- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
Mr Chapel #276914 üzenetére
Szia! Szabad tudni, honnan rendelted? 4-5 hete előjegyeztem a hivatalos oldalon, semmi visszajelzés. Mások elmondása szerint 10-én is volt egy adag szállítás, abban sem voltam benne. Tegnap is nézegettem, nem találtam még sehol délelőtt. Az alzán van is meg nem is, de ott is úgy, ha kéri valaki, megrendelik. Köszi előre is.
-
semetka
őstag
válasz
Mr Chapel #276918 üzenetére
Nekem is el fog tartani addig mert ez az első LEGOm. Szintúgy megrendeltem azonnal ahogy tudtam hogy jön. Tetkóig ugyan nem jutottam még el de nekem is a kedvenc franchise-m ever, semmi nem tudja ezt elvenni tőle.
Amikor az első rész megjelent még nem tudtam hogy ekkora kedvenc lesz, így csak sima verzió volt meg , de miután sikerült a HFW-ből szerezni egy spec kiadást, addig nézegettem míg ebayről egy liciten sikerült az elsőből a limited edition-re lecsapnom. Most megy a 2 spec edition közé a lego. -
-
válasz
Mr Chapel #272116 üzenetére
Moby ilyet vett évekkel ezelőtt (csak ő PSVR kapcsolgatásához), neki bevált. Számtalan alteregója elérhető, ahogyan írta. Valami olyat keress ami hasonló tudású, de közelebb van és úgy esetleg olcsóbb.
-
-
-
törölt tag
válasz
Mr Chapel #269516 üzenetére
Én most nyomom PC-n a Cyberpunkot. Még várok arra hogy érezzem a zsenialitását, bár amit ma nyomtam az eléggé tetszett.
Amúgy egy feltuningolt Deus Ex. Lehet inkább azokat kellene újra végig vinni, azok legalább nem full lowon megyegetnek 30 fps-sel hanem közel maxon 60-nal
-
FunPro
őstag
válasz
Mr Chapel #269521 üzenetére
Arra egyébként komolyan kíváncsi lennék, hogy hány olyan elvetemült van, aki az első rész óta élvezettel játssza a sorozatot. Ha egyáltalán létezik olyan illető.
Így belegondolva durva, hogy olyan 10-12 évvel ezelőtt próbáltam az első rész és még mindig ugyanazok a negatívumok vannak, mint amit akkor éreztem.
-
saelin
veterán
válasz
Mr Chapel #269513 üzenetére
Szép élmények.
Én valami 10+ óra után inkább félre tettem. Sehogy sem tudott behúzni a játék mert semmi mélysége neki. Bíztam benne hogy a story jobb mint az Odyssey-é, ami részben tényleg jobb, de még így is egy érdektelen unalom tenger az egész. A színvonala valahol az MMO-kba erőltetett main quest-eket idézi fel bennem... Még mindig nem fér a fejembe hogy nem képesek ezekbe a korszakokba egy értelmes és izgalmas történetet összehozni az Ubisoft csapata(i). Mostanában a Ghost Recon Breakpoint-ot tudtam csak tőlük élvezni, mert a gameplay-t egész jól eltalálták benne. A lakótársamnak van igaza az Ubisoft játékaival kapcsolatban. "Azért fizetsz nekik hogy nagy világokban kóborolj 100+ órán keresztül és bamba quest-eket pipálj ki az utad során." ... És teljesen igaza van. Mi visz előre? Mert biztos nem a story érdekessége vagy a felfedezés öröme. Én csak akkor tudok az ilyen játékokkal játszani amikor már nagyon nincs mivel.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr Chapel #266230 üzenetére
Vannak minden művészeti ágban olyanok, akik ritkán jelentkeznek valami újjal, de az üt. A CDPR is megpróbálta ilyennek beállítani magát, a rajongók meg úgy voltak vele, hogy a Witcher 3-mal már megmutatták, hogy mire képesek, így a következő projekt csak jó lehet. Bár valóban nem fantasy a CP2077 és nem is TPS, de open world és egy meglévő univerzumra épít, így mindenki azt várta, hogy ez is jó lesz. Illetve a csúszásokra is lehetett úgy tekinteni, hogy nem adnak ki valami félkész anyagot, hanem csak akkor ha már tényleg jóra csiszolták. No meg ott van Keanu is, aki épp másod / harmadvirágzását éli, szóval érthető volt a Hype is.
Én egyébként az eddigi vélemények alapján azt gondolom, hogy néhány patch és dlc után emelkedhet ez a játék még W3-as magasságokba. -
válasz
Mr Chapel #246976 üzenetére
Adott esetben teljesen normális, hiszen már egy ideje el lehet rejteni őket (ami szerintem egy nagyon hasznos funkció). De ha nem erről van szó, akkor talán próbálj nyomatni egy licencek visszaállítása opciót.
Amúgy böngészőből a Download List-edben megtalálsz mindent időrendben felsorolva. Ha ott is hiányzik, akkor az már tényleg problémás. -
-
jookomak
őstag
válasz
Mr Chapel #246517 üzenetére
Egy 1 tb-os ssd most ugye 40k körül van. Szerintem ennyit már nem érdemes a gépre költeni, inkább beleforgatnám az árát a ps5-be, ami ugye ha minden igaz, vinni fogja a 4-es játékait.
A sata2 elméleti sebességét tudja max hozni a beépített vinyó (ssd), kérdés megéri-e neked az a pár másodperc gyorsaság.
Mondjuk vannak játékok, amik idegőrlően sokat töltenek, ott én is elgondolkodtam elég gyakran. (Igen, rád gondolok witcher 3) -
vg
addikt
válasz
Mr Chapel #246388 üzenetére
Nekem sound blaster g3 van a gépen, remek cucc, megéri az árát. Mobilról is lehet hangosítani, hang profilokat állítgatni, nagyon jó. Olyan hangos, hogy max hangerőn nem lehet sokáig bírni. Mondjuk nem biztos jó lesz ps5-re, de ps4 azonnal felismeri, használja. Usb-n és optikán is rá kell dugni gépre.
-
ldave
félisten
válasz
Mr Chapel #246077 üzenetére
Ki mit keres egy játékban.
Nekem kifejezettem tetszik a Bloodborne-ban, hogy a tárgyak leírását olvasva lehet pl. teljes egész pályákra találni, nem pedig egy quest log bejegyzés ugrik fel, amikor megtaláljuk az adott tárgyat.
A pályadizájn szintén ebben a játékban nekem az arany középút, a Dark Souls első részében (sokat nem játszottam azt), gyakran nem éreztem, hogy hol is vagyok, merre is kéne menni. Itt sosem volt ilyen érzésem.
Az íratlan szabályod pedig nyugodtan felejtsd el, sokkal boldogabb ember leszel, ha nem parazolsz időt olyasmire, ami nem élvezel. -
saelin
veterán
válasz
Mr Chapel #245838 üzenetére
Ne dobáljad!
A gumi szerintem csak akkor jó, ha az ember nem akarja őket leszedi. Nálam minden héten egyszer gaming cucc nagytakarítás van. Áttörölgetem a gépet, tartozékokat, széket stbstb. Különben megeszi a dzsuva, köszönhetően az izzadós kezemnek és a macska retkes lábának.
Múltkor azt hittem hozzávágok valamit a macsekhoz, mert elkezdte nyalni a kikapcsolt állapotban lévő kijelzőt... Ha a monitoron van egy kis pixelnyi kosz én attól agyfaxt tudok kapni. Ismerősöm szerint az ablakhoz is így kellene hozzáállni.
-
saelin
veterán
válasz
Mr Chapel #245792 üzenetére
Műanyag foglalatost kell venni, mert ezek idővel megnyúlnak és lefordulnak a stick-ről. Én is sokat vacakoltam ezekkel a pár filléres vackokkal és végül inkább vettem egy Kontrol Freak-et, ami már jó 1 éve teszi a dolgát. Takarításkor le is szoktam szedni és még mindig nem kopott ki. Bőven megérte az árát a szett.
-
nemorino
tag
válasz
Mr Chapel #245299 üzenetére
Igen, a lopakodás szinte teljesen kihalt a két utolsó játékból. A Syndicate-tel bezárólag kudarcként éltem meg, ha egy-egy memóriát nem tudtam lopakodva, teljesen észrevétlenül megcsinálni. Az Origins óta már a hidden blade-et is upgrade-elni kell, gyakorlatilag lehetetlen az orgyilkosság a játék elején. Egyre több lett a nyílt harc (ami egy olyan fapados harcrendszerrel, mint az Originsé számomra nem volt pozitív változás), a tetőkön való parkour pár magas hely megmászására silányult (megfelelő városok hiányában), az orgyilkosból zsoldossá vált a főszereplő. Én nem akarom pocskondiázni az utolsó két játékot, 100%-ra játszottam mindkettőt, de a könnyebb marketingen kívül semmi okát nem látom, hogy ezek a játékok AC név alatt jöjjenek ki.
-
válasz
Mr Chapel #245299 üzenetére
Aztán az Odyssey már nevetséges lett. Mint valami Avengers játékból kiszedett Hulk-al szaladgáltam volna.
Az Odyssey eléggé elment fantasy irányba, a teleportálgatással stb. A fall damage megszüntetésére ebben a játékban szerintem kifejezetten nagy szükség volt, a rettenetes nagy pálya miatt. Így is mire eljutottam A pontból B-be, eltelt fél óra ... Ha még arra is figyelnem kellett volna közben, hogy ne essek túl nagyot, akkor kb. egy ókori serpa szimulátor lett volna (Death Stranding) -
Frod
addikt
válasz
Mr Chapel #245277 üzenetére
Tipikus generáció végi(?) betegség, sajnos konzolon vállalhatatlanul néznek ki a multiplatformok, tisztelet a kivételnek.
Vampyr vásárlástól is azért álltam el, mert egy összehasonlító videó alapján a Slim és a Pro között egy deka különbség nincsen, ugyanakkor a padló rácsozata recés!!!! YouTube-on ott a videó, érdemes. Néhol még a napszak is más platformtól függően.
Anno 360-at is a végén hagytam ott, és mentem vissza pc-re, amikor öcsémmel párhuzamosan játszottuk a Dishonored 1-et, ő pc-n, én konzolon, és hát megnéztem milyen asztalin... -
GEIL
addikt
válasz
Mr Chapel #245277 üzenetére
Ps4 pro és xbox one X a két csúcskonzol, de a játékok átiratai jó indokkal is a PC-s epic/ultra grafika 75-80%-a maxiumum...de inkább 65-70%.....érdemes rászánni az időt és megnézni egymás mellett PC-n és konzolon egy adott játékot...mosolyogtató, de ezek a konzolok már nem mai darabok....és jó eset ha a 30 fps megvan, de pár játéknál mehet a 60 fps is, de kompromisszumokkal.......ez van.
remélem a PS5 és az xbox series x már ütni fog és egy mostani RTX vga-val felszerelt felsőkategóriás PC erejét és grafikai részletességét tudja majd hozni mindenhol
FullHD 144/60 fps és 2k 60/30 fps, esetleg 4k támogatva 30 fps-sel.....mondjuk 2-3 évig......
A PS4-es címek pedig atomfix 60 fps bárhol bármivel fussanak. Ennyit várok. -
Dreimus
senior tag
válasz
Mr Chapel #244281 üzenetére
Tehat akkor minden jo
Fontos megemliteni mert igy az eredeti hsz-od nagyon negativ.
HDR eseteben az anyag minosege nagyon fontos mert anelkul nem sokat er es meg sokat is ronthat az elmenyen. A konzol se mindegy hogy FAT, SLIM vagy PRO.
Ez olyan mintha egy OLED-en neznel egy VHS kazettan filmet es lehordanad hogy mennyire rossz a kepe a tvnek de amugy UHD BD-el meg tokeletes minden -
belan
addikt
válasz
Mr Chapel #244274 üzenetére
Szia a FALD sokkal jobb mint a edge led! Qled Q7 kellet volna venned mert abba sokkal nagyobb a kontraszt arány! És egy led lcd tvbe soha nem lesz igazi fekete maximum nagyon sötét szürke főleg sötét szobában! Amit tudok ajánlani a fényerőt vedd le 40, 45 re úgy kontrasztosabb lesz a kép! A hdr meg nem a legjobb a psben, xbox x-en jobb helyzet ott hdr 10 van!
-
saelin
veterán
válasz
Mr Chapel #243571 üzenetére
Nekem a Netflix bőven kiszolgálja a filmes, sorozatos igényeimet. Ráadásul én havi 1000 HUF-t fizetek az UHD csomagért, így meg duplán megéri, még ha csak hétvégente veszem elő akkor is. Piszok minimalista életet élek pár éve...
Az előfizetéseim összesen nem érik el az 5k-t. Ezt csak a ps+ szokta megdobni, de abból igyekszem mindig évest venni, esetleg akció alkalmából hosszabbítani. Nekem idén júliusban fog lejárni a plusz... Hogy elrepült ez az egy év.
-
penge111
addikt
válasz
Mr Chapel #243503 üzenetére
Most őszintén, így sok kipróbált játék után hogy látod, megérte a tv váltás? Megmondom őszintén, én egy kicsit elkeseredtem attól, amiket írtál. Erősen gondolkodok egy tv vásárláson és a két versenyző közül pont a tiéd f9005 az egyik versenyző..., amit mellesleg jobbnak is tartok a másiktól samu q70
-
Carlos Padre
veterán
-
válasz
Mr Chapel #243340 üzenetére
Ha jó vezetéket szeretnél hozzá vásárolni ilyen drágán, akkor javaslom, hogy inkább Premium Certified HDMI kábelben gondolkodj, és minél rövidebb legyen. Tehát ne ilyet vegyél, hanem inkább ezt.
-
válasz
Mr Chapel #243278 üzenetére
A szuper-mintavételezési mód lényege annyi, hogy úgy számolja a képet mintha UHD tévé lenne rákötve, de a kimeneti jelet leskálázza FHD-ra. A PS érzékeli, hogy UHD tévé van rákötve, és azért nem engedi ezt bekapcsolni, mert teljesen értelmetlen lenne. Technikailag ugyan lehetséges, de nincs benne logika, hiszen be tudod állítani az UHD kimenetet.
-
Peace
nagyúr
válasz
Mr Chapel #243249 üzenetére
Ha biztosan minden beállítást lecsekkoltál már a TV-n, akkor én a kábel irányába mozdulnék. Én mondjuk a gyári PS kábellel használom a Q70-es Samut. De én nem is foglalkoztam nagyon tv beállításokkal. Automatikusan kiírja, hogy játék mód bekapcsolt és játszok.
Én is GTX1060-al csapatom PC-n 1080p-ben. Ahhoz vettem a Gembird kábelt, mikor a másik tönkrement. Bízván abban, hogy egyszer 4K@60FPS-el játszhatok azon is. De olyan horror áron vannak a VGA-k, hogy nem igen fogok még évekig.
És sajnos abban is van valami, amit Kendek ír. De egy kábel ára nem olyan vészes.
-
válasz
Mr Chapel #243249 üzenetére
Azért arra is készülj fel, hogy a kábelcsere nem biztos, hogy megoldja ezt a problémát. Ugyanis ha gond van a HDMI kábellel, akkor annak nem ilyen tünetei jelentkeznek. A YUV422 HDR mellett teljesen normális (technikailag ennyi fér bele), a szuper-mintavételezési mód pedig nem érhető el UHD tévét csatlakoztatva, mert értelmetlen lenne.
-
-
vonSux
őstag
válasz
Mr Chapel #226551 üzenetére
“De egy kicsit egyértelműbben is meg lehetett volna ezt csinálni” Lehetett volna, de akkor tök más játék lenne.
A fragmentált történetmesélés éppen ugyanúgy a stílus része, mint az, hogy benne van a pakliban, hogy egy végigjátszás után kihagytál egy szeletet a játékból. Nem éppen instant élmény. De ha érdekel a dolog, és szánsz rá energiát, bizony megmutatja magát és simán a helyére kerül, hogy miért tartják sokan a generáció egyik legjobb játékának.
-
törölt tag
válasz
Mr Chapel #226444 üzenetére
A jedi fallen order után gondoltam valami hasonszőrűre. A DarkSouls/Bloodborne al szokták a harcrendszert hasonlítgatn
Azt a szemetet nem kéne hasonlítgatni a Bloodborne-hoz, mert nem egy ligában fociznak egyrészt (értsd: a jedi-szemét a nyomába se ér), másrészt mert az ég világon semmi köze a Bloodborne-hoz. Valamelyik hülye kitalálta, a net felkapta, aztán azóta ezt mantrázza mindenki.Annyi köze van hozzá, hogy újratermelődik az ellenfél, ha a checkpointokon megpihensz, aztán slussz.
Igen, nincs benne térkép, de nem is kell bele, zseniális pályatervezése van a játéknak, a térkép meg pont ezt gyomlálná ki belőle.
A From-játékok nem fogják a kezed, és rágnak a szádba mindent, mint a mai játékok legtöbbje. A sztorit sem tálcán kínálják, hanem a lore-ból rakod össze magad, ha akarod, ha meg nem akarod, akkor nem.
A játékra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy félkész. Maximum a játékos az, aki vele próbálkozik.
-
penge111
addikt
válasz
.LnB angolul, én megadom neked azért a magyar lore fejtegetés combos verzióját is. Bloodborne sztorija magyarul!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nekem olyannak tűnt a játék, mintha arra terelne, hogy hagyd az agyad a csudába, ez nem az a játék, hagyatkozz az ösztöneidre és a türelem legyen a társad.
Amikor már sokadjára próbálkozol, ropognak az izületeid a kezedben, recseg a kontroller, csikorgatod a fogaid és egyszer csak jön az ultra instinct és rendet vágsz mint Goku. -
consono
nagyúr
válasz
Az első pár óra után hasonlóan éreztem én is, de már elmúlt
Engem a térkép hiánya zavart a legjobban, de igazából már egy óra játék után sem hiányzott, mert:
- csak egy irányba tudsz menni, vagy ugyan oda lyukadsz ki
- mivel egy csomószor meghaltam volt időm megtanulni a helyszínt
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest