Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
mettek #259190 üzenetére
A The Last of Us Part 2-őt végül nem húzta le. Előtte csinált egy foshullám meglovagló videót a leak-ek miatt.
BTW:
Amúgy én sem érzem katasztrófának ezt az Avengers játékot. Már írtam róla egy hosszabb véleményt és azt továbbra is tartom.
Jobban örültem volna, ha teljesen sztori központúra csinálják, de én így is jól elvagyok vele. PS4 Pro-n nagy gond nincs a teljesítménnyel sem. Ráadásul egyre jobban bejön már a Vasemberrel való harc is miután kioldottam a lézeres heavy támadást. Látványos és hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest