- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocobanana
tag
válasz
torik #208425 üzenetére
Nekem melyik Detroit story tetszik
Sztem nagyon jó játék és attól függ hogy állsz hozzá a storyhoz. Nekem momentán Kara Kanadába jut, Markus bombát robbant Detroitba és sugárfertőzés megy végig az egész városban, Connor meg marad a Cyberlife élén. Nekem speciál ez a story tetszett legjobban, úgy hogy ki van már platinázva és ismerem az összes befejezést. -
.LnB
titán
válasz
torik #202649 üzenetére
Kojima azt mondja, hogy "Action game/strand game (social strand system)".
Én nem tudom ez mit jelent, de a bikinim és a tangám be van készítve ha már a strand szóba került.my body is ready
-
hombre[EU]
veterán
válasz
torik #202611 üzenetére
asynchronous multiplayer mint a DarkSouls
-
bagyulajuve
addikt
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
torik #195044 üzenetére
Hát, ha utálni szeretnéd menj át a másik topikba, ott társaságra találsz
Nekem sem jött be a harc mikor hozzám került a játék, mert akkor még benne volt a kezembe a HZD (és persze én voltam a hülye ugye :p), most kezdtem újra és most teljesen más. Szóval ne mások elvárásainak próbálj megfelelni hanem magadnak játsz. -
S e t h
nagyúr
válasz
torik #195044 üzenetére
Az eddig általam játszott játékok közül az elmúlt félév legfelejthetőbb alkotása.
Most éppen azt várom mikor akad el a gyerek a Ratchet and Clankban és már csapok is rá.
A GOW esetében azt vártam mikor lesz már vége. A végére összeszedte ugyan magát a játék a történetnek köszönhetően, de még így sem maradandó élmény.
A Detroit viszont brutális, párom játsza és nem tudom levenni a szemem a tévéről annyira jó ez az interaktív film.
-
xkoti
senior tag
válasz
torik #195044 üzenetére
Szerintem benned van a hiba
Viccet félre téve érdekes egy problémád van szerintem teljesen játszható én aki egy normál gamer vagyok messziről kerülöm a souls játékokat a gow nem volt nagy kihívás persze nyugodtan leveheted a nehézséget(egyébként ezt sose értettem miért baj az ha valaki könnyű fokozaton játszik...Elhiszem hogy valakinek nagyobb az e pénisze ha hardon ki játszik valamit de konkrétan senkit nem érdekel Ahogy jó úgy játszd ki te is
)
De egyébként ha nem tetszik a combat rendszer vagy bármi mást amit én kicsit furcsálok mert nagyon jól el van találva, akkor lehet nem a te játékod lesz. Mindenesetre azért én még adnék neki egy esélyt a helyedben
-
S e t h
nagyúr
válasz
torik #194573 üzenetére
Nem sokat olvastam még itt( elég későn is csatlakoztam a topikhoz) a Middle-earth: Shadow of War-ról, ami most akciós, de nagyjából még a tesztek alapján sem tudom kitalálni milyen stílushoz áll a legközelebb.
A metacriticek a játékosok értékelése szerint botrányos, de gondolom az a mikrotranzakció miatt van, illetőleg a végtelen grindelés is bejátszhat, de elvileg később ezen már csiszoltak és nincs végtelenségig tartó várvédés.
A Horizon Zero Down után gondolom visszalépés lenne, különösebben a Tolkieni világ sem áll közel hozzám, viszont mivel nyílt világú és a mostani akciós game úgy tudom a dlcket is tartalmazza, így vacillálok jó játék lett-e. -
james001
veterán
válasz
torik #189832 üzenetére
Japánban pachinko gépen játszhat a Snake Eater Remake-el
Konami kötve hiszem hogy hozzányúl valaha is már a MGS névhez,sz.rnak ők már rá,ugyanúgy a Silent Hill és Castlevaniával egyetemben.
Amúgy a PS Now szolgáltatáson belül elérhető a Snake Eater,de az csak a PS3-as HD verzió. -
-
ViktorHUN79
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest