- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
birorichard
őstag
-
válasz
#24720640 #127356 üzenetére
Én nem fogok pl gt topikba menni mert nem játszom vele, nem az ém világom. De azért jó volt itt olvasni a tapasztalatokat.
Volt már hogy szamomra ismeretlen vagy érdektelen játékról beszélgettek itt akció vagy megjelenés kapcsán aminek az lett a vége hogy végül felkeltette az érdeklődésem majd megvettem és jót játszottam az adott jatékkal.
Szóval engem pl nem zavar mikor egy-egy játékot kicsit kitárgyalnak itt is. -
heihachi
addikt
válasz
#24720640 #127352 üzenetére
Szerintem meg itt a helye, ebben a topikban, PS4-es játék, úgyhogy abszolút témába vág, sokakat foglalkoztat, új megjelenés, nagy cím, egykor ez a cím egyet jelentett a Play Stationnel. Majd lecseng ez is, csak pár nap, akkor jöhetnek vissza a szarok a havi ingyenes játékok kommentek meg a szabad-e innen rendelni téma
Addig meg türelem.
-
marilllyo
veterán
válasz
#24720640 #127154 üzenetére
Jah úgy értem, hogy sztori után de még a challengek, core-ok stb. előtt. Igen. Utána meg ugye NG+ már alapból nálad van.
Hát a Heavy Rain platit azt irigylem. Még a Beyond is csak félig van meg...De nem tudnám egy füst alatt kimaxolni. Kell egy kis idő, hogy újra "érdekeljen" a sztori és végig akarjak menni rajta. Sajna azt is 3x kell végigfutni így.
-
marilllyo
veterán
válasz
#24720640 #127150 üzenetére
Hát ez függ attól is ugye, hogy ki milyen nehézségen kezdte. Ha megvan a csodaruha még normal-on is god mode ON-nal mész.
Egyébként is a játék legnagyobb gondja az, hogy könnyű.
Elvesztek anno a mentéseim platizás után uh. a DLC-s trófeák miatt át kellett futnom újra...2x. Szóval végigrohantam easy-n. Összeszedtem a csodaruhát, challengek, override core-ok, meg vadásztam ami kellhet. Aztán NG+-ban Ultra hard-on végigmentem.
Mindez 26 órámba telt. Alap és NG+végigjátszást egybe nézi a statisztika.
Jó tény ezen esetekben a mellékküldiket skippeltem teljesen. -
Bad Pritt
félisten
-
Madwe
nagyúr
válasz
#24720640 #126911 üzenetére
Azért ahoz képest, h 2 éve még millió körül volt az 55colos, ma pedig már 500alá is beles néha, sőt a 65ös is volt már 700 körül... Szóval ez már nincs a tömeges 300tól nagyon messze, max 1 év s ott lehet akár... de az általad írt 2-3 év alatt biztosan
mondjuk ameddig a samsung oled árban árul lcdket, addig nincs miről ebszélni
(#126912) Moby akkor te még nem láttál rendes hdr képet egy oleden
(#126913) Viper26 Én agyalok rajta, kérdés h ez lesz vagy PC2... idővel mindkettő meglesz, az biztos
g29es kormány már megvan, régi DFGT eladva -
tuki2200
senior tag
válasz
#24720640 #125471 üzenetére
Mondjuk ez pont nem zoli volt hanem a vekony hangu nyavogos gyerek, de , hogy a battlefield 1-et mikor bejelentettek ment a live es fujjoltak h az elso vilaghaboruba 1800-as evekben(!!!!) nem is voltak gepfegyverek es megint csak egy szar tortenelemhamisito jatek az nem velemeny, ezek szimplan ostobak...
-
ldave
félisten
válasz
#24720640 #125471 üzenetére
Hát izé, attól még hogy nincs rá képzés, még érhet hozzá valaki, ahogy attól még hogy valaki elvégzett egy filmkritikus képzést, lehet hogy nincs érzéke ahhoz, hogy azt a munkát elvégezze.
És egyértelmű, hogy minden teszt, bemutató, kritika egy vélemény a szerző saját nézpontjából és pont ez a lényeg. Találni egy pár olyan embert, akiknek a véleményében megbízol, mert esetleg közel áll a saját izlésedhez, hogy legközelebb, ha érdekel esetleg egy játék minősége, akkor az ő írásukhoz, videójukhoz bizalommal tudj fordulni.
-
A`rpi
addikt
válasz
#24720640 #125445 üzenetére
Ha visszanézed a listát láthatod hogy relatív kevés PS exkluzív játékot adott a SONY "ingyen" Plus szolgáltatással.
Nem is lenne ez túl logikus, hiszen ezeket a játékokat csak ezen a platformon érik el, és aki igazán vágyik egy egy ilyen címre az előbb vagy utóbb meg fogja vásárolni a játékszoftvert.
A multiplatform címek már más tészta, de itt sem fognak saját magnak deficitet csinálni presztízsből.
A játékot a SONY sem ingyen kapja (amit nekünk "ingyen ad"), és amúgy is miért adná ingen? ha az átlagos vásárlások után amúgy is befolyik hozzá sok jutalék, mivel biztosítja a szoftverkészítőknek a platformot (PS4.)
Most talán picit jobban pedáloz a SONY, de szerintem ez csak időleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest