Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
-
emerzee
aktív tag
válasz
Libretom #2662 üzenetére
Nekem matt fóliám van. Baromi jó! Nem veszít a fényerejéből, és a képernyőt sem mossa el élvezhetetlenné. Viszont nagyon szupi, hogy a fény nem tükröződik rajta. Ha pl., filmet nézek, akkor nem kell tekergetnem a tabletet, hogy a filmet lássam a képernyőn, és ne magam... Én nem is fogok soha többé clear fóliát venni... De ez az én meglátásom.
-
umfrider
senior tag
válasz
Libretom #2654 üzenetére
Én fényeset használok. Nagyon jó lenne mondjuk a matt, de sajnos úgy veszít a kijelző az élességéből és a fényerőből is egy cseppet, viszont lehet, hogy megéri, hogy ne tükörként funkcionáljon a tablet. ( köv fóliám tuti matt lesz )
Bankkártyával érdemes "rákapirgálni", előtte természetesen alkoholos üvegtisztítóval letakarítani, majd mikroszálas kendővel áttörölni ( ezt utóbbit 99%-ban adják a fóliákhoz ). Ne legyen a kijelző felületén se porszem, se egyéb, mert ott nem lesz 100%-os az illeszkedés.
Egyik haverom úgy tette fel, hogy közben maxra bekapcsolt maga mellé egy ventillátort, hogy keringesse a kis porszemeket a levegőben, ne tudjanak megülni a kijelzőn
Nem biztos, hogy hülyeség, mert mindig van 1-2 kis szemecske, ami megtelepszik az akció közben. -
Batman007
tag
válasz
Libretom #2155 üzenetére
Igen, még enélkül a funkció nélkül is megérte(már megrendeltem, majd január második felében jön meg), nagyon tetszetős a kialakítása.
Azért remélem hátha
.. majd megírom ha tudja. Később lehet, hogy benevezek egy asus tokra, de most erre tellett, és minél hamarabb akarok rá valamit, mert a hátulja könnyen karcolódik illetve a szélek kicsit vágják a kezemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest