- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mettek
addikt
válasz
Helmoras #165300 üzenetére
Az egy valóban jó fejes. Annak az alapja a Beyerdynamic t szériája, még a dizájnon is látszik ugye. Eleve ott kezdődik hogy bluetooth sose fog ugy szólni mint egy akár olcsó vezetékes. Nekem volt 100ezres sony BT fejesem és ment vissza a boltba...erről ennyit.
Szóval csakis vezetékes ha a minőség számít.Nem akarom beírni nekem milyen van pc-n ami ps-hez is jó mert akkor itt nekem esnek hogy az e-penisz megint.
De ami tuti jó fejes az Sennheiser hd598, Beyerdynamic t770 vagy t990, 32 ohmos verzióik illetve a Kingston Cloud fejhallgatók tényleg jók és olcsók. Ezek etalon fejesek ár érték áranyban. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Helmoras #159708 üzenetére
Annyiszor kibírtam, hogy nem vettem meg, amikor akciós volt, hogy most érzem nem fogom már
Nálam a Bloodborne az etalon, lehet változni fog. Meg ma jött meg a dobozos NieR is. Nem baj, a Pókember megjelenéséig meglesz a szórakozás
Ja és a Breath of the Wildot is folytatni kéne Switchen
-
-
prokxy
veterán
-
Bati0501
őstag
válasz
Helmoras #137813 üzenetére
Y átalakító akkor kell, ha két eszközt akarsz egyszerre használni.
Ha megfelelően állítod be (PS gomb megnyomásával jön elő a megfelelő menü), akkor a fejhallgatón fogod hallani a játék hangját.Játékokról pont ma is volt szó, keress rá, sok infót fogsz találni.
Nekem a GTS van meg, én ajánlom. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Helmoras #4503 üzenetére
Ha nem egyezik valamiről a véleményünk, akkor már kötekszem...értem. Látom a nekem címzett soraidat sikerült OFF-ba rakni, de számítógéped fejlesztési terveit nem...NA, ez a kötekedés! Mert olyat mondtam, ami nem tetszett, már kötekszem. Egészen addig "érdemi" a téma, amíg Te mondod, vagy amíg egyezik veled a véleményem...
-
-
haddent
addikt
válasz
Helmoras #4500 üzenetére
Nem kell tartani, nyilván úgy lövik be a grafikát, hogy alapból több lesz multiban
A "pc upgrade" mindig úgy indúl, hogy csak 40k egy VGA és kész aztán kiderül, hogy CPU limit +40k de akkor már más socket tehát alaplap csere +20k, na jó de akkor az 5 éves táp már nem biztos, hogy biztonságos ekkora fogyasztáshoz +15k.. Szóval szépen hangzik a fejleszhetőség, csak éppen kb. mindig egész belsőt cserélsz kis túlzással. (Vagy nincs értelme az egésznek) -
Madwe
nagyúr
-
zzola
titán
válasz
Helmoras #3251 üzenetére
Nem gyengébbek a játékosok. KB. 2 éve kezdtem el játszani PS3-on, kezdeti nehézségek után megtanultam irányítani kontrollerrel.
Pár hónapja áttértem PC-re, de nem úgy megy a kezelés, ahogy szeretném...
Mások évek óta űzik PC-n a játékot, velük szemben esélyem sincsen...
Így nem igazán élvezetes a játék...Ahogy feljebb is írták, a sok csaló miatt kiábrándító a játék...
-
Xirtam
veterán
válasz
Helmoras #1307 üzenetére
Amúgy nem mondd hülyeséget a srác. Amik kiszivárogtak gameplay videók azok vicc kategóriát súrolják. És már Forza-hoz vagy GT-hez hasonlítják. Jó vicc.
3 hét múlva lesz alkalmam kipróbálni személyesen. De több mint valószínű, hogy ugyan ezen a véleményen maradok . . .
-
Mrdevil
addikt
válasz
Helmoras #1285 üzenetére
Engem konzolon egyáltalán nem zavar a 30 fps, mert mindenkinek ennyi, semmi hátrányom nem származik belôle. Igazából nem is nagyon veszem észre, hogy most ez 30 és fú ez most milyen rossz/játszhatatlan. PC már teljesen más tészta, ott akár nagy hátrány is lehet mondjuk egy 100 fps-hez képest, ott nagyon zavaró a kis FPS szám. Ennyi, és semmi több....
-
idegen lény
addikt
válasz
Helmoras #1215 üzenetére
Mert már nem magyarul gondolkodunk. Ha netet vagy webet írtam volna, biztos nem akadsz föl a hálón, pedig ugyanazt jelenti.
Először minden furcsa, de amíg megértjük egymást, addig nincs gond. Ennél mondjuk sokkal magyartalanabb az email, de sajnos arra a mai napig sincs használható magyarítás, a sajátjaimat is beleszámítva.
-
fatallerror
addikt
válasz
Helmoras #1128 üzenetére
na igen de a szép új 60 dolláros kontrollert ne kelljen már ragasztózni.... de mondom ez megy ott is
de ha a fejlesztő kikapcsolhatja akkor addig bombázzuk a sony-t míg mi os szinten is megtehetjük ha nem használjuk épp a kamerát
én is most tweeteltem shuheinek
#1129) Def26:ez is is felmerült de ez kicsi tényező mert ez csak 1 alacsony fogyasztású led. nem fogyaszt többet mint az xbox kontrolleren az xbox gomb
-
fatallerror
addikt
válasz
Helmoras #1095 üzenetére
ha shuhei yoshida azt mondja h nem lehet akkor nem lehet
#1098) tDr1v3r: sokaknak öröm lenne de nem hiszem h lesz támogatás az egyenlő esélyek miatt részben, ps3-nál se sok játék támogatta...
én az utóbbi időben már mindent x360as kontrollerrel játszom az átszokás miatt, először rémálom volt de már megszoktam és tökjó kontrollerrel játszani
single playernél biztos h elég a kontrollerrel de lassabb tempójú multinál is még nagy fordulatos reflexlövést is tudtam csinálni (nyilván nem olyan pontosan mint a g9x-el pc-n). -
Def26
félisten
-
Xirtam
veterán
válasz
Helmoras #534 üzenetére
Kevesebb pálya, meg autó lesz benne. LITE verzió. Bár sokat nem veszítünk vele. Mert annyira nem lesz nagy eresztés mint először amit bemutattak.
DriveClub PS Plus Edition - csökkentett tartalommal a dobozos PS4 verzióhoz képest.
Playstation 4 exkluzív autóverseny lesz az Evolution Studios DriveClub című játéka. A szoftver - egyik - digitális verziója, a DriveClub PS Plus Edition a PS4-es PlayStation Plus előfizetéshez mellékelt ajándék játék lesz első körben, mely azonnal, a konzol megjelenésekor elérhetővé válik.
A DC Plus Edition nem egyezik majd meg 100%-osan a bolti, dobozos változattal. A hírek szerint a tartalom némileg kurtított, ami néhány kivágott kocsit és pályát jelent. A játékosok ugyanakkor azonnal versenybe szállhatnak, klubokat is alapíthatnak, a játékélmény semmiben sem csorbul, mindössze annyi kompromisszumot kell kötniük, hogy nem minden autóval indulhatnak minden helyszínen, minden lehetséges challenge-ben.
A DC Plus Edition előreláthatólag egy évig lesz ingyenes PS+-szal. Valószínűleg - bár erről még nincs hivatalos közlemény - a kivágott tartalmat később DLC-ként elérhetővé teszik.
-
rocket
nagyúr
válasz
Helmoras #486 üzenetére
27% AFA-t kihagytad a szamolasbol, persze van, hogy atcsusszan a vamon, de ezt elore nem lehet tudni.
Masfelol a garanciaval lehet gond, sajnos a Sony garanciaja Magyarorszagon nem igazan rugalmas, es nem varhato valtozas.Azt mondjuk nem ertem, hogy aki kiad ennyi penzt egy konzolra miert akar trukkozgetni ~10k-ert.
#487:Kicsit meg korai arakat megadni, mivan ha bedol a forint addig?
Persze valoszinuleg nem sok ember lesz aki emiatt lemondja az elorendeleset, de felesleges plusz munka lesz "smuzolni" a vevoknek telefonon/emailben, hogy bocsi -
Edgeri
senior tag
válasz
Helmoras #426 üzenetére
Arra céloztam, hogy én nem merném előre kijelenti, hogy vajon mennyibe fog fájni előre 1 havi PSN+ nálunk. Lásd HU PSN store árak vs. UK store árak. Egyébként meg nyilván ez lesz, ha tetszik, ha nem, de én ezt attól még inkorrektnek érzem, mert egy plusz fizetős szolgáltatást igénybe kell vegyek, amit kvázi már kifizettem a játék megvásárlásával.
-
Edgeri
senior tag
válasz
Helmoras #421 üzenetére
Ne próbáljunk még árat mondani előre, főleg mikor 1:1 arányokkal váltják az USD-t és az EUR-t. Bár ha a HUF-ot is így váltanák, akkor legyen
Én úgy gondolom, ha megvettem egy szoftveresen teljes értékű játékot, akkor ne kelljen egy multiért fizetnem, mert az nem egy DLC (ami jó, ha van, de ha nincs, az se korlátoz), hanem a szoftver része. Ez kicsit nekem olyan, mintha otthonra vennék egy italautomatát (a vételárába beleértve a italok árát is), majd még bele kellene dobálnom pénzt, hogy ki tudjak venni egy italt belőle és havonta jönne valaki aki elviszi a bedobott pénzt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest