Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
-
emerzee
aktív tag
válasz
Libretom
üzenetére
Nekem matt fóliám van. Baromi jó! Nem veszít a fényerejéből, és a képernyőt sem mossa el élvezhetetlenné. Viszont nagyon szupi, hogy a fény nem tükröződik rajta. Ha pl., filmet nézek, akkor nem kell tekergetnem a tabletet, hogy a filmet lássam a képernyőn, és ne magam... Én nem is fogok soha többé clear fóliát venni... De ez az én meglátásom.
-
umfrider
senior tag
válasz
Libretom
üzenetére
Én fényeset használok. Nagyon jó lenne mondjuk a matt, de sajnos úgy veszít a kijelző az élességéből és a fényerőből is egy cseppet, viszont lehet, hogy megéri, hogy ne tükörként funkcionáljon a tablet. ( köv fóliám tuti matt lesz )
Bankkártyával érdemes "rákapirgálni", előtte természetesen alkoholos üvegtisztítóval letakarítani, majd mikroszálas kendővel áttörölni ( ezt utóbbit 99%-ban adják a fóliákhoz ). Ne legyen a kijelző felületén se porszem, se egyéb, mert ott nem lesz 100%-os az illeszkedés.
Egyik haverom úgy tette fel, hogy közben maxra bekapcsolt maga mellé egy ventillátort, hogy keringesse a kis porszemeket a levegőben, ne tudjanak megülni a kijelzőn

Nem biztos, hogy hülyeség, mert mindig van 1-2 kis szemecske, ami megtelepszik az akció közben. -
Batman007
tag
válasz
Libretom
üzenetére
Igen, még enélkül a funkció nélkül is megérte(már megrendeltem, majd január második felében jön meg), nagyon tetszetős a kialakítása.
Azért remélem hátha
.. majd megírom ha tudja. Később lehet, hogy benevezek egy asus tokra, de most erre tellett, és minél hamarabb akarok rá valamit, mert a hátulja könnyen karcolódik illetve a szélek kicsit vágják a kezemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én már csak az Ebay-es tokomra várok, 2 hónapja, mint kiderült, a posta balfaszságából visszament kínába..

)
Milyet rendeltél helyette?