- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Nekem mindeddig mumus volt föltenni akármilyen fóliát is, de ez nagyon simán ment. Először ablaktisztítóval áttöröltem, majd mikroszálas cuccal ( ezt a fóliákhoz 99,9%-ban adják ) ismét átmentem rajta. Közben néha meg kellett fújkálni a kis szöszök végett. Fontos, azért kell az alkoholos meg a franc tudja milyen kémiai anyag tartalmú ablak/tükör/üveg tisztító, mert portaszító hatása van.
Bankkártyával gyönyörűen rásimogattam, nagyon tuti lett rögtön elsőre! Még talán élveztem is az eddigiekhez képest
Ez, amit rendeltem nem befolyásolja egyáltalán az érintőt. Megfelelően és pontosan érzékel!
-
air76
tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Clin ablaktisztító,de nem a kijelzőre fújva hanem papír tölrőre.Ez zsírtalanít a legjobban!
-
alfa159sw
tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Én nem használtam semmilyen tisztítószert, a fólia mellé volt csomagolva egy törlőkendő és azzal töröltem le. Bankkártyával simítottam ahogy engedtem rá a fóliát a kijelzőre.
-
emerzee
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
nem írja, hogy otg-s lenne a pendrive... De egyébként se működne, 99%, mivel a tab usb portja, fizikailag nem képes kiadni a tápot... Sajnos ez van.
De ha már itt tartunk. Felmerül bennem a kérdés:
Ha fogok egy 2A-s usb fali töltőt, amire rálökök egy usb hubot egy y kábellel, és telerakom 4 usb-s eszközzel a hubot, akkor működik e a dolog? Ugyebár, az usb-s eszközök 100mA- kaphatnak. Ha nagy igényűek, akkor is max 500mA ad a pc. Elvileg a táp bírja, tehát mennie kéne. (No jó, a hub is zabál valamennyit...)
Ez így paraszti ész... (én a farming simulator 14-et nyomom...
) -
Stefi_dzsi
tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Találtam hozzá angol nyelvű linket is.
(A szerkesztési időm már sajna lejárt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HBO Max
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest