- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bétaville #215314 üzenetére
Jó teniszprogrammal én is szívesen játszanék. Mondjuk én olyasvalamit hiányolok, hogy legyen benne karrier mode, rendes atp-s listán lehetne felkapaszkodni, valós helyszínek illetve karakter fejlesztés.. Mondjuk ilyet utóljára kb c64-en láttam, illetve játszottam vele
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Bétaville #214345 üzenetére
Én is,mert pont a nagy 4K váltás elōtt vettem tv-t és mindenki lebeszélt,hogy nincs jövōje (no content)
Nem rossz így se a Slimhez 48-49 fullhd sony,10bit panel,natív 120hz (minek?),de mikor látok játékokat egy 65ös qleden vagy egy oleden (szerintem hdr tekintetben a qled az etalon) akkor csorog a nyálam
de megvárom a ps5 spec-et,hogy tudjam mit kell venni (fōleg a vrr miatt)
-
válasz
Bétaville #209907 üzenetére
Store -> Payment Management -> Auto Renew Subscriptions
(#209909) Xaels: A felajánlásokat szívesen fogadjuk.
-
psycroptic
őstag
válasz
Bétaville #208816 üzenetére
Beällítäsok->Tärhely és ott belelépsz abba a menübe, hogy miböl tevödik össze a lefolglalt lemezterület és ott is lehet majd törölni. Egyébként meg kint a menüben räälsz a kivälasztott jätékra, ahol elindítanäd és nyomsz egy Options gombot, majd ott, hogy eltävolítäs/törlés.
-
torik
senior tag
válasz
Bétaville #208457 üzenetére
Maga a játék nem volt rossz, de különösebben jó sem, ugyan az volt mint az összes többi Arkham játék. Én nem szerettem hogy beleerőltették a Batmobilt, de biztos a Rocksteady-nél is érezték hogy kell valami bele ami tényleg újítás, mert azon kívül ugyan az pepitába mint az azt megelőző 2+1 játék volt.
Én végigpörgettem a miheztartás végett, ha már az előző címek is megvoltak akkor illik lezárni, de nagyon lagymatag lett, érződött hogy az utolsó etapra kiégett a sorozat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bétaville #208202 üzenetére
PS4-en nem. Trialt kaptok, amely 10 órányi játékidőt jelent. Álltalában teljes multiplayer hozzáféréssel, kampány viszont csak 1-2 pálya erejéig vihető. (Már ha ilyen játék érkezik nyilván) Ritkább esetben van olyan, hogy a teljes játékhoz kapunk hozzáférést, semmilyen korlátozással. (10 óra erejéig nyilván) Ilyen volt legutóbb az Anthem.
-
nemorino
tag
válasz
Bétaville #207490 üzenetére
Már legalább egy éve készül, a Larian videóiban már tavaly emlegették, hogy van egy bejelentetlen nagy projektjük (kerestek is embereket a studióikba). Pár hónapja ki is szivárgott a BGIII, de mivel nem reagáltak, elült a pletyka. A DOS és a DOS2 között három év telt el, tehát szerintem 2020-2021 körül esedékes lenne, de itt közbejátszik a Divinity: Fallen Heroes is, emiatt talán kitolódik a megjelenés. Playstationre nem jelentették be, gondolom ez már a következő generációra jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest