- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
xkoti #195045 üzenetére
Igazad van
egy kicsit pihenőpályára teszem mert így sok volt egy huzamban (főleg hogy annyira nem is jött át), de valószínűleg még teszek vele egy próbát.
Az a gáz egyébként hogy úgy érzem valami felett elsiklok, amit ha észrevennék nekem is átjönne a játék
általában amik ennyire felkapottak nekem is adni szokták, vagy legalább elvagyok velük.
-
sp8787
addikt
válasz
xkoti #194963 üzenetére
A Dunkey-e jobb sztem: Sekiro : Dunkey Dies 489 Times
-
hombre[EU]
veterán
válasz
xkoti #192468 üzenetére
Nekem más jött le abból a patentból. Személyre szabja a felhasználói felülete(UI) rendszerben/játékban és a te szokásaid alapján "állítja be" a játékot. Meglovagoltátok a difficulty részt (szabadon állítható maradna minden), de pl. invert axis,feliratozás,audio&video beállításokat magától elvégezné a rendszer, ez volna a lényeg. Ha Te R1-gyel lōsz minden játékban akkor alapértelmezett lesz a jövōben és nem kell mászkálni a menükben. Komfort
Szerk.: Nincs garancia,hogy ebbōl valami lesz, csak levédették -
30z.Samu
félisten
válasz
xkoti #192468 üzenetére
Szerintem ebből nem lesz semmi, ha ne adj Isten benne is lesz ezt a funkciót fogom kikapcsolni elsőnek. Hol a kihívás abban, ha a konzol csinálja meg helyettem a dolgokat? Szépen megszenvedek vele, anyázok egy sort, de utána verhetem a mellem féltéglával hogy én csináltam meg.
-
törölt tag
válasz
xkoti #192194 üzenetére
Hangprojektorral kapcsolatban inkább a hangprojektor topikot keresd.
Amúgy inkább sztereó hangszórókat szoktak ajánlani, ha az ember nem akarja a fél életét elkölteni hangrendszerre. Hangprojektor meg kifejezetten nem ajánlott, persze ha kevés a hely a szükség nagy úr.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
xkoti #191827 üzenetére
"A telefont nem 6 évre veszed mert olyan ütemben fejlődik hogy elavul"
Nem feltétlenül, simán ki lehet húzni 5-6 évet egy telóval, nekem 5 éves az Xperia Z2-m, a mai napig teljesen rendben van. Mondjuk egy telefonnal eleve nem sok mindent lehet csinálni, de amire kell arra még mindig bőven elég. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
xkoti #190314 üzenetére
Igen , bele értem azt is.
RangerFox: kérdésére kérdéssel válaszolok : szerinted mitől AC egy AC játék? Mert attól biztos nem ami az Origins és Od. részbe van ...
(Igen , nekem marhára nem tetszik az a két játék , ennek ellenére nem xarozom , mint itt pár napja volt a fórumon , szimplán semmi köze az AC előző játékokhoz és névhez de maga a játék ettől még jó lehet annak akinek tetszik)
-
törölt tag
válasz
xkoti #188541 üzenetére
Én a Metrokat anno a Falloutokkal S.T.A.L.K.E.R pótlásnak kezdtem el játszani.
Ugyan különböznek de ennek ellenére ugye sok a közös vonás bennük.
A metro 2033 és Last Light nem alkottak bennem maradandót.
Jók voltak de nem volt az a húh érzés sohasem közben.
A Fallout 3,4 na az már más dió rengeteg órát belenyomtam mindkettőbe.
Imádok barangolni,loot olni,felfedezni,kraftolni.
Majd közben megérkezett ez az Exodus és azt kell mondjam h ugyan jön majd valamikor új Stalker de most a Metro nagyon feltolta azt a szintet amit annak majd meg kell ütnie ebben a műfajban.
(Persze majd megveszem akármilyen is lesz day 1 ,mert csak Stalker)
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
xkoti #186982 üzenetére
Most lehet, hogy a PS ellen fogok "szólni", de ez csak szubjektív vélemény. Az nálam is megvolt, hogy nagyon rég játszottam ilyen igényes story játékokkal, mint amiket a Sony kidobott a gépre. Oké, végigtoltam őket, tényleg rohadt jók. És aztán? Utána mivel játsszunk? Mivel nem dobnak meg minket olyan sűrűn exkluzív címekkel (sajnos) így kénytelenek vagyunk mi is multiplatform játékokkal játszani, amikkel a PC-sek vagy éppen a boxosok játszanak. Azt aláírom hogy vannak nagyon igényes exkluzív címek PS-en, de jó részében multiplatform címekkel toljuk mi is.
-
válasz
xkoti #186766 üzenetére
A szóban forgó konzol már másnál van, nyilván inicializálva lett és az új tulaj a saját fiókjával bejelentkezve használja. Vagyis Adam_Shepard account-ja már nem elérhető rajta, és ilyenformán a primary állapotot sem fogja tudni az új tulaj megszüntetni. Ahhoz előbb újra be kellene jelentkeznie rajta, de nyilván idegenekre senki sem bízza a PSN profiljának az adatait.
-
mike1334
veterán
válasz
xkoti #186199 üzenetére
Ratchetnek túl vagyok a felén (kellett egy rövid puffer játék év végén a Witcher 3 + 1. dlc és a 2. dlc közzé, mert két hétig nem voltam gép közelében és nem akartam félbehagyni a Blood and Wine-t), de annyira nem vonz, hogy folytassam. Aranyos meg jópofa, csak most nincs hangulatom hozzá.
-
malystryx
senior tag
válasz
xkoti #185667 üzenetére
Én is így gondolom srácok, én sem szívesen válok meg a Pro-tól, de ha megoldják a kompatibilitás kérdését, és lesz becserélhetési lehetőség, akkor simán veszem az új konzolt.
A For Honor-nak meg nagyon örülök, pc-n is a megjelenés utáni napon megvettem, a season pass-t is utána nem sokkal, a Marching Fire-t is, de egyelőre a legújabb DLC-t hanyagolom. Rengeteg probléma van a kapcsolatokkal, és szinte már be sem léptem vagy 4 hónapja. Bízom benne hogy konzolon sokkal jobb lesz a játékélmény, már alig várom. Ez az egyik legjobb amit adhattak
Más. Ha esetleg még idén megjelenne a Ubi hajós alkotása a Skull & Bones, lesz olyan közületek akit érdekelni fog? Ez nagy dilemma lesz, hogy itt vegyem meg vagy pc-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest