- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
nimfas #275330 üzenetére
Kezdő konzolosként ne tegyél ilyet, ahhoz túl drága a kontroller.
Higgadtság, megfontoltság, türelem, gyakorlás.
Jó az a játék de nem éri meg kontroller nélkül. Úgy még nehezebb lenneraziel:
Én még ps+ korában szedtem le, 2 napja játszottam vele, akkor nem volt semmi ilyen. Holnap ránézek, hogy mizu van, de én 4 napja olyan rosszul lettem tőle, hogy 2x meggondolom a játék elindítását. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Egy PS4 slim-hez szerettem volna csatlakoztatni egy LG HXG1U2TGLC nevezetű külső HDD-t, de a PS4 kiírta, hogy nem támogatja, illetve valami 3.0-ás kellene.
Ez miért van? -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
El kezdett mászkálni DS4-en az analóg, mit lehet ezzel csinálni?
Néztem más kontrollert de már nagyon felment az ára, a csere viszont 1 darabért 4 ezer ft, ami kicsit sok lenne..
Lehet ezt cserélni otthon biztonságosan? -
vodrosjozsi
addikt
Úgy látom, hogy akkor a Miles nincs leértékelve.
Hát sajnálom -
vodrosjozsi
addikt
Van esély arra, hogy a Miles Morales le lesz értékelve holnaptól?
Nagyon nem gondolom, hogy megér 20 ezer ft-ot egy, a fejlesztők által dlc-nek tituált játék, de azért érdekelne -
vodrosjozsi
addikt
Melyik a legjobb oldal ahol használt játékokat lehet venni?
Volt egy, de természetesen már nem emlékszem rá. -
vodrosjozsi
addikt
Beszereztem egy ps vita-t.
4 évig amíg támogatva van a ps4 addig tök elég lesz.
Meguntam a telón a remote play-t rendesen na -
vodrosjozsi
addikt
válasz
vargalex #264516 üzenetére
Szerintem a framerate fontosabb.
Én pl azért nem fogok egyikre se váltani mert kevés a tárhely.
Őszintén, a ps4 slim-en nagyon irritál, hogy fent van 4 játék és nem tudok többet leszedni...
Mondjuk a fallen order-t le fogom törölni mert nagyon idegesít ez a prince of persia utánzat.És akkor egy fallen order ekézés:
Bakker, ha pop-ot akartam volna letölteni akkor arra ott a ps2 vagy egy pc, miért nem lehet egy normális star wars játékot csinálni?
Ez egy pop utánzat, semmi több és ez nagyon dühitő. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dawide@axele #264499 üzenetére
Áruló!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Carlos Padre #264443 üzenetére
De nem találja mobilneten ez a bajom..
Hogy tudom ezt kiküszöbölni? -
vodrosjozsi
addikt
Tessék mondani, valaki tudja, hogy kell remote play-en tolni mobilnetről? Mármint, hogy otthon van a ps4 és a telefonommal az irodából játszom?
-
vodrosjozsi
addikt
Tavaly óta húztam a szám a fallen order-re, mert nem nagyon értettem, hogy mi lehet ez 20 ezer ft felett, néztem gameplay-t ofc, de akkor se jött meg az inger.
Most, hogy az EA access-en is fent van leszedtem hátha nátha alapon. Most töltődik amíg nem vagyok otthon, nem tudom mit remélek. Az SW battlefront 2 story vonal se fogott meg, de ott legalább volt multi és jó kis karakterekkel lehetett harcba szállni.
A mai napig multizok vele amúgy. -
vodrosjozsi
addikt
Valami oknál fogva akartam a ps4-hez egy vita-t venni (ofc a távoli játék funkcióért
) de hát ez rohadtul nem fog összejönni...
40 ezer alatt nincs vita, miközben januárban még 25ért mentek kiváló minőségű konzolok.
Mi történt azóta???
A 40 is sok, de volt fent 80ért is, csak a konzol.. -
vodrosjozsi
addikt
Gecó de jó ez az avengers
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Az NBA 2K20-ban hol tudom meg, hogy hogy kell passzolni?
Mert az elején a training részén ilyen nem volt, később meg coptam csak vele. Van ilyen meccs előtti training vagy ilyesmi? -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok!
Van két kontrollerem.
Egyik nap nem akarta venni a töltést semelyik sem, még van benne szufla de már tényleg nem reagál a kábelre.
Amivel eddig próbálkoztam:
Adapterről tölteni, ps4-ről bekapcsolva, standby-on, reset gombot is nyomtam, másik usb-vel is de semmi. Viszont át akartam rakni usb csatlakozásra de akkor meg nem csatlakozik a konzolhoz, vagy akkor is meg kell nyomni a ps gombot a kontrolleren? Mert ugy se csatlakozik
Mit csináljak? Merítsem le teljesen? Félek, hogy ebből szervíz lesz -
vodrosjozsi
addikt
válasz
tothjozsi96 #231912 üzenetére
Érdekes, nekem a slim egyáltalán nem hangos, sőt.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Decemberben vettem észre, hogy amit tavaly ilyenkor megvettem Need for Speed Payback azt nem lehet elindítani ps4-en hibakóddal, hogy ellenőrizzem q store-ban, ott pedig újra kéne fizetnem
Na de a számla megvan még róla, küldjem el emailen a sony-nak? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
RangerFox #228763 üzenetére
Az se rossz szám azért.
Mindig elterel a a fővonal elől, engem nagyon nem érdekel a tűzoltók szerencsétlensége
Wesder: miii? 100 óra?
Az a baj, hogy az ilyen game-be béna is vagyok, mire megvan h mit hogyan kell csinálni már 5x meghaltam minimum.
Szóval nekem ez még + 1 óra. A riddle részt láttam youtube-on h 1-2 óra körül van, hát én annak az elejét 1 óra alatt végeztem ki .. siralmas -
vodrosjozsi
addikt
Még augusztusban letöltöttem a batman-t, nem nagyon jött be akkor, most újra előszedtem és basszus 3 órát már beleöltem és még csak 15%-nál tartok.
Tényleg ilyen hosszú ez a játék? -
vodrosjozsi
addikt
Ma fel akartam menni a batman:akham knight-ra amit ps plus előfizetés alatt szedtem le de most nem tudok játszani mert ps plus előfizetésem nincs. Bezzeg a need for speed az megy, .eg a burnout
ez miért van?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Carlos Padre #219197 üzenetére
Origo?
Tényleg? -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Honnan tudok venni normális áron kontrollert?
Lehet külföldi is akár csak november 10-ig jöjjön meg.
Néztem amazonon [link] ezt de nem tudom mennyire lenne jó. -
vodrosjozsi
addikt
A remote play mennyire megy nektek?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Lackooo84 #215442 üzenetére
Max ami szaggatott az a need for speed valamelyik része..
Nem is nagyon vettem eddig játékokat (SW:BF2, Spiderman, új Need for Speed), az ea access le van töltve, onnan ami fent van az nem szaggatott. Kipróbáltam a Call of Duty-t, az se szaggatott, szal nem értem mi szaggathatna. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Lifer092 #215440 üzenetére
Akkor meg pont elég a slim.
50-60 körül vannak garisak, megéri azt venni.
Nekem is fullHD tv-m van, nem is nagyon akarok mást. Amíg ez az LG működik addig nem váltanék.
Wesder: az biztos. Ha most kéne tv-t vennem nem is gondolkoznék, venném az első 4k tv-t de amíg kiszolgál a mostani..
Tök felesleges váltani rá szvsz. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215418 üzenetére
Igen
lehet h bug, én addig kihasználom amíg lehet
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215410 üzenetére
Igen de legalább könnyebb mint multiban. Itt kb meg se haltam és fejlődtem mint állat
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215398 üzenetére
Nekem tetszik az instant action rész, végre lehet net nélkül normálisan játszani, remélem lehozzák majd a heroes and villains-t is egyszer.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Carlos Padre #215391 üzenetére
Ma jött ki a frissítés
-
vodrosjozsi
addikt
Na milyen az új Star Wars BF2 frissítés?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215153 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight #215144 üzenetére
Te hogy tudtál azzal játszani?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Carlos Padre #214002 üzenetére
Általánosságban
-
vodrosjozsi
addikt
Van valakinek itt Sony telefonja?
Megy rajta a remote play? -
vodrosjozsi
addikt
Valaki meg tud dobni egy ilyen kóddal COD-hoz? :)
-
vodrosjozsi
addikt
Jött egy email, hogy fent van access-en a fifa 20, felmegyek de nincs fent, emailen felmegyek a link-re de a 19-es verzióhoz dob.
Most akkor mivan? -
vodrosjozsi
addikt
Végre egy kicsit fejlődtem.
Eleinte utáltam a játékot mert krva sok profi van és én meg nagyon béna vagyok benne. Bevallom pc-n kezdtem még anno a Modern Warfare-al (nem mentség akar lenni) és ott is elég gyenge voltam. De most elég volt kb 15 óra 4 nap alatt és zsinórban 3-1 között vagyok. Igaz, csak a hero fight rész megy még de na, ez is haladásés hát jobban szeretek fénykardozni mint lövöldözni a kis szrkra.
Játszik még valaki innen a Star Wars-al? Nem lehet valahogy haverokkal játszani online? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
l.skywalker #213434 üzenetére
Hogy lehet erre a bétára jelentkezni??
-
vodrosjozsi
addikt
Nektek kéne, ti vagytok itt a császárok császárjai.
Akarom mondani az öregfiúk
Azért nem akarom letölteni egyiket se kipróbálás céljából mert 500gb-os slim-em van, tele need for speed; spiderman; bf2; batman játékokkal és van 50 gb szabad hely. Ja meg 30mb-os netem ami nem 1 óra alatt szed le 20gigátde köszi mindenkinek, akkor az V-t kerülöm.
-
vodrosjozsi
addikt
Szerintetek melyik Battlefield verziót érdemes letölteni EA access-en keresztül?
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Augusztusban vettem 1 hónapra ps plus-t meg ugyanennyire egy ea access-t is.
Most próbálok belerázódni a SW:BF2-be multi fronton, és az első 2 óra nagyon nehezen telt.
Aztán a következő nap jobban ment de ez basszus idegörlő, hogy kb azt érzem, hogy rajtam megy el a győzelemmit lehet ez ellen tenni? Mennyit kell játszani ahhoz, hogy legalább ne haljak meg az első 10 percben?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Carlos Padre #198824 üzenetére
Ma akartam újabban írni a ps4 játékok miatt és erre TheVR meg ilyen konzolvilág ricsi a téma.
Ejj gyerekek ezt azért ne
Akinek van/volt ps3 és játszott a Lego star wars szériával az mit gondol a játékról?
Tök jó ez a splitscreen megoldás, nem tudom, hogy ez ilyen lenne ps4-en is. Lehet megvenném de csak akkor ha ps4-en többen is lehet játszani vele. -
vodrosjozsi
addikt
Megvan valakinek a naruto ultimate ninja storm 4? Milyen a játék?
-
vodrosjozsi
addikt
Na ez a cod blackout nagyon gáz..
-
vodrosjozsi
addikt
Ez a steep gyakorlatilag egy snowboardos játék, igaz?
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
A ps plus előfizu akció 19-én jár le a neten leírtak szerint a konzolon keresztül de most jött egy mail, hogy 18-án. Akkor most mivan? -
vodrosjozsi
addikt
Kajak nem lehet multizni sw battlefront 2-ben ps4 előfizu nélkül?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
SH4D0W2011 #176926 üzenetére
Én is láttam
nem erre irányult a kérdés. Amikor a játékra rámegyek akkor ugye kiírja, hogy 13.490ft és mellette a PS Plus lehetőség is ott van és írja h fizessek elő mert akkor tudok játszani vele. Ez mit is jelent pontosan? Olcsóbb előfizuval?
-
vodrosjozsi
addikt
Most psn-en be lehet húzni olcsóbban a battlefrontot?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
balinthun #176717 üzenetére
Valami eszméletlen pedig csak 30%nál tartok. Fura egy játék, nagy kedvenc lett. Nekem 3 évvel ezelőttig volt ps2-m, azon volt a spiderman 2, na az katasztrófa volt
féltem h ilyen lesz ez is de basszus rohadt jó lett! Első ps4-em, első játék rá, hááát.. ja.
Más:
Van valamilyen tippetek, hogy milyen játékokat vegyek ps4-re?
Régen need for speed-en éltem, meg prince of persia-n, és szívesen megvenném az új nfs részeket. Szóval a kérdés fennáll, milyen játékokat vegyek ha a fentiekkel van tapasztalatom?
Battlefront 2 már tervben van -
vodrosjozsi
addikt
Na csütörtökön át is veszem a ps-t a posta ponton. Nagyon jó ez ennyiért, remélem azért nem csak 2 évig kapunk új játékokat hozzá
-
vodrosjozsi
addikt
Amúgy slim-be lehet cserélni a hdd-t?
-
vodrosjozsi
addikt
A ps slim mennyire hajlamos összeszarni magát?
Elég 500gb tárhely pár játéknak? Spiderman, need for speed, cod
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest