csak helyfogó... A Gravity Box-ra viszont nagyon gerjedek... és a százalékos akksijelző se rossz... Asszem, hamarosan nálam is custom rom lesz...
-
emerzee
aktív tag
válasz
densoft #1513 üzenetére
Szerintem, nem...
Új bejegyzés a blogomban a DLNA-ról, képekkel, leírással, tök egyszerű...
emerzee.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest