- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BoneDragon #275226 üzenetére
Én is max annyit tudok csinálni amit te is megtehetsz, hogy az árukeresőn kiválasztod a legolcsóbb noname-met. Aztán vagy jó lesz hozzá, vagy nem. De talán jobban jársz ha valami kicsit márkásabbat nézel, és rákeresel a tapasztalatokra, hogy működik-e. Azt meg tudom mondani biztosra, hogy nem csak a Sony-s jó hozzá, mert nálam remekül működik anélkül is.
-
válasz
BoneDragon #275213 üzenetére
Nekem ami a notimban van AX200-as Wi-Fi kártya és abban egy 5.0-s Bluetooth, azzal teljesen jól és stabilan működik a DS4 kontroller. Gondolom pl. egy Asus BT500 az jó lenne hozzá, de ez csak egy tipp, azzal nem próbáltam.
-
ldave
félisten
válasz
BoneDragon #258877 üzenetére
Látom a viccem elment melletted...
-
cyberkind
félisten
válasz
BoneDragon #258868 üzenetére
Kinek mi a minőség, nekem a Sony exkluzívoktól indul, amihez így nagy hirtelen odamerem tenni a CDPR és a R* játékokat. Jöhet még emellé pár Bethesda cím, mondjuk inkább a TES 5, vagy a Fallout 3-NV-4. Régebbről nem akarok írni játékokat, de nekem sehogy se áll össze a több száz amit te írsz, nyilván ez is stílus, amiről nem sok értelme van vitatkozni.
Mindenesetre, nem az én irányom a sok multis szar, meg az agyatlan lövölde, így rettenetesen kevés az, amivel tényleg tudok játszani több 10, vagy 100 órát.
-
Mike
veterán
válasz
kezdd sorolni, plusz akkor minek vagy itt? vegyél pc-t aztán élvezd a minőségi játékaidat
-
TCr
veterán
válasz
Írhatnál párat, tényleg érdekel. Nagyon rég játszottam PC-n, nem követem már.
-
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #254343 üzenetére
Félrenyeltem a nyálam ettől!
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #254343 üzenetére
Loooool
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #253236 üzenetére
Ez biztató, sikerült rögzíteniük pár másodperc gameplay-t, amikor a karakter nem zuhan be a pálya alá. Haladunk..
-
Szabi®
addikt
válasz
Én ezt már nem élvezném így remasteredelve.Ennek akkor 2003 nyarán megvolt számomra a feelingje.Azt már vissza nem hozza .
De pont láttam az nvidia is csinált a Quake 2-ből egy Ray trancig demót,már nagyon nem lenne meg a hangulata azzal a látvánnyal.
Az ott és akkor büntetett 97-ben. -
cyberkind
félisten
válasz
Kérdés mennyit sikerül ebből megőrizniük a végleges játékba, mert egyébként brutál szép és hangulatos(nak tűnik).
-
Zoleee83
addikt
válasz
BoneDragon #251236 üzenetére
Pedig igaza van!
Van saját topicja a játéknak, lehet menni oda kibeszélni, pont erre van.
Ezerszer kértük már!
Ráadásul mobilon a spoiler sz@rt se ér, de mégcsak nem is használják... -
RangerFox
veterán
válasz
BoneDragon #250144 üzenetére
Nyomott áron, 49$-ért lesz majd megvásárolható.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vajon milyen várakozások előzhették meg a játékot?
Én sw fan vagyok, de a pulzusom előtte sem emelkedett meg kettővel, most meg még a trailer sem nagyon izgat.
Most vagy öregszem, vagy a Disney-EA duó is tett ehhez egy kicsit.
Egyébként helyeselveve fentihez, egy ow sw-től lematériáznám a bokámat. -
.LnB
titán
válasz
Még nem tudtam megnézni a trailert, de ez "jól hanzik".
-
ldave
félisten
válasz
BoneDragon #249869 üzenetére
Azért a C&C/Red Alert Remastered megmutatta, hogy tud az EA, ha akar.
-
Frod
addikt
válasz
BoneDragon #249214 üzenetére
+1
a cg tréler jópofa volt, aztán amikor már láttunk játékmenetet akkor kb el lehetett ezt könyvelni. -
Zoleee83
addikt
válasz
BoneDragon #246402 üzenetére
"Az ilyen fos kiadó megérdemelné, hogy csődbe menjen."
Én meg az ilyen kommentek alapján mindig azt gondolom, az ilyen játékos megérdemelné, hogy soha többé ne kapjon játékot. Nem kötelező játszani vele gondolom. -
keIdor
titán
válasz
BoneDragon #246402 üzenetére
Cash grab.
-
FunPro
őstag
válasz
BoneDragon #246300 üzenetére
Én komolyan azt hittem, hogy a jobb oldali a remastered.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
BoneDragon #246300 üzenetére
Belecsapott a villám és a nyaklánc beleégett a bőrébe?
-
Zoleee83
addikt
válasz
BoneDragon #246201 üzenetére
Mondjuk úgy mindenben? Maga az ipari forradalom hangulata, a lore, a környezet, egyszóval minden. Még a Jack-es DLC is sokkal izgalmasabb volt mint az Origins bármelyik része...
Végigszenvedtem platinára az Originst, de rettenetesen untam, ráadásul csúnya is volt az RDR2 után, a lovaglás meg teljességgel nevetséges ahhoz képest.
Az Odyssey-t meg sem vettem, remélem csináltak egy "normális" történetet a Vallhalához, mert ez tömény unalom lesz anélkül. SZERINTEM. -
Szabi®
addikt
válasz
BoneDragon #246201 üzenetére
Ahha abban....Lottózni nem szoktál ?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BoneDragon #246028 üzenetére
De pontosan erre
egy gépbōl inkább hozzanak ki mindent,minthogy benne hagynak 30-40%-ot
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #246028 üzenetére
De a Last of US 2-nek sem.
-
Szabi®
addikt
válasz
BoneDragon #245498 üzenetére
Pont ezt véleményeztem a PS5 topikba,az első két évben még biztos nem lesz semmi ütős.Aztán jön majd a fél generáció,addigra meg ugye a jobb minőségű játékok.
-
Batyops
aktív tag
válasz
BoneDragon #245498 üzenetére
Hát nem tudom majd meglátjuk. Mindenesetre a Sony saját studiói biztos durva látványt kihoznak majd a gépből.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BoneDragon #245464 üzenetére
Elég sz*r,mert a mém hibásan van használva...a userek pontoznak
Akkor lenne helyes, ha pl. egy Sony rendezvényen egy Sony játék kapna díjat...szóval ez egy harmatgyenge 1/10next please
-
válasz
BoneDragon #245464 üzenetére
Az öt csillagban nincs semmi meglepő, már a múltkor kitárgyaltuk. Csak az tudja értékelni aki konkrétan elő is rendelte, viszont nyilván csak az rendeli elő aki hiszi, hogy kiváló játék lesz. Az értékelések mennyisége az ami esetleg mond valamit.
-
FunPro
őstag
válasz
BoneDragon #244895 üzenetére
SPOILER
Igazából nem olyan nehéz a dolog, ha sikerül lekövetni. Bár már annyira én sem emlékszem, de valahogy így van a sztori (aztán lehet én értettem félre valamit):
Kezdetnek ugye azt tudni kell, hogy az ilyen pszichotikus hülyeségek öröklődhetnek és nem egészen fiatal korban jelentkeznek a tünetek.
Szóval senua anyja mentális beteg volt, de abban az időben ugye ezt az emberek nem tudták, így ráfogták, hogy megszállta a gonosz (nagyjából). Az apja kinyírta az anyját, senuából pedig megpróbálta "kiölni" a gonoszt mindenféle neveléssel (mondák, mitológia), amikor még csak számítani lehetett arra, hogy benne is "megjelenik a gonosz". Ebből később senuának elege lett (meg a mentális állapota is egyre romlott) meglógott az apjától (de lehet meg is ölte, erre most nem emlékszem), és összejött emberünkkel (akinek a fejit végig cincálja, és talán még józan elmével gyerekként ismerte meg). Aztán a faluban kitörhetett valami járvány (vagy valamilyen katasztrófa) amiért ugye a "hibbant leányzót" kezdték okolni, és meg akarták ölni. Emberünk megpróbálta megvédeni de őt megölik (aztán lehet senua öli meg őt is valamiért, erre már nem emlékszem). De itt ugye már teljesen be van csavarodva, hallucinációk, tévképzetek, hangok a fejében, stb.
Szóval ezért írtam, hogy nincs vége, mert történet sincs. Senua fejében vagyunk, ahol már csak az események kivetüléseit tapasztaljuk. Aztán itt már lehet találgatni, hogy senua is halott vagy nem, vagy mi van vele...
-
FunPro
őstag
válasz
BoneDragon #244881 üzenetére
Én nem mondanám happy ending-nek. Vagyis semmilyen endingnek nem mondanám, hiszen igazából a játékban nincs történet, ami le tudna záródni. Feltéve ha sikerül kikövetkeztetned (megértened) a játékból hogy minek is vagy igazából a tanúja.
Ja, meg ez a játék jó minőségű füles nélkül élvezhetetlen, vagyis inkább teljesen más lesz anélkül a játék, elveszi a játék minimum 50%-át.
SPOILER LEHET
Igazából azt a legnehezebb eldönteni, hogy most a főhősünk most milyen mentális zavarban szenved. -
Szabi®
addikt
válasz
BoneDragon #244881 üzenetére
-
válasz
BoneDragon #243914 üzenetére
ez most ütött, pont most játszom másodjára a gowot és hallom Kratos hangján
-
válasz
BoneDragon #243914 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
BoneDragon #243858 üzenetére
Nem a fanok kárognak.
-
keIdor
titán
válasz
BoneDragon #243858 üzenetére
Elküldtem priviben.
Nagyon sokan ebben lehetőséget látnak, már csak azért is kíváncsi leszek a fogadtatására júniusban. -
válasz
BoneDragon #237879 üzenetére
Tegnap a Division szerverek is érdekesek voltak este, többet láttam öcsémet helyben futni mint normálisan
Ingame party chat meg használhatatlan volt.
-
válasz
BoneDragon #237300 üzenetére
Az E3-at leszarom, de a feleségem még 1 hónapig kórházban lesz és látogatási tilalom van
-
markknight
veterán
válasz
Elég durva, jövőhéttől én is meg az egész team home office lesz, pedig itt még messze a pánik.
-
törölt tag
válasz
Semmi nevetséges nincs benne, nagyon is helyes lépés. Kaliforniában elég komoly a járványügyi helyzet, egy ilyen, több ezer embert egy időben hosztoló esemény durva veszélyforrás a vírus mértéktelen terjedésére.
-
Deck
titán
válasz
Neked az, annak aki kinn lenne nem az.
-
sp8787
addikt
válasz
BoneDragon #236742 üzenetére
Sry ,hogy nem a f*sch renboszidzs temaban postoltam.
Annak tenyleg tobb "ertelme" lenne. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
BoneDragon #236232 üzenetére
+1 amúgy 17 óra alatt.
-
Xaels
félisten
válasz
[link] én igen. Szerintem is nagyon jó lett.
-
Wesder
titán
válasz
Az első rész a folytatàs.
-
F-ECT$
titán
válasz
BoneDragon #236033 üzenetére
Inkább 1 jó és 1 fos, mint 2 középszar.
-
Steve1207
veterán
válasz
BoneDragon #235363 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
BoneDragon #235217 üzenetére
Lassan jön a második rész
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon #235213 üzenetére
3-4 ezer óra?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BoneDragon #234449 üzenetére
Meh. A ps3 baba viszi a pálmát
-
Mike
veterán
válasz
BoneDragon #233958 üzenetére
már a 80as években is ezt mondták
sőt szerintem már a görögök is -
consono
nagyúr
válasz
BoneDragon #233958 üzenetére
Minket is ők basztak el
Felnőtt fejjel még játszunk, meg ismeretlenekkel beszélgetünk valami "Internete"-en...
-
Baltincs
tag
válasz
BoneDragon #233843 üzenetére
Hát nálunk csak annyit mondott amikor egyszer meg mertem kérdezni később, hogy játszunk-e picit vele, hogy épp elég stresszes tud néha lenni egy nap is, nem akar még egy játékra is ennyire rástresszelni. Úgyhogy elfogadtam, aztán néha ha haver átjön vele ökörködünk picit.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #233363 üzenetére
Nem állítom, hogy hibátlan a játék, mert közel sem az, Nekem sem tetszik minden, ami benne van. Fanboy szemszögből is csak félig meddig tudom nézni, tekintve hogy a FighterZ előtt a Burst Limit volt, ami megfogott. a Xenoverse egyáltalán nem tetszik. Illetve van Switch-re és PC-re az a másik DB játék, de azt sem tartom egy nagy eresztésnek. Szóval nem feltétlen ugrok mindenre, ami Dragon Ball, először a Kakarot sem érdekelt, később döntöttem az előrendelés mellett és azt kell hogy mondjam nem bántam meg. Mint korábban írtam nem egy hibátlan játék, vannak benne dolgok, amik kb csak arra jók, hogy tedd bele a játékidőt. De a fő story része szerintem elég jól meg lett csinálva.
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #233363 üzenetére
Ez ilyen, ha fan vagy, oda meg vissza leszel tőle, de amúgy meg simàm mondhatja azt az àtlag hogy kuka. Én 60+ óràval meg ezrezve azt mondom hogy megérte.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #233360 üzenetére
Nem azért, hogy védjem a játékot, mert szubjektív, hogy kinek mi tetszik és mi nem. De azért elég érdekes, hogy a fikázók viszonylag sűrűn hozzák fel a játékot kb a semmiből, hogy lehessen fikázni, míg akiknek tetszik, azok csendben el vannak és tolják ezerrel.
-
válasz
BoneDragon #233079 üzenetére
Sosem értem amúgy, hogy valaki vesz egy konzolt és csak fifázik rajta.
-
Zoleee83
addikt
válasz
BoneDragon #233079 üzenetére
Pedig rohadt idegesítő a csávó, főleg fülessel nézve...
A játékok viszont tényleg kritikán aluliak -
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #232583 üzenetére
Jó hàt én tudom hogy szarazikszboksz. Akkor legyen csak 30 hogy megnyugodjàl.
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #232581 üzenetére
Nem adtàk volna ki, ez csak ködös talàlgatàs. Lehet az a 42milla 30 is, de akàr 50-60 is.
-
hitchins
őstag
válasz
BoneDragon #232574 üzenetére
Erdekes en valamiert abban a hitben voltam hogy a x360 lenyomta a ps3-at.
Szepen behozta a a hatranyt. Pedig sztem a 360 sokkal jobb gep volt mint a ps3. -
Def26
félisten
válasz
BoneDragon #232574 üzenetére
az igen. switch beelőzte a boxot?
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #231991 üzenetére
Nem a zsömle kicsi...:-D
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #232020 üzenetére
Sajnos nem Fighterz szintű a grafika, de az UE4 így is szépen muzsikál. Szerintem összességében jól néz ki a játék, de nem olyan, mint a Fighterz-nek, ez tény. Bár OW játék, szóval talán megbocsájtható ez a "bűn". A robotokat még nem unom, loot-nak fogom fel őket. Egyébként ha gyorsan repülsz A-ból B-be, akkor nem kell harcolni velük, nem tudnak utolérni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-
törölt tag
válasz
Csak úgy 2 hónapos hír
-
Mike
veterán
válasz
BoneDragon #231542 üzenetére
Én már láttam :)
A netes idők előtt nem volt olyan könnyű a javitgatas mint manapság.Jaja, eltunik, azok el. Van olyan bug amit pl a Rockstar egy éve javít, pedig az se kicsi cég
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon #231542 üzenetére
"es par nap alatt legalabb eltunik a sok megmondo ember."
Witchert nem pár nap alatt javították emlékeim szerint. (Sőt volt olyan patch amitől csak rosszabb lett)
Ez nem szánalmasság kérdése, jogosan vannak a népek felháborodva, mert itt nem 1-2 hónapos halasztásról van szó, hanem majdnem fél évről. Közben meg arról megy a disurzus felőlük, hogy amúgy a játék végigjátszható és minden ok vele.
Amúgy Cifu jól leírta a topikjában a lényeget:
-
Mike
veterán
válasz
BoneDragon #230473 üzenetére
nem a legnehezebb fokozaton játszottam és nekem tetszett
a grafikával se volt bajom
egy volt vicces, hogy az ellenfeleknek területük van. 1 méterről ordibáltak hogy válogatott kínok között fogok meghalni :)
de végigjátszottam, sőt összes skill, láda stb megvan
a storyval se volt bajom
az ugrálással se
pedig nem vagyok elvakult sw fan
szerencse hogy előrendeltem
titeket olvasva ki se probáltam volna -
Moby
veterán
válasz
BoneDragon #230473 üzenetére
Én nem a legnehezebb fokozaton játszottam, és eszembe sem jutott volna a legnehezebb fokozaton játszani
Ez a játék nekem nem volt elég jó ahhoz, hogy egy perccel is többet töltsek el annál, ami a sztori végigjátszásához kellett. Meg ez a csapkolda is eléggé egybites volt, vannak ebben a zsánerben ma már sokkal jobbak ettől jóval kisebb stúdióktól is. SW-nak jóak volt (na nem olyan jó, mint mondjuk a Mandalorian, de SW játékként még ez is okénak számít), csak az rengeteg bug, meg ez az összevissza minőség ne lett volna
Az elejébe beleadtak apait-anyait, volt sztorivezetés, rommászkriptelt jelenetek, aztán a tényleges játékban meg ez a kényszeres backtrackelés... A végén a cameo is odavert, aztán pislogtam kettőt, és vége volt mindennek. Volt kb kettő-három perc az egész csapkodással, meg futkosással együtt.
Na, szal egy ettől jóval kimunkáltabb folytatást azért jöhet, csak többet kellene rajta dolgozni. -
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #230477 üzenetére
Akkor miért nincs benne csak egy nehézségi szint? Ha a többi elégedetlenséggel tölti el a játékosokat? Nem az ő hibájuk, hogy a fejlesztők nem tudták jól megcsinálni a többi nehézségi szintet.
-
jupp008
senior tag
válasz
BoneDragon #230068 üzenetére
"Szerintem mindkettő borzalmas.
A màsodik talàn egy hangyaf@sznyit jobb.""Olyan mint egy kisfiu aki epp eret akar vagni."
Több megjegyzés felesleges is
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #229425 üzenetére
Ez a narrátor hang, Te jó Isten!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
BoneDragon #229425 üzenetére
ez alapján örülök, hogy előrendeltem
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #228842 üzenetére
Nem tudom milyen a magyar, nem volt gusztusom belenézni úgy, nem akartam hányingert kapni tőle. Bőven elég hogy moziban azzal a fos getva szinkronnal kell nézni néhány filmet mert nem hozzák be őket felirattal is....
-
Rigormortiis
veterán
válasz
BoneDragon #227885 üzenetére
Az a durva, hogy idén is végigmegyek a kölyökkel a karácsonyi mozizáson, és a Jumanji megint tök jó volt, a Star Warst még nem néztük meg, de neki sincsenek nagy elvárásai :D
Annyira röhögnék, ha a Jumanji bevételben is elp.csázná a SW-t, nem csak filmélményben :D
Inkább folytatnák az Abrams-féle Star Trekeket. Nincs olyan szegmens, amiben az a trilógia ne alázná szénné az új SW trilógiát.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon #227895 üzenetére
Majd leírom én miért nem várok semmi jót, illetve újdonságot, de pszt, kezdődik a matiné előadás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon #227885 üzenetére
De mi volt az alapja annak, hogy azt hitted jó lesz az előzmények ismeretében?
Én is megnézem ma, de kb. nulla elvárással, főleg a mandalorian után, mellett. -
válasz
BoneDragon #227502 üzenetére
En tuti racuppanok, nagyon várós
-
gyuromoj
veterán
válasz
BoneDragon #227502 üzenetére
Engem érdekel, hétvégén szerintem dara lesz belőle.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #227108 üzenetére
Azért ez nem lesz ilyen bonyolult a valóságban.
- Heló a legújabb Xboxot kérem.
- Máris hozom. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
BoneDragon #227108 üzenetére
Hát kb... képzelem majd a nyuggereket amikor ilyen gépet akarnak venni majd az unokáknak akárhol. Vagy a tájékozatlan szülőket.
Mondjuk még változtathatnak rajta picit... valami egyéb "alnévvel".
-
Carlos Padre
veterán
válasz
BoneDragon #227022 üzenetére
Miért, mi érdekes van még a képen?
-
GEIL
addikt
válasz
BoneDragon #227017 üzenetére
FullHD + HDR + 120 fps már baráti volna sok gamernek
-
RetroJack
tag
válasz
BoneDragon #227034 üzenetére
Ja bocs, értem mit írtál, nem oda bökni akartam csak úgy értettem, hogy lehetnek ők a legerősebb konzol ha nincs rá játék nem sokra mennek vele
-
RetroJack
tag
válasz
Játékokon múlik minden... most is az X a legerősebb konzol, és ? ...
-
válasz
Hülyének érzem magam, hogy anno Xboxot vettem, szóval nálam nem kérdés, hogy PS5 lesz.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Én lexarom, h melyik lesz a "befutó". Kivárok valamennyit, azt meglátom mire jönnek a nekem tetsző cuccok és azt veszem. Aztán később megveszem a másikat is. A nyomorúság virágaira hagyom annak számolgatását, hogy miből mennyit adtak el, mennyi bevétel van, milyen stúdiót ki vett meg, abban hányan dolgoznak..... Jó lesz a box, valószínűleg a tartalomnak alárendelték a formát, akontroller meg mindíg is jó volt, ezután se lesz rosszabb. PS vonalon kíváncsi leszek az érintőképernyőre a kontrolleren. Kéne ps5 topikot is nyitni.....
-
S e t h
nagyúr
válasz
Azt nem írhatja, hogy gané lesz.
-
Madoc
veterán
válasz
Mindkettő. Amugy azt írja a legerősebb konzolunk, tehát nem a ps-hez képest hanem az x-hez.
-
ldave
félisten
válasz
Mi ez a betűtípus?!
Rossz nézni.
-
.LnB
titán
válasz
Szép betűtípus. Kiégett a szemem.
-
markknight
veterán
válasz
BoneDragon #226679 üzenetére
Na szép
-
RetroJack
tag
válasz
BoneDragon #226271 üzenetére
+1
Z-hez képest borzalmas az egész, mintha saját maga karikatúrája lenne. De elnézve a jelenleg futó Mangát a folytatás se lesz jobb. Bills az egyetlen pozitívuma a sorozatnak amit fel lehet mutatni, de ugye eredetileg az is Z-hez kapcsolódott... -
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #226265 üzenetére
A Black Goku-s szál szerinted gyenge volt?
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #225926 üzenetére
Ez örvendetes, de Levine nélkül nem az igazi.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #225923 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #225923 üzenetére
Az a vicces hogy az elsőt 50%-ig, a màsodikat egyszer se, az Infinite-et meg legalàbb 5x vittem végig. Nagyon szép kerek egész a triológia. Innen nehéz lesz folytatni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #225688 üzenetére
A zenék tényleg furcsák angolul, ez tény. A magyar szinkronnal alapvetően nem lenne gond szerintem, csak ott az a baj, hogy a megrendelő kérése az volt, hogy a szinkronnak kötődnie kellett a Z-hez. Na már ott is elcseszték azzal, hogy Hiper harcos meg Megaharcost mondanak, teljesen hülyeség az egész ill. nagyon sok félrefordítás volt, a Z-t a franciáktól kaptuk meg anno. A harcosok és a támadások magyarításáról ne is beszéljünk. Szóval ja, vannak furcsaságok a magyar szinkronnál is, de összességében szerintem élvezhető volt. Persze a japán az etalon, ez tény és való, de mint korábban írtam, van ahol az angol szinkron tetszik jobban. A FighterZ-ben pl nekem összességében az angol dub valahogy jobban tetszik, mint a japán.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest