Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
gazso75 #31198 üzenetére
1. Manuális módszer: a torrentek hozzáadásánál kézzel magadod a megfelelő mappa elérési útját. A TM-nek megfelelő jogosultság kell minden mappához. Kodiban ezek a mappák legyenek fölcsatolva, és a megfelelő tratalmi beállítás mellett legyen bekapcsolva induláskor az adatbázis frissítés.
2. Automata módszer: nem ismerem, de CouchPotato, SickBread (inkább már Sickrage) alkalmas még erre.
-
gazso75
aktív tag
Béke,
Szerintetek van valami olyan megoldás, hogy Rpi-on/Pc-n futó trassmission úgy töltse le és rendezze a letöltött dolgokat, hogy az KODI kompatibilis legyen ?
Sorozatok, Filmek mappák és lefelé, film, sorozat/évad. -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Openelec+kodi fut egy pi2-esen.
A TV nem támogatja a CEC-t.
Tud valaki ajánlani hozzá multimédiás távirányítót?
Olyan tv táv méretű kellene. USB-sek ezek vagy bluetooth-osak? Mit tud kezelni az OE?
Köszönöm. -
válasz
gazso75 #31194 üzenetére
LE alatt sokkal inkább a saját beépített beállítás mentője a jó választás, mert az minden beállításodat el,menteni, és a szűz rendszerre visszatöltve, ugyanott vagy, mint a mentet trendszer esetén.
Egy próbát tehetsz ssh-n keresztül, de nem valószínű hogy tartalmazza a szükséges programokat.
-
válasz
wassermann #31193 üzenetére
-
Dalee
aktív tag
Sziasztok,
Meg lehet oldani egyszerűen, hogy az SD kártya image-ban lementődjön automatikusan egy Synology NAS-ra és ha bekrepál a Fájlrendszer (ami már párszor megtörtént) akkor egyszerűen visszaírva az image-t egy Windows Image író progival, bedugva a kártyát a Pi-be megy tovább a rendszer az utolsó bakup állapotában?
-
-
válasz
kovbandi82 #31180 üzenetére
Simán belefér. Ezek csak századnyi eltérések, és ki tudja mennyire pontos maga a mérő eszköz?!
pl. nálam ez így néz ki:
vcgencmd measure_volts core
volt=1.3125V
vcgencmd measure_volts sdram_c
volt=1.2000V
vcgencmd measure_volts sdram_i
volt=1.2000V
vcgencmd measure_volts sdram_p
volt=1.2250V -
válasz
vargalex #31186 üzenetére
Használni egy helyen én is kénytelen vagyok, de nem tudom megszokni, hogy nem képes a névelők figyelembe vétele nélkül listázni a tételeket, a "The Beatles"-t tehát a T-betűhöz teszi, nem a B-hez.
em igazán értem a dolgot, mert médiás vonalon az ötvenes években ősidők óta ökölszabály, hogy nevek és címek esetén a névelő mindig figyelmen kívül marad, ami mondjuk logikus is. A miniDLNA-s listámban pedig a T-betűs szakasz tele van több száz "The" kezdetű számmal, alőadóval, albummal...
Ezért szeretném a Kodit, mert az jól kezeli a tételeket.
Köszönettel: MaCS
-
Szerintetek van-e annak bármilyen negatív következménye, ha egy fűtésvezérlést végző RPI3-ra (RAspbian, Domoticz, NodeRED) feltelepítek egy Kodit is? Mégialejátszást közvetlenül nem végezne, csak egy hálózati meghajtó SMB-megosztását osztaná tovább DLNA-n.
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
kovbandi82 #31177 üzenetére
Közben konzultáltam a pi-hole fórumon.
Ez volt a megoldás:
sudo touch /etc/lighttpd/external.conf
sudo service lighttpd restartA lighttpd 1.4.50-ben van egy bug, és rossz a config fájl parsolása.
Nekem az alap blocklist van most 133 ezer blokkolt domainel. Ritkán van, hogy olyasmit blokkol ami kellene...többnyire jó okkal teszi.
Ma kipróbáltam egy 1,1 milliós listát amivel azért már nagyon sok oldal lehalt. Pl google.com elhalt míg a google.hu ment. De a port.hu szintén elhalt... Így azt visszavontam... de láttam 4,5 milliós listát is valakinél... Szóval minden viszonyítás kérdése. Ha valami mégis kell akkor lehet whitelistre tenni...
Igaz itt már több memória is kellett neki.
-
-
válasz
kovbandi82 #31178 üzenetére
Ezt hol írja, és pontosan mit?
-
Motanában írja azt a Raspberry (Raspbian ,Strecht lite) hogy van minimális overvolt (1,2 helyett 1,29, 1,26 ) Ez jelenthet problémát
-
-
MrSealRD
veterán
Aki használ Pi-hole-t, annak minden oké vele mostanában? Egyik napról a másikra megdöglött a web admin felületem pedig a max ami történt vele, hogy a centos-en csomagokat frissítettem... Azóta már túl vagyok több 0-ról telepítésen oprendszerestől mindenestől, de továbbra sem megy a webes felülete. A blokkolás, meg minden egyéb megy...
-
Yoshida
aktív tag
válasz
ger1895 #31169 üzenetére
Nekem az elmúlt 3 hónapban kétszer is elszállt az ext4 usb-s winyón ami a pi-re volt kötve. (sd-n csak a /boot volt, minden más a winyón).
Mindkétszer shutdown (vihar előtt lelőttem a rendszert) utáni bootkor volt elszállva.
Egyszer meg az sd halt le, apt-get update apt-get upgrade után...Szóval mindegy mit használsz, legyen meg a mentés, beállítás stb.
Nekem ez arra jó volt, hogy kb fél óra alatt belakom a rendszer nagy részét, úgy megy már
-
ger1895
csendes tag
Ne haragudj cigam!
Ezt eddig észre sem vettemTényleg botorság de a Kodi addonok belakása a legkevesebb.
Az 500 torrent újra ellenőrzése és a flexget beállítása ami a próbálkozás útjára vezetett.
Megpróbálom a scriptel is. A HDD-ről nem mondtatok véleményt.
Jó lenne az nekem? -
válasz
ger1895 #31169 üzenetére
Hibás (fájl)rendszerről botorság mentést készíteni. OSMC-t nem ismerem, létezhet hozzá gyári mentő alkalmatosság. (létezik)
Belakod a rendszert, és készítesz róla egy mentést. Ezt bármikor visszatöltheted.
A másik megoldás a mentő script, vagy egy lemezkép készítése a partícióról/lemezről.(nem Cigám, olvasd el visszafele a cigam-ot
)
-
ger1895
csendes tag
Sziasztok!
Megint tönkrement egy Samsung Evo MicroSD. Nem az ára a gond hanem hogy vettem egy Sandisket de arra nem tudom visszarakni a mentést mert nem pont ugyanakkora a mérete. (Amikor meg sikerült valahogy akkor file rendszer meg superblock hibát ír és nem indul el az OSMC)
Szóval a kérdésem hogy tudok e még most csinálni a félig halott kártyámról egy mentést tömörítve (talán Cigám posztolt ehhez scriptet)?
Érdemes ezt vagy inkább kezdjek mindent előröl és rakjam ki a rendszert HDD-re?
Mit javasoltok hogy ne kelljen egy év múlva megint előröl kezdenem mindent?
Kösz a segítséget -
Szakbarbár
aktív tag
Időközben utánanéztem az említette vezérlőknek, de mivel semmi tapasztalatom nincs (se időm/türelmem/kedvem megtanulni) ezért inkább ejtem az egész projektet. Azért köszönöm a segítséget.
(#31107) apezka
Mint említettem magas hőmérséklet riasztás van, szóval igazából ezzel a klíma figyeléssel maximum 20-30 percet nyernénk. Kollégámnak elég lehet, nekem minimum 45 perc kell mire beérek
Az ablak nem nyitható, az ajtón is mágneskártyás zár van, szóval nem jöhet be csak úgy bárki. -
azbest
félisten
ha valaki hivatalos poe hat-en gondolkodna, érdemes megnéznie ezt a videót
Az eevblog-on kipróbálja, hogy működik. Sajna nem derül ki a probléma főbb oka, mert baleset éri a hat-et, de pár necces dolog azért így is van:
- ha pár tucat mA feletti terhelést kap az usb (a példában egér + bill + 50mA terhelés), akkor a pi3b+ usb port védelme lekapcsolja azt a portot. Jól értetted, ha erről kap tápot, akkor a pi usb táp vezérlése megbolondul.
- 150 fokos hőmérsékletet is elérnek diódák a hat-en működés közben.
- a board kivágásos rész viszont melléfogás, mert az nem elektomos elválasztásra van, hanem a kamera flex kábelnek helyTalán lesz folytatás egy új példánnyal, kíváncsi lennék, hogy mit szúrtak el, ha már ilyen drágán adják a 3rt party megoldásokhoz képest.
-
-
-
-
válasz
UberMutant #31155 üzenetére
-
válasz
UberMutant #31155 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Így épül fel lassan a Linux-tudásom!
MaCS
-
ludarazs
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis infó kéne, hogy a torrenteknek kb. milyen le és feltöltési sebességel kellene mennie ?
-
-
-
No, ez érdekes!
A cmdline.txt első sora nálam a következő:
dwc_otg.lpm_enable=0 console=serial0,115200 console=tty1 root=PARTUUID=51b8644e-02 rootfstype=ext4 elevator=deadline fsck.repair=yes rootwait quiet splash plymouth.ignore-serial-consoles init=/bin/sh
Törés nélkül, egy sorban.
A bootolás viszont végigmegy, tehát málnák megjelenése után nincs CLI beírási lehetőség.
Ezek szerint az volt a gond, hogy én eleve a Raspbianon belül megnyitott CLI-vel próbálkoztam.De miért nem ajánlotta fel már a bootoláskor?
És miért nem fogadta el a su - után működő jelszót a jelszómódosításhoz?
-
válasz
MaCS_70 #31149 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, és nekem működött:
Az "init=/bin/sh" szöveget ugye nem új sorba, hanem a sor legvégére írtad?
A jelszó ugyanaz, feltéve hogy ugyanazzal a felhasználóval szeretnél belépni. A passwd-vel csak a saját jelszavadat tudod módosítani. Csak a rendszergazda képes más felhasználók jelszavát módosítani.
-
válasz
MaCS_70 #31148 üzenetére
Érdekes dolog történt:
Ha passw pi paranccsal akartam megváltoztatni a jelszót, akkor a meglevő jelszó beírását felajánlotta, de a beírt jelszót nem fogadta el.
Ha viszont su - után adtam meg ugyanezt a jelszót, így már elfogadta, és után a passw pi után is tetszett neki.
Nem igazán értem a jelszókezelést.
A GUI-n a beállításoknál a pi userhez megadott jelszó nem azonos az SSH-belépési jelszóval?Köszönettel: MaCS
-
-
A Raspbiannal gyűlt meg a bajom, jelesül a jelszóval.
Nem igazán értem a dolgot, de a lényeg az, hogy a pi/raspberry valamiért nem működik, bár kizártnak tartom, hogy egy friss rendszerben változtattam volna rajta.
A lényeg az, hogy jó lenne módosítani, amihez viszont resetelni kéne.
Erre ezt a megoldást találtam, de nem működik.
Hiába adom hozzá a cmdline.txt fájlhoz az "init=/bin/sh" sztringet, a Raspbian bebootol, és ha a CLI-ben beírom, hogy "mount -o remount, rw /", nem azt kapom, hogy "/bin/sh: 0: can’t access tty; job control turned off [ 21.366191] random: crng init", hanem azt, hogy "Only root can use "--options" option".
Hogyan tudnám resetelni a jelszót?
-
gazso75
aktív tag
Még mindig Rpi 1 felhasználáson töröm a fejem.
Olyan megoldás létezik esetleg, hogy az Rpi lenne a Wifi vándorlás vezérlője, mint pl. a CapsMan a Mikrotik-nél ? -
-
Kephamos
addikt
Ebayen találtam jópárat, amire azt rták, hogy 100% ugyanaz, csak olcsóbb valami oknál fogva.
-
válasz
Kephamos #31138 üzenetére
más gyártük által késztett és sokkal olcsóbb gépek
Pontosan mikre gondolsz? (Más nem gyárt Raspberry-t, a Banana Pi, TinkerBoard,stb... nem kompatibilisek semmi mással (legfeljebb a csatlakozósor kiosztása ugyanaz))
+ RertroPi csak Raspbery-n, PC-n, és ODroid-on fut, de ez utóbbi nem olcsóbb. -
Kephamos
addikt
Üdv!
Raspberry Pi beszerzésénn gondolkozok. Két dologra szeretném használni kezdetben:
Retro Pi és valamiféle tv okostó, hogy ne kelljen a laptopot pörgetni, ha youtoubeot, netflixet vagy valami hasonlót szeretnék nézni.
Melyik változtaot érdemes választanom? Hivatalosat vegyek vagy jók a más gyártük által késztett és sokkal olcsóbb gépek is? -
DEJVID
őstag
válasz
UberMutant #31131 üzenetére
Köszi! Ha majd odajutok, segítetek a beüzemelésben? Teljesen kezdő vagyok.
-
nessh
tag
Ja és még vmi...
Utolsó frissítés óta (vmikor a héten) legalább napi egyszer lefagy a pi... más is tapasztalja? -
Vodike
tag
válasz
UberMutant #31131 üzenetére
Utóbbi érdekelne, hogy hogyan? Kaptam egy pi zero w-t és ezt szeretném beüzemelni, de nincsen se monitorom, se billentyűm.
-
UberMutant
őstag
válasz
DEJVID #31129 üzenetére
a rPi vezérlelhető VNC vel , grafikus felületen.
Továbbá a plex szerver is elérhető bármilyen böngészővel, szóval még az sem kell.
a plex szervert meg be lehet állítani, hogy automatikusan szkennelje a könyvtárakat.sőt az rPi telepíthető / működésbe hozható, akkor is, ha se monitorod,se billentyűd nincs.
-
nessh
tag
Jó reggelt!
Biztos láma vagyok, de idegesít az alábbi jelenség...
Elindítok egy filmet, AC3 hang van rajta és hang helyett zizegést hallani... átállítom a kimenetet PI:HDMI-re és jó. Indítok másik filmet, DTS hang, és zizeg... kilépkedek átrakom a hangot ALSA-ra és jó...Nincs vmi olyan megoldás hogy ne kelljen mindig állítgatnom a főmenüben?
OSMC van a Pi-n.
-
DEJVID
őstag
Sziasztok! Van egy raspberrym, plex szervernek szeretném használni. A routert használnám néha 1-2 torrentet letölteni, a rádugott külső hdd-re. A raspberrytől azt várnám, hogy futtassa a a plex szervert, hogy a hálózaton belül az okos tv-n, ps4-en elérhető legyen. Valami olyan megoldás tetszene, hogy a pi automatikusan frissítse a plex könyvtárat, vagy max webes felületen lehessen csinálni. A pi-re nem szeretnék beviteli eszközt és képernyőt kötni a kezdeti beállítás után. Megoldható ez?
-
doberman
senior tag
válasz
cinemazealot #31126 üzenetére
nem nagyon szokott változni főleg nem naponta (tréhóm), sőt ha újra indítom a kábelmodemet 99%-ban ugyanazt kapom vissza.
-
-
-
doberman
senior tag
válasz
kovbandi82 #31124 üzenetére
nálam már 24 óra múlva is elhallgat. ilyenkor - webes felületen- stop a zenére és ismét play...
hogy mi okozza azt nem tudom, de nem lefagy a pi hanem a zene áll le...
(nálam rp2 és nevesincs usb-s hangkártya a hw) -
Sziasztok. A következő problémám lenne. Adott egy Rpi3 + Volumio, a hang a jacken jön ki. Ha pár napig nem használom, elindítok valamit, legyen az rádió vagy zene, nem ad hangot ki magából a rendszer. Csak a reboot segít. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
-
kovacsamd
csendes tag
Sziasztok! Találkoztatok már olyannal hogy Pi3, Raspbian telepítés, Transmissiont használva, ha a gép újraindul valamiért akkor elveszti a beállított torrenteket (pl volt 10 új beállítva seedben), azonban újraindulás után csak egy régebbi listát tart meg (amiben van mondjuk 5 torrent seedben, de ezeket már töröltem közben)? Nem teljesen értem hogy mi lehet a hiba, régebben nem csinálta. Lehet rossz lett az SD kártya? Elég zavaró, hogy minden újraindulás után hozzá kell adni őket újra, a régieket kitörölni + ugye az ellenőrzésük is idő.
-
válasz
kovbandi82 #31103 üzenetére
Közben kipróbáltam, lokálisan csatlakoztatott meghajtón, ha kiadom a sudo chmod -R 777 /feliratmappa parancsot, de smb meghajtóra nem....
-
FireShadow
senior tag
Akar valaki tokot rendelni az USAbol? Etsy-n vannak jó fa és akril tokok, osztozhatnánk a szállítási költségen. theC4Labs
-
válasz
golya87 #31113 üzenetére
Koszi!
Ezt nem is ismertem.
Egy AMD Brazos gepet akarok levaltani vele. igy ahhoz hasonlitom a folyamatossagot.
Sajna a meghibasodott panaletapom tonkretette a brazos lapot. Es ha mar csere, akkor legyen pici.(#31114) cinemazealot: x86-os openelec viszi az emlitett ket fele videot plusz licensz nelkul? Mert ha az sem, akkor nincs gond, mert en sem futottam bele ilyen limitacioba eddig.
-
válasz
cinemazealot #31114 üzenetére
Durván 3 éve használok Kodi-t rpi2-n (libreelec), ezalatt egyetlen egyszer sem futottam bele az említett két kodek okozta korlátba. Vagy azért, mert nem játszottam le olyan videót, vagy nem vettem észre, hogy problémát okozott volna.
-
A 2B pl. ragyogóan visz minden 50 Mbps alatti bitrátájú filmet.
Persze az MPEG-2 és VC-1 codec-ekről most ne beszéljünk, mert ahhoz, hogy azokat is vigye HW-es dekódolással, licencet kell vásárolni. Licenc nélkül szoftverből próbálja őket dekódolni, ami azért már lehet nyűgös.
-
válasz
cinemazealot #31111 üzenetére
Koszi, es melyik RPI verzio lenne eleg eros ahhoz, hogy minden folyamatos legyen?
-
Sziasztok!
Kodi-zni szeretnek RPi-vel.
A kerdesem, hogy melyik verziora van szuksegem, ha csak fullHD a TV-m?
Szeretnem, ha minden file formatummal megbirkozna fullHD-ig. Beleertve a Kodi video addon-ok altal lejatszando videokat is.
Orulnek annak, ha porgos lenne a GUI.Kossz!
-
apezka
aktív tag
-
-
apezka
aktív tag
válasz
Szakbarbár #31104 üzenetére
Én lehet elgondolkoznék egy áram fogyasztási szenzoron. Bár igazából abból is csak azt tudnád, hogy megy a klíma, vagy nem megy. De erre az is elég ha egy papírszalagot kötsz a bejövő levegő nyílásához és kamerával figyeled, ha nem mozog csak lóg akkor nincs légmozgás...
Hőmérséklet szenzort pedig nem fix értéket állítanák be hanem tartományt. Figyelembe véve a helység adottságai (pl.: milyen gyorsan melegszik fel), ha mondjuk fél óra alatt 5-7 fokot melegszik akkor már jelezzen, ne pedig csak akkor, ha már kritikus a hőmérséklet.
Jegesedésre (bár ha ez gyakran előfordul inkább klíma csere a javasolt) megpróbálkoznék a klíma azon részére egy nedvesség mérő szenzor rögzítésére ahol az előfordul(hat).
És még valami, ami nem hőmérséklet figyeléssel kapcsolatos, tuti tennék be ajtónyitás figyelést. Hiszen még is csak egy szerver terem... -
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megcsinálni hogy a beépített lan adapter és egy usb-s lan adaptert össze bonding-oljak?
-
válasz
Szakbarbár #31104 üzenetére
Ehhez bőven elég egy ESP8266 alapú mikrovezérlő (pl. wemos d1 mini), vagy egy ESP32, mindkettő arduino környezetben könnyen programozható, wifire tudnak kapcsolódni, és talán megbízhatóbbak is, mint egy Raspberry.
Ventilátor mozgását akár egy filléres optokapuval is lehetne érzékelni, külön célszenzor nélkül (kivéve, ha a tényleges légmozgást akarod mérni). -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Egy kis változatosság a sok Torrent\Samba\ megosztás után.
Szerverszobába szeretnék építeni egy klíma státusz szenzort PI alapon. Magas hőmérséklet riasztás már van, de az már csak akkor szól ha gond van. 2 db klíma van.
Ti hogyan ellenőriznétek egy PI-vel (milyen szenzorokkal) hogy üzemel-e, nincs-e jegesedés, stb.
1. Be és kilépő levegő hőmérsékletének a mérése: DS18B20 vagy más hőmérő szenzor. Ha ki<be akkor hűt a klíma
2. Ha nincs hőmérséklet különbség akkor Van-e légmozgás? Erre sajnos nincs ötletem, hogy milyen szenzort használjak. Barkács megoldás Esetleg egy ventillátorból valahogy kiszedni a fordulatszám jelet (sárga vezeték)
Távoli vezérlésen (infra adó) is gondolkozom, de mivel kritikus rendszerről van szó lehet, hogy ezt inkább kihagynám. Bár kényelmes lenne otthonról bekapcsolni a klímát ha esetleg kikapcsolva felejteném.Közben találtam egy szélsebesség mérő szenzort: [link]
-
Megpróbáltam közvetlen betallózva a mappát. Így se menti el..
-
válasz
cinemazealot #31101 üzenetére
Nekem is így van, egy Banana PI a letöltő/samba stb felelős, a Rpire a DLNA kiszolgáló van hozzárendelve, viszont a letöltendő mappa /mnt/kodi/subtitles mappában betallózva van (A BananPI mnt meghajtója az Rpi mnt mappájába van csatolva)
-
válasz
kovbandi82 #31100 üzenetére
Az én samba megosztásom egy másik gépen volt, a Pi-t csak lejátszásra meg felirat letöltésre használtam, illetve a Kodi-ban a samba megosztás URL-jében a másik gépen létrehozott felhasználójának SMB adatait adtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest