- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #46150 üzenetére
Nem jobb/rosszabb, csak más. [link] pl. konténerben futtatva nem működnek az add-on-ok. De ha pl. NAS-odban bővíthető a memória(vagy eleve 6-8GB-al vetted) és egy izmosabb (Intel/AMD) procival szerelték, akkor futtathatod egy plusz fizikai gép nélkül is, VM-ben.
Az a baj, hogy HA alatt elég sokmindent értünk, de semmi konkrétum nincs mögötte. Az, hogy akarok egyett, az mindenkinek mást jelent, mert mások az igények/lehetőségek.durva volt a különbség a régebbi python
Ez miben mutatkozott ez meg? Plusz a telepítés leírása szerint 3.10-es(vagy újabb) python kell neki, szóval akkora nagy verzió eltérés nem lehet.Ez a kérdés/téma nem lenne jobb helyen az okos otthon topikban? Ott biztos többen vannak akiknek van tapasztalata, akár a Pi-vel, akár a HA-val kapcsolatban.
-
válasz
MaCS_70 #46146 üzenetére
Jobbulást!
Ugye te sem hiszed el hogy két egyforma autó közül a piros színű gyorsabb a kéknél?
A manjaro rolling, vagyis frissebb csomagok vannak rajt mint a kiadás alapú rendszereknél. De
- Egy frissebb linux kernel nem hoz látványos gyorsulást.
- Egy frissebb python interpreter nem hoz látványos gyorsulást.
- Akár bináris kód, akár python szkriptet futtat, pontosan mitől lenne gyorsabb Manjaro-n? Ha ez valóban így lenne, akkor "mindenki" Manjaro-t akarna a gépére, hiszen gyorsabb mint más linux-ok.
A Pi-men Python 3.9.2 (default, Mar 12 2021, 04:06:34) fut. Nem vagyok egy python idomár, de az aktuális (Python 3.11.2) kiadáshoz képest mennyivel gyorsabban fut a kód? pl. [link]
Az a pár % difi mennyit is jelent a gyakorlatban? 1mp-el később kapcsol le a lámpa? 10mp-el hamarabb indul a kávéfőző?Szerintem a raspbian os-en is felrakható a python legfrissebb kiadása.
1-2% difi miatt megéri váltani. Persze Manjaro alatt is kb ugyanazok a parancsok működnek (bash shell), de tippem szerint hiányzik a Pi specifikus körítés. Gondolok itt az alapítvány programjaira (raspi-config, stb...). Persze külső tárolóból ráfaragható, de macera (azért használsz másik distro-t, hogy azzal szórakozz, hogy azokat a progikat, szolgáltatásokat ráfaragd, amit egy másikkal alapból megkapsz?
-
válasz
MaCS_70 #46137 üzenetére
Annyit tudnod kell, h a supervised komponenst csak debian-ra tudod felvarázsolni. És ha komolyan fogsz / akarsz HA-t használni akkor szükséged lesz rá. Én ennek a tükrében telepítettem a HassOS-t. Fogsz találni pár éves leírásokat, h felhegezd más alapokra - de nem fognak menni
= megszüntették a támogatását other OS-en... Persze most rpi-ről van szó, "rendes" gépekre fel lehet tenni (virtuálisan).
-
-
válasz
MaCS_70 #46126 üzenetére
Dedikált gép kell(ene) a HA-nak és akkor nincs ilyen problem:
The first step is to install Home Assistant. We recommend a dedicated system to run Home Assistant. If you are unsure of what to choose, follow the Raspberry Pi guide to install Home Assistant Operating System.
Home Assistant Operating System uses Docker as Container engine. It by default deploys the Home Assistant Supervisor as a container. Home Assistant Supervisor in turn uses the Docker container engine to control Home Assistant Core and Add-Ons in separate containers. Home Assistant Operating System is not based on a regular Linux distribution like Ubuntu. It is built using Buildroot and it is optimized to run Home Assistant. It targets single board compute (SBC) devices like the Raspberry Pi or ODROID but also supports x86-64 systems with UEFI.
Home Assistant Operating System
#Flowtation:
A két linken tudsz informálódni
Egyébként ha nem használod a wifi-t minek is állítanád be? Docker egy virtualizációs megoldás (konténer), rengeteg guide van róla: alapok. Azt se tudom mi az a obex szerverNem nagyon használok HA alatt bluetooth-t...
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
MaCS_70 #46126 üzenetére
Én egy Linuxban nagyon nem járatos és nem fejlesztő vagyok, ezért kéretik piciny írásomat a megfelelő módon kezelni:
Azt lehet mondani, hogy az állításban van igazság, de nem feltétlenül kell a Debian-alapú rendszert elvetni a Home Assistant használatától.
Valóban igaz, hogy a Debian általában a stabil verziókra szavaz és az újabb, frissebb verziókat lassabban fogadja be, mert alaposan teszteli azokat, mielőtt azokat hivatalosan is bevezeti. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Debian-alapú rendszeren nem lehet használni a Home Assistant-ot, vagy más szoftvert, aminek újabb Python verziókra van szüksége.
Ha valaki mindig az abszolút legfrissebb verziókat szeretné használni, akkor valószínűleg jobb választás a Manjaro, amely egy Arch Linux-alapú disztribúció, és folyamatosan frissül.
Azt is megemlíteném, ha egy stabil és megbízható rendszert keresünk, akkor a Debian-alapúak továbbra is jó választás lehetnek.Konkrétan nálam Rpi3 és RPi4 is hordoz/hordozott HA-t, méghozzá mindig a legfrissebb RPiOS alatt (most már a 64 bitessel megy és csak a Pi4-esen fut).
Emellett Ubuntu Server 20.04 LTS is futott a Pi4-es 64 bittel, de ott gondok akadtak a Raspberry konfigurációk beszűkülésével, így inkább visszaálltam az RpiOS-re.De ahogy az elején említettem, én egy megtestesült Linux-antitalentum vagyok, ezért amit mondok, mindig fenntartásokkal kell fogadni ebben a témában.
-
válasz
MaCS_70 #46059 üzenetére
Ha készítesz egy "klónt", te sem eredetiként hírdeted, hogy ugyanaz mint az eredeti, csak olcsóbb. Szerintem az Amazon (és az összes EU-s bolt) kitiltaná a boltjából, ha HifiBerry klónként hirdetnék.
Az op.rendszer felől nézve mindkettő egy PCM1522 köré épített "hangkártya". Könnyen elképzelhető, hogy a HiFiBerry (anyagilag is) támogatta, segítette az eszközt kezelő modul(ok) fejlesztését, lobbyzott, hogy a rendszer részévé váljon, és ne PCM1522 legyen a modul neve.
-
Balerik
aktív tag
-
Balerik
aktív tag
válasz
MaCS_70 #46047 üzenetére
Én itthon filmekre OSMC-t (használtam LibreElecet is, de az egy eléggé lebutított alap rendszert használ ,,cél softwert", OSMC-t jobban szeretem) használok két (RPI4; RPI3B+). Igazából nem tudom, hogy mi a cél felhasználás. Én is használok csak zenére HiFiBerry Digi2 Pro-t (hasonló a tiéd is), de csak zenére moOde Audio programmal.
-
Balerik
aktív tag
válasz
MaCS_70 #46042 üzenetére
Ezt találtam..
I suspect you have the PiFi Digi+(blue pcb with an infrared sensor)? I have it too and it took a while before I had it working.
I remember I had to put some lines in the RPI3 config file under bootloader configuration:
dtoverlay=pi3-disable-bt
dtparam=audio=off
dtoverlay=hifiberry-digi
dtoverlay=lirc-rpi,gpio_in_pin=26
dtdebug=0not sure if this is all still needed or even what it does but it worked for me.
The gpio and bluetooth ones are for the infrared to work I believe. -
-
-
válasz
MaCS_70 #43744 üzenetére
Nem tudom, attól függ.
- ha olyan a doboza, akkor a ráültethető hangkártya nem opció.
- Nem tudom mennyire zavarja a HDMI extratort, hogy nincs rádugva a TV
- Miért nem jó a gyári analóg kimenet? A copfig.txt-ben is lehet javítani a minőségén. -
meridaharcos
senior tag
válasz
MaCS_70 #43523 üzenetére
Picit félreértitek.
Telefonon a wireguard telepítve van, azon érem el a pi-t. Böngészőben tudom konfigurálni, illetve androidos célalkalmazásokat is használok (Qbittorrent remote például).
Fizikailag kérdezem az elérést, amivel komfortos is lehetne. OMV-vel megosztom a meghajtót FTP-n, és ezt elérem egy fájlkezelővel ? Csak példa... Ti hogyan oldottátok meg ?? -
-
0519
senior tag
válasz
MaCS_70 #43379 üzenetére
Minden tudnivaló itt a hálózati megosztásról: [logout leírás cigam tollából]
Az fstab fájl segítségével érd el, hogy az új ssd-t is ugyanoda (ugyanabba a könyvtárba) mountolja fel a rendszer, mint a régi ssd-t.
-
majer_balint
tag
válasz
MaCS_70 #43359 üzenetére
És jó helyre van kötve minden a pi lapra ? Nem lehet, hogy itt van gond ?
Airedhyal:
Konyha melletti helyiségben van, de azért itt nincs 36 fokNo a cikkből akkor még pár infó:
ls -l /sys/bus/w1/devices eredménye:
összesen 0
lrwxrwxrwx 1 root root 0 jan 9 14:38 00-280000000000 -> ../../../devices/w1_bus_master1/00-280000000000
lrwxrwxrwx 1 root root 0 jan 9 14:38 00-a80000000000 -> ../../../devices/w1_bus_master1/00-a80000000000
lrwxrwxrwx 1 root root 0 jan 9 14:18 w1_bus_master1 -> ../../../devices/w1_bus_master1 -
-
sztanozs
veterán
válasz
MaCS_70 #43287 üzenetére
Vsz az történt, hogy az RPI-n is telepítve van az OpenVPN és annak konfigurációja (VPN IP tartomány) megegyezik a routeren futó OpenVPN IP tartományával.
Amikor a rpi csomagot kap ebből a tartományból a routeren keresztül, akkor nem "ugynazon a vonalon" - az alapértelmezett átjárón keresztül - akar válaszolni, hanem a routing table-ben bejegyzett virtuális adapteren keresztül. Ezért "nem felelt" a pingre és nem lehetett csatlakozni hozzá a VPN irányából. -
válasz
MaCS_70 #43287 üzenetére
Hogy hogyan került oda? Azt neked kell tudni, valószínűleg az általad említett VPN kliens hozta létre. Attól hogy a kliens nincs elindítva, még a "sallangjai" (tun0 interface) ott maradnak, és szerencsétlen esetben, ha azt az IP tartományt másra használnád, okozhat kavarodást.
Ez a tun0 egy virtuális hálókártya, aminek a segítségével egy "alagut"-at(közvetlen kapcsolatot) hozhatsz létre két távoli hálózat között. A VPN-ek is ezen az elven működnek:
A sudo ip link set dev tun0 down parancs pedig ezt a tun0 virtuális hálózati kártyát kapcsolja ki. Ha elindítanád a telepített VPN klienst, panaszkodni fog, hogy nem találja a tun0 interface-t.
Ezt az otthoni hálózatok topikban jobban el tudják mesélni a mesterek. Én csak ugatom a témát.
-
-
válasz
MaCS_70 #43268 üzenetére
Azt már bwin.party-nak írtam.
Esetleg próbáld meg a sudo parancsot elétenni(Ezzel egy magasabb szintű, az admin nevében kiadott parancs lesz belőle).
sudo ip addr del 10.8.0.0/24 dev tun0Esetleg az inaktiválása is segíthet. Ekkor nem törlöd, csak kikapcsolod:
sudo ip link set dev tun0 down
-
válasz
MaCS_70 #43266 üzenetére
Mi mondja ezt? A parancs amit kiadtál? A törlés után a csatlakozási kísérlet? ...
Értem hogy te látod, és tudod, de ha egy többszörösen bővített mondatban írnád le, akkor kontextusba kerülne, és más is jobban értené/tudná hogy mire vonatkozik.bwin.party
Olvasni való: [link]A többi rendszernél is ugyanúgy meg kell küzdeni az alapok megtanulásával. pl. itt lépésenként le van írva miket kell előtte megoldani, beüzemelni nextcloud szerver Raspberry-n való beüzemeléséhez. Ha jól tippelek a php8-al van problémád, ill. a nextcloudnak azzal, hogy a Raspberry Pi OS-ben alapból a 7.4.25 van.
-
-
válasz
MaCS_70 #43261 üzenetére
Biztos vagy ebben? Szerintem a címfordítást maga VPNserver (router) végzi, a belső hálózaton semmilyen konfiguráció, pl. vpn kliens telepítése nem szükséges.
Hogy ha a 10.8.0.0 tartományt használja a VPN szervered, akkor a tun0 interface-en próbál válaszolni, és nem a helyi hálón keresztül. Távolítsd el ezt a tun0-át:
ip addr del 10.8.0.0/24 dev tun0 -
-
-
válasz
MaCS_70 #43225 üzenetére
"Kívülről" próbálod a VPN kapcsolatot (pl.mobil adatkapcsolat), vagy a belső hálózatról csatlakozol a router "külső lábára"?
Amikor valódi külső kapcsolattal csatlakozol, akkor nézd meg a router beállításait. Milyen IP címet kap, milyen egyéb beállítások vonatkoznak rá. Egy próbát tegyél azzal a címtartományból rácsatlakozni arra a Pi-re. Így kiderülhet hogy a Pi blokkolja a kapcsolatot, vagy a routerben keresendő a hiba.
Mindég ugyanazzal az eszközzel próbálsz rácsatlakozni a VPN-re? Próbáltad másik eszközről? Nem lehet hogy a VPN kliens van elkonfigurálva? (Pl. tuti minden adatforgalmat a VPN kapcsolaton keresztül próbál intézni?)Most beugrott még1 dolog: Amit nem érsz el Pi, csak belső hálózatról. Annak mi az alapértelmezett átjárója? A VPN-es router?
-
-
-
-
-
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #40648 üzenetére
Ha exfatra vannak formattálva, akkor nem tudja bootolni. De mivel kb mindenki a gyári image kiírásával kezdni, amiben fat16 boot + fat32 rendszer partició van, ha jól sejtem, így ez kb lényegtelen.
#40647MaCS_70
ha jól sejtem az adatátvitel terén tudnak a lassabb módban kommunikálni, része az is az újabb specifikációnak. A régi olvasókkal az lehet a baj, hogy nem is tudnak szót érteni az új fajta kártyákkal.Vannak szép színes grafikonok az sd specifikációban, már v8 nál tart [link]
Szabványosan a 3.3v-os HighSpeed csak 25MB/s-t tud, de azért lehet mégis néhány kártya 35 meg 45 MB/s a táblázatban a wikin, mert úgy emlékszem, hogy túlhajtják a pi-ben 100MHz-re. De lehet opcionális már. De ez jóval régebben volt, amikor konkrét számokat írtak, azóta sokminden változhatott. Alapból azt hiszem valami biztonságos szinttel indít a boothoz (a régebbi piknél felolvassa a kártyáról a beégetettnél frisebb fw-t, majd átvált gyorsabb sebességre az új fw-vel). A wifi miatt lehet óvatosabbak lettek, mert az is sdio-val kapcsolódik a soc-ra.
-
-
válasz
MaCS_70 #40635 üzenetére
Nem a címzéssel van gond, hanem a vezérlővel, és a szabványokkal.
Az SD specifikációk szerint minden 32 GB-nál nagyobb SD kártya SDXC kártya, és azokat exFAT fájlrendszerre _kell_ formázni.
A Raspberry Pi GPU-ba épített és nem frissíthető rendszerbetöltője csak FAT fájlrendszerről képes olvasni, ezért nem képes az exFAT fájlrendszerről indítani a rendszert.
https://www.raspberrypi.org/documentation/installation/sdxc_formatting.md. -
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #40635 üzenetére
Érdekes felvetés. A megfejtés az lehet, hogy persze, ismeri az sdxc utasításkészletét a pi. Pláne azért, mert szoftveresen van megvalósítva a kártyavezérlés a videocore rendszeren.
Viszont elektronikailag csak az sdhc módjára képes, ezért csak az sdhc által definiált átviteli módokra tud váltani. Így tudja címezni a nagyobb kártyákat is, de sebességben a régi szinten ragadt.Amikor új soc-ot hoznak ki, akkor szokott a kezdeti hónapokban sok kompatibilitási gond lenni velük, amíg rá nem éreznek, hogy milyen paraméterezés mellett tudja stabilan kezelni az új soc a kártyákat.
Úgy emlékszem korábbi verziók kapcsán közzétett kommunikációik (github isuek)) kapcsán, hogy még csak nem is szabványos módon kommunikál a pi sd slotban. Valamelyik lassabb módot használják a szabványosnál magasabb órajelen, ami kb a az sdhc leggyorsabb módjával ekvivalens. Amíg keresték a stabil paramétereket (talán a pi3 kapcsán), addig kernel opciókkal felül lehetett bírálni az órajelet. Meg akkoriban váltottak linux oldalon is másik driverre. Manapság is biztosan állítható az órajel, csak nem érdemes piszkálni, mert már kiismerték és kimaxolták a leggyorsabb stabil értékekre.De egy jobb fajta usb3 kártyaolvasó köröket tud rá verni, mert az ismerheti az újabb uhci adatátviteli módokat is.
-
válasz
MaCS_70 #40591 üzenetére
A dolog úgy működik, hogy a Pi kártyaolvasója, csak a sima sd(hc) kártyákat kezeli. fix 3.3V-os tápot ad rá, és legfeljebb"High Speed" módban tudja kezelni a kártyát. A nagyobb sebességű kapcsolathoz kisebb tápfesz (1.8V), és más (25MHz helyett 100MHz) órajel szükséges. Amelyik sdxc "csak" UHS I az fizikailag beletehető (az UHS II, UHS III már plusz érintkezőket használ), de ha a memóriakártyába épített vezérlőchip/program nincs felkészítve arra, hogy visszafele kompatibilis üzemmódban működjön, akkor nem fog menni vele. Általában megy, de nem garantált: [link]
-
-
válasz
MaCS_70 #40468 üzenetére
A Kodi grafikus felülettel indul.
Még jó
Én a raspbian-ra gondoltam. Alapból van rajta gui?
Egyrészt nyitsz egy terminált, és kiadod a dmesg parancsot, másrészt vagy a kodi-n belül nézed meg a naplót, vagy $HOME/.kodi/kodi.log útvonalon.Biztos nem h.265 videók? Milyen konténerbe csomagolt videó? Ellenpróba más konténerbe/codec-el készült videókkal? Így lehetne szűkíteni, hogy a formátum, a codec vagy valami más a baja.
-
-
jézusom
addikt
válasz
MaCS_70 #40457 üzenetére
Nekem pi4 4GB-on se ment. Igaz én is applikációként tettem fel a kodit, de a menü is akadt, usb-ről egy BD film meg rendesen diavetÍtés volt. De többen csodálkoztak, hogy szÍdom a pi képességeit, szóval gyanÍtom valahogy meg lehet oldani. Próbálj ki egy coreelecet, az rendesen önálló os, droid boxon is úgy a jó.
-
janosibaja
őstag
válasz
MaCS_70 #40300 üzenetére
Én most ott tartok a küzdelemben, hogy Emby médiaszervert raktam a PC-re, s az otthoni ezetékes hálózaton lévő Pi 4-en már futó Libreelecre próbálok majd felrakni egy Emby klienst, hogy tudja olvasni a PC könyvtárában lévő médiafájlokat. A Pi Samsung tévét használja monitornak.
Eddig bíztatónak tűnik a szerver. Van ezzel a szerver-kliens megoldással tapasztalat? -
-
golya87
őstag
válasz
MaCS_70 #39282 üzenetére
Szerintem neki a Pi3-on van a szerver és a kliens is. A szervernek kb mindegy a formátum, ha a tuner tudja kezelni és nem kell transzkódolni. A kliensnek viszont tudnia kell (jelen esetben) a h265-öt. A Pi3 720p-ben még elbírta erőből a h265-öt, a Pi4 már hardveresen is és elvileg a LE-be is bele van már drótozva ennek a támogatása.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
MaCS_70 #38928 üzenetére
Nem lehet, hogy téged is a CEC szivat?
Pl 1. a TV alvásba megy és ezt "közli" a Pi-vel, ami erre kikapcsolja azt a HDMI-kimenetet
Pl 2. Bekapcsol a Pi, megkérdezi a TV-t "mi van veled": erre az, a CEC-en keresztül "ki vagyok kapcsolva" választ adja, erre a PI nem kapcsolja be azt a HDMI kimenetet -
zsolt_64
senior tag
válasz
MaCS_70 #36777 üzenetére
Hát először egy routeren volt, aztán áttettem a pi3+ , majd pi4 re. Minden esetben nas+torrent funkciót látott el, illetve pi_ken az oprendszer is rajta volt. Szóval nem volt megállás...
(magoson top 4000-en belül)
Származási helyét tekintve pedig egy notebookból "esett" ki, de újonnan.
most egy WD20SPZX-t nyúzok tesztben, aztán hétvégén Pi install. -
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #36758 üzenetére
ha jól sejtem az fstabban is kell megfelelő paraméter hozzá: discard
Plusz lehet, hogy más is, itt írnak több beállítást és ellenőrzést [link]btw, a pi4B v1.2 és v1.1 közti különbségről született egy blogpostot, elvileg a type-c csati kompatibilitását és sd kártya kezelést finomítja [link]
Bár az sd kártya kapcsán úgy tűnik csak arról van szó, hogy sokan leütötték az smd alkatrészt véletlenül a nyák széléről, ezért beljebb tették.
-
válasz
MaCS_70 #36723 üzenetére
adtam egy jelszót a Samba-felhasználónak
Hogyan?
Az smb v1-hez semmi köze nincs, sőt ajánlatos az smb.conf fájl [global] szekciójába a
protocol=SMB2
sort beírni, hogy véletlenül se használja a v1 verziót.zsolt_64
ha bekapcsolva hagyod az SMB1_et a windowson az semmi hátrányt nem jelent...
Szóval szerinted a nem a súlyos sebezhetőség miatt tiltotta le a Microsoft(lásd EternalBlue -»WannaCry, WannaMine, PetrWrap,... ), hanem hogy szivassa a felhasználókat.
Értem én hogy számodra ez érdektelen információ, de másokat erre bíztatni anélkül, hogy legalább a biztonsági kockázatát ne részleteznéd, gonosz dolog. -
zsolt_64
senior tag
válasz
MaCS_70 #36723 üzenetére
Jó kis kavarodás
Pont pár bejegyzéssel korábban korrigáltam azt az állításomat hogy az SMB1 kell a pi nas_hoz. Mondjuk nekem pont kellett a routeren levő nas_hoz (ezt ellenpróbával ellenőriztem).
Viszont én nem használok itthon jelszót...
Szerintem ha bekapcsolva hagyod az SMB1_et a windowson az semmi hátrányt nem jelent...
Ja és még egy kérdés: csináltál rebootokat ? -
Patice
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Jövedelem
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest